Kiors Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dlatego w 50% jak w temacie poniewaz ma byc moja i brata na pol ale czarno to wyglada i tak samo wychodzi Jak skoncze 18 to bede sie o swoje martwil i nie zawracal d... sobie nim Mimo to jutro dam jakies zdjecia. Autko bez zadnych modyfikacji. Ostatnio wymieniane byly wahacze, tuleje etc i nie wiem czemu zaczel sie ABS odzywac. Stalo u mechanika jeszcze caly dzien i cos zrobili z tym ale po 1 dniu spowrotem teraz przy koncowym stadium hamowania sie czasami odzywa ABS a nie powinien. W sumie to lepiej niz swiezo po wymienie bo przy kazdym zakrecie sie odzywal. Moze ktos wie czemu tak sie dzieje? Bede wdzieczny za odpowiedz. W dzien zapomnialem zrobic zdjec ale skoro mowilem ze dam to musze Zdjęcia sa robione przy sztucznym swietle a moj aparat jakos nigdy nie byl skory do robienia dobrych zdjec pod nim, moze juz za stary bo ma z 3-4 lata Ogolnie jeszcze troche o wygladzie. Auto wymaga wizyty u lakiernika w sprawie drobnych poprawek od kamyczkow i malego przetarcia na lewym przednim błotniku. Technicznie nie mozna nic zarzucic Jesli macie jakies pytania to w miare mozliwosci postram sie odpowiedziec. NOWE: Autko bylo myte w piatek, a ze droga pod dom "piaskowa" to sie troche okurzyło :/ Narazie zamowilem ramki od Keżora bo jak widzicie z tylu z zielonym paskiem PS. Jak wam sie podoba?
Szewczenko7 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wrzucaj zdjecia...jezeli chodzi o problem z ABS-em to w innym dziale :twisted:
Ghouscik Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 wklej focie ...popatrzymy ocenimy :twisted:
Gość rob Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ładna seria, szkoda, że bez Q lepsze fotki się proszą
Szewczenko7 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ładna seria ale kilka wymianek by sie przydalo
Gość spedyt Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Na pierwszy rzut to zmieńcie kierunki i będzie troszkę lepiej
Piotrek98igo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 lampki tyl na po lifcie, kierunki biale i bedzie fajnie
Wihajster Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 lampki tyl na po lifcie, kierunki biale i bedzie fajnie dokladnie
alvaro Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 lampki tyl na po lifcie, kierunki biale i bedzie fajnie zgadzam się z przedmówcą ... :biggrin:
martin a4 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 kurcze zrob lepsze zdjecia to ocenimy
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 kurczezrob lepsze zdjecia to ocenimy Dokładnie! Zrób foteczki w dzień, gdzieś w pięknej okolicy, przy słoneczku, a przy autku niech stoją piękne panie... Się chyba rozpędziłem Ale pamiętaj, że nasze oceny będą wyższe jeśli "walory estetyczne" będą zachowane
Gość dino Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zrób lepsze foty bo mało widać!
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 z checia ale od rana pada u mnie jest piękne słońce mimo że rano padało... dasz radę
Gość GRZE$IEK Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ja za te fotki daje ocenę 9/10 ale nie powiem bo można sie scignąć taką bryką [ Komentarz dodany przez: hack: 25-04-2007, 22:39 ] Zapraszam kolegę do NEWBIE!! Następnym razem będzie ostrzeżenie...
rafalekx Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No teraz foty są cacy i autko ładne
Rekomendowane odpowiedzi