Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkret jachciki stały w Trogirze, np Skyfall

2fe273a6-d620-11e5-839a-0019bbc88a64.jpgskyfall-01_crop-for-website-1024x718.jpg

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skoczcie na płd Francji , tam tego stoi dopiero. A co jeden to lepszy kiler!

Opublikowano

Skoczcie na płd Francji , tam tego stoi dopiero. A co jeden to lepszy kiler!

no wiadomo :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, rok temu byłem w Chorwacji - Podgora. Było super. W przyszły sezon też mam zamiar pojechać do Chorwacji ale gdzieś bliżej. Jadę z dzieckiem i żoną. Interesuje mnie ładna plaża, spokój, ładne widoki. Co polecacie na drugi raz ?

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Stara Baśka na wyspie Krk. Dla mnie super, mała miejscowość ale minus taki że tylko jeden mały sklep i ze trzy restauracje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chce się wybrać z dziewczyną jej siostrą i chłopakiem do Chorwacji. Interesuje coś gdzie będzie można się zabawić , dobrze zjeść no i troche pozwiedzać . Okres to 10 dni . Macie coś takiego ? Planujemy jechać czerwiec max początek lipca kiedy muszę zacząć rozglądać sie za pokojami ? I może macie coś dobrego w takich rejonach ?

Będę jechać od siebie do Monachium i później do Chorwacji może macie po drodze też jakieś ciekawe miejsca do zwiedzania :)

Opublikowano

Jak rozrywka to Makarska, ale proponuję jakąś mieścinę obok a do Makarskiej wieczorem uderzyć

Opublikowano

a jest coś w pobliżu do zwiedzania ?

Opublikowano

Chce się wybrać z dziewczyną jej siostrą i chłopakiem do Chorwacji. Interesuje coś gdzie będzie można się zabawić , dobrze zjeść no i troche pozwiedzać . Okres to 10 dni . Macie coś takiego ? Planujemy jechać czerwiec max początek lipca kiedy muszę zacząć rozglądać sie za pokojami ? I może macie coś dobrego w takich rejonach ?

Będę jechać od siebie do Monachium i później do Chorwacji może macie po drodze też jakieś ciekawe miejsca do zwiedzania :)

Novalja (Chorwacka Ibiza)

https://www.google.pl/search?q=Novalja&biw=1600&bih=828&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_2cTw6_HPAhUCMZoKHdYECD4Q_AUIBygC#q=Novalja&tbm=isch&tbs=rimg%3ACeueWHZeA_11NIjh4FK_1id5Hiy_1rtFjfqkDwA_1OTfY8Mznz5-Z5J2pwSok5gXnSpKsKq-UibZKIVyFOYLg4G_1c4EvcCoSCXgUr-J3keLLEWxI-0zURlVqKhIJ-u0WN-qQPAARw5BK9U3HAzUqEgn85N9jwzOfPhHDkEr1TccDNSoSCX5nknanBKiTEWxI-0zURlVqKhIJmBedKkqwqr4RqG9UQlzJdHEqEglSJtkohXIU5hEq0bVXxMzTaCoSCQuDgb9zgS9wEbe55QoF6YFe

Co prawda ja tam nie byłem,ale byłem na Ibizie w sezonie - totalnie nie mój klimat - twoja decyzja :wink:

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

Opublikowano

wygląda ciekawie będę musiał poszukać więcej info o tym

Opublikowano

Novalia nie zasypia

"W mieście znajduje się plaża Zrće, przy której powstały najbardziej znane kluby i dyskoteki w Chorwacji. W czasie wakacji, organizowane są tutaj koncerty i festiwale muzyczne, a także zabawy na tzw. boat party. Kurort przyciąga szczególnie młodzież spragnioną zabawy. Z tego powodu Novalja bywa nazywana Chorwacką Ibizą"

Pag w upał piękny

Opublikowano

Novalja (Chorwacka Ibiza)

https://www.google.pl/search?q=Novalja&biw=1600&bih=828&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_2cTw6_HPAhUCMZoKHdYECD4Q_AUIBygC#q=Novalja&tbm=isch&tbs=rimg%3ACeueWHZeA_11NIjh4FK_1id5Hiy_1rtFjfqkDwA_1OTfY8Mznz5-Z5J2pwSok5gXnSpKsKq-UibZKIVyFOYLg4G_1c4EvcCoSCXgUr-J3keLLEWxI-0zURlVqKhIJ-u0WN-qQPAARw5BK9U3HAzUqEgn85N9jwzOfPhHDkEr1TccDNSoSCX5nknanBKiTEWxI-0zURlVqKhIJmBedKkqwqr4RqG9UQlzJdHEqEglSJtkohXIU5hEq0bVXxMzTaCoSCQuDgb9zgS9wEbe55QoF6YFe

Co prawda ja tam nie byłem,ale byłem na Ibizie w sezonie - totalnie nie mój klimat - twoja decyzja :wink:

Rok temu byłem w Novalji, bardzo polecam, mam kontakt do świetnego apartamentu nad wodą w dobrej cenie.

Opublikowano

promajna fajna mieścina polecam :wallbash:

Opublikowano

promajna fajna mieścina polecam :wallbash:

Bardzo spokojna

Polecam

Fajna też jest tucepi

Opublikowano

Z Makarskiej niedaleko jest już do Dubrownika, Splitu więc zwiedzać jest co. Po drodze aż nadto pięknych widoków. Poza tym polecam jednodniową wycieczkę statkiem na Hvar i Brać. Ogólnie rozrywek w mieście nie brakuje a dobrych knajp jest mnóstwo :decayed:

Opublikowano

Ja w tym roku byłem w Jelsie na wyspie Hvar i też polecam :) Jest kilka knajpek otwartych do późna ,a zjeść też można dobrze . Z atrakcji to można polatać samolotem, popływać statkiem na którym jest dyskoteka, odwiedzić słynne Blue Cave. W odległości 3 km jest następna mieścina, w której odbywają się dyskoteki . Do zwiedzania również sporo się znajdzie :)

Edytowane przez DARIO88

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z Makarskiej niedaleko jest już do Dubrownika, Splitu więc zwiedzać jest co. Po drodze aż nadto pięknych widoków. Poza tym polecam jednodniową wycieczkę statkiem na Hvar i Brać. Ogólnie rozrywek w mieście nie brakuje a dobrych knajp jest mnóstwo :decayed:

Byłem :kox: Polska muzyka na statku mocno nas zaskoczyła :decayed: Jedzenie słabe ale impreza dobra była :decayed:

Opublikowano

Okolice Omisia równe PIASCZYSTE plaże, więc jak z dziecmi to polecam.

Sam Omis pieknie położony, fajną frajdę sprawia spływ rzeką Certina,albo dla lubiacych bardziej chardkorowe wyprawy wspinaczka i zjazdy na linach w tamtejszych kanionach, do tego nie daleko do Splitu, Makarskiej, Dubrownika.

Jak jedziesz przed sezonem to na spokojnie możesz jechać w ciemno

Opublikowano

Byłem :kox: Polska muzyka na statku mocno nas zaskoczyła :decayed: Jedzenie słabe ale impreza dobra była :decayed:

Mi tam makrela smakowala :)

Opublikowano

Opatija i Rijaka ...byłem w Październiku i było 22 stopnie ...hehe