Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wszyscy narzekają to ja też :wink:

Przyjechałem do Promajny 28-08 w górach był pożar, przez niedzielę i poniedziałek non stop latały śmigłowce i samoloty miałem wrażenie że leżę na lotnisku a nie na plaży we wtorek wydawało się że wszystko jest ok, a tu od czwartku powtórka i znowu loty, tym razem przysłali lepszy sprzęt, człowiek zobaczył jak samoloty nabierają wodę nie lądując :grin:

A no właśnie, u nas w Besce te samoloty nabierały wode i tez sie dziwiłem po co, ja myślałem ze lądują na wodzie jako turystyczne samoloty, albo jakieś prywatne, eszzzz [emoji6]

tąpniete z LG g3

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

najważniejsze że pogoda dopisała :) i jak co roku udał się rybacki wieczór :) (rybka z sałatą i chlebkiem + kubek wina 30kn) zabawa przy muzyce na żywo

IMG0280JP_ahnhhep.jpg

IMG0283JP_ahnhhen.jpg

Opublikowano

najważniejsze że pogoda dopisała :) i jak co roku udał się rybacki wieczór :) (rybka z sałatą i chlebkiem + kubek wina 30kn) zabawa przy muzyce na żywo

IMG0280JP_ahnhhep.jpg

IMG0283JP_ahnhhen.jpg

Gdzie taka fajna impreza ?
Opublikowano

IMG0280JP_ahnhhep.jpg

IMG0283JP_ahnhhen.jpg

w Promajnie :) są organizowane 6 x w sezonie co dwa tygodnie, ostatnia zawsze jest 31-08, załapałem się już trzy razy :wink:

Opublikowano

IMG0280JP_ahnhhep.jpg

IMG0283JP_ahnhhen.jpg

w Promajnie :) są organizowane 6 x w sezonie co dwa tygodnie, ostatnia zawsze jest 31-08, załapałem się już trzy razy :wink:
A my rok temu tam byli od września [emoji20]
Opublikowano

Wszędzie, w każdej miejscówke co jakiś czas. Nas też nie ominęło 2 tygodnie temu. :kox:

Opublikowano

W Baška byly te rybackie noce w sierpniu co tydzien w marinie kolo parkingu. Ryb, wina i innych dobroci do boku.

Opublikowano

IMG0280JP_ahnhhep.jpg

IMG0283JP_ahnhhen.jpg

fajna sprawa tez byłem w promajnie 2 tygodnie temu i tez sie załapałem na taka imprezke

Opublikowano

Armi dzięki za cenne rady jutro skorzystam z Twojego doświadczenia i wybiorę się chyba do Mostaru. Jutro zwiedzanie i we wtorek przeprowadzka w stronę splitu może zadaru.

Dziś poznałem polaka na plaży i mówił o tych samolotach jak nabieraly wodę że ciekawy widok

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzisiaj na Ciovo pogoda niezbyt do plażowania. Wybieramy się pozwiedzać Split.

Opublikowano

Mostar obowiązkowa miejscówka w BiH :good: Piękne stare miasto i słynny most! :wink4:

Opublikowano

I sama Bośnia.

Klimat zupełnie inny niż w Chorwacji, podobno w BIH da się poczuć (jeszcze) klimat Jugosławii.

My co roku wracamy przez Bośnie. zajeżdzając do Sarajewa - które też polecam.

Opublikowano

Tak jak mówisz, BiH warta zobaczenia... Spróbowanie potraw w restauracjach, widok domów opuszczonych po wojnie, ślady po kulach... robi to wrażenie! I pytanie po co to wszystko? :kwasny:

Piękne krajobrazy! Warto to zobaczyć!

Opublikowano

Oj to grubszy temat. Z tą wojną jest tak, że im więcej się o niej czyta tym mniej się wie ale i bardziej widzi, że to nie do końca było tak jak to się nam przedstawia.

Na you tube jest ciekawy dokument BBC: Death of Yugoslavia i nagrania Piotra Ryczka, pozwalają chociaż trochę zrozumieć o co w tym wszystkim chodziło

1) https://www.youtube.com/watch?v=M_PzsfXbyAw&list=PLqD5Su3ZJjjbCsgVCE90msl9d4nHdV4Pu

2) https://www.youtube.com/playlist?list=PLT19vGGPM6IvtQfhsaPH02QVW1n9hfPEa

Opublikowano

Tak jak napisałem wcześniej byłem w BiH. Klimat inny niz w cro. Dużo biednych wiosek po drodze...zalatywalo ubóstwem. Stary most i targ zwiedzony. Gosciu skakal z mostu do wody- taka atrakcja.

Młode lepki dobrze rozegrały sprawę z parkingiem. Pokierowali mnie gdzie chcieli i probowali skasowac na 100kun ale stargowalem do 70 a żona do 50kun zdołała utargowac. Z tego co wiem to inni polacy placili na innym parkingu po 5E.

Ale obiad w BiH to bajka. 25e za porcję mięsa grilowanego z surówką, grilowanymi warzywami, ryżem, frytkami dla 4 osób plus soczek, kawa, zupa. Jak dla mnie super bo mam niezłe jebn..cie z gara

c8a0fccd0404b4ddac274119c743700a.jpg

w drodze powrotnej dojechaliśmy do wodospadu kravica (jakos tak sie pisze) jak dla mnie raj i przebija most i targ w Mostarze.

Zdjęcia są na żony tel i nie mam jak teraz ich umieścić.

Panowie doradzi ktos gdzie na polnocy bedzie fajnie i podobnie do makarskiej.

Bylismy w zadarze ale tam sa porty a nie plaże w nin i po drodze kurnik. Za spokjnie. Mozecie cos polecić?

Edytowane przez Zymek1989

Opublikowano

Dosyć snośne ceny w tym Splicie ;) Niestety rachunek ze szpitalnej stołówki :/

Na szczęście tylko jednorazowa wizyta.

caefc8b570eec43c2b8d8744947d8515.jpg

Opublikowano

Z rodzinką wylądowałem w Zadarze. Sosunek cena do jakości w porownaniu Makarska a Zadar- bez porównania, Makarska wygrywa. Tam cena za nocleg 40e/doba i wysoki standard, w Zadarze 51e/doba i standard ledwo do przyjęcia. Ceny w restauracjach podobne. Plaża, widoki, plus dla Makarskiej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

n4cfxbgx.jpg

Polecam Jelsę na wyspie Hvar :)

201609040_ahaenpr.jpg

201609061_ahaenhn.jpg

Edytowane przez DARIO88

Opublikowano

n4cfxbgx.jpg

Polecam Jelsę na wyspie Hvar :)

201609040_ahaenpr.jpg

Byłem dwa razy na wycieczce. Miasteczko ma swój urok ;)
Opublikowano

201609061_ahaenhw.jpg

Byliśmy tam 10 dni i powiem Ci ze wcale człowiek się nie nudził :) Wieczorem dzieje się sporo w tej małej mieścinie ... Nawet jest jeden fajny bar w którym zaprzyjaźniłem się z właścicielem :D A ostatnie trzy dni w Promajna którą polecaliście :hi: Też bardzo fajne miejsce .

hzN4fSQ.jpg

KSMxGNE.jpg

Widzieliście gdzieś go ? :) Bo ja widziałem w Jelsie i Makarskiej :kox: Robi wrażenie na żywo