Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor a jakie amorki wkladasz? serja? Seria bo są w dobrej kondycji ( tfu tfu ) więc nonsens wywalać je i lądować kapuchę w nowe Do ogarnięcia mam jeszcze pokrywę zaworów i zaciski hamulcowe .. zaciski ogarnę na czarno..a pokrywę chyba też w czarnym VHT Pomysłów na modzenie auta jest dużo..silnikowe zero bo szkoda pompować pieniąchy na przyrost rzędu 10 KM. W pierwszym planie kolektor 4-2-1 ( bo u mnie kat jest w kolektorze ) i jak się uda kupić tanio kwasiaka to wydech i tyle.
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l te sprezyny to -40? jak tak to seria ci chyba nie wejdzie :gwizdanie:
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor te sprezyny to -40? jak tak to seria ci chyba nie wejdzie :gwizdanie: Why ? Z tego co widziałem to ludziska z forum cifa śmigają modelami MB gdzie jest - 35 / 40 na seryjnych amorach
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l te sprezyny to -40? jak tak to seria ci chyba nie wejdzie :gwizdanie: Why ? Z tego co widziałem to ludziska z forum cifa śmigają modelami MB gdzie jest - 35 / 40 na seryjnych amorach cos mi sie kojarzy ze jak wymienialem to cos tam nie gralo i musialem zamowic amorki ktore maja regulacje skoku ale o co chodzilo to nie pamietam chyba nie dalo sie skrecic kolumny bo amorek byl za dlugi ale glowy sobie nie dam uciac moze u ciebie jest inaczej
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor moze u ciebie jest inaczej No raz jeszcze przeglądam tematy z modami cifów MB..i na luzaka są springi - 35, - 40 na ori amorach
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor http://allegro.pl/item983450408_uklad_wydechowy_wydech_civic_vigen_hb_2_25.html pogadaj moze do aerodika tez zrobia Za tą kasę to kupujesz końcowy N1 style za 170 zł i masz resztę kaski na rury..podejrzewam, że zostało by jeszcze na kratę browaru abo dwie
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l i na luzaka są springi - 35, - 40 na ori amorach a nie wysraja sie amory za szybko ???
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l http://allegro.pl/item983450408_uklad_wydechowy_wydech_civic_vigen_hb_2_25.html pogadaj moze do aerodika tez zrobia Za tą kasę to kupujesz końcowy N1 style za 170 zł i masz resztę kaski na rury..podejrzewam, że zostało by jeszcze na kratę browaru abo dwie dokladnie i jeszcze dolot zrobisz kwestia tylko poswiecenia jednego dnia zeby dobrze wszystko pospawac, flansze zosawiasz, wieszaki tez no i jeszcze kolektor 4-2-1[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 13:41_________________________________________________ i na luzaka są springi - 35, - 40 na ori amorach a nie wysraja sie amory za szybko ??? pewnie wysraja ale nikt o tym nie pisze
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor i na luzaka są springi - 35, - 40 na ori amorach a nie wysraja sie amory za szybko ??? Czas pokaże..ja Niebieskim śmigałem tyle czasu na -35 i nic mi się nie wysrało dokladnie i jeszcze dolot zrobisz kwestia tylko poswiecenia jednego dnia zeby dobrze wszystko pospawac, flansze zosawiasz, wieszaki tez no i jeszcze kolektor 4-2-1 Spawarkę mam teścia pod ręką..jak trzeba migomat to przywiozę od rodziców..jak trzeba tiga to też się znajdzie Na kolektor to szkoda zabawy..lepiej przetestować chinola
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l dlatego mowie ze duzej filozofii nie ma, glownym problemem chinola to spawy ale zawsze mozna pociac i pospawac od nowa
Opublikowano 23 Kwietnia 201016 l Autor Nowe foczitsu w wersji Allroad Auto potraktowane ręcznie Meguiar's Swirl X - na prawdę specyfik warty polecenia. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 23 Kwietnia 201016 l ten samochod mial taki kolor myslalem ze czarna byla faktycznie ten megariuoossaee robi robote
Opublikowano 23 Kwietnia 201016 l Pomalowanie tych czarnych elementów ochronnych na zderzakach, listw drzwiowych, progów i lusterek, może jeszcze klamek coś da? Jak będzie gleba będzie bardzo fajnie Felga i polerka ok, no felga cal albo 2 większa byłaby idealna :gwizdanie:
Opublikowano 24 Kwietnia 201016 l Autor Pomalowanie tych czarnych elementów ochronnych na zderzakach, listw drzwiowych, progów i lusterek, może jeszcze klamek coś da? Czy ja wiem..mnie się bardziej widzi z czarnymi elementami malowanie tych czarnych elementów ochronnych na zderzakach, listw drzwiowych, progów i lusterek, może jeszcze no felga cal albo 2 większa byłaby idealna :gwizdanie: 17 to już przesada - to tak ja ty byś śmigał na 19 16..ujdzie..ale dla mnie optymalna jest 15
Opublikowano 24 Kwietnia 201016 l ładnie , trzeba w końcu zainwestować w tego Meguairsa :gwizdanie: Megłajars robi za***ista robote , ja mam tylko wosk ale jestem baaardzo zadowolony.
Opublikowano 24 Kwietnia 201016 l 17 to już przesada - to tak ja ty byś śmigał na 19 16..ujdzie..ale dla mnie optymalna jest 15 Zbyt małe kółka dali w serii do tego nadwozia. Bo bryła auta jest spora a kółka malutkie i trochę nie halo. Bo CIF pewnie jest wielkości mniej więcej A4 B5