Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [B5 AFN] A4 1,9 TDI sedan - mała aktualizacja nowe felgi :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jeszcze świeża niedawno kupiona

a4 98 r 1.9 TDi afn 110 km

Komentujcie :)

P.S

planuję

-zmienić felgi, może ktoś poleci coś ciekawego

-chromowane obwódki szyb

-lampy zespolone z soczewką na przod

Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to śmiało :)

Pozdrawiam :P

20090621201.jpg

20090606188.jpg

:) Nowe butki na lato

Kleber Dynaxer HP3 205/55/16

dsc034301600x1200.jpg

Opublikowano

Co tu wiele pisac kolego ladna sztuka :D, a jakiej wielkosci kolka chcesz zalozyc???? a chromki wokol szyb to najlepiej ori zaloz a nie klej tam zadnymi paskami, lampki przod koniecznie plany dobre masz powodzonka w modach :)

Opublikowano

Bardzo zacne wozidło :), silnik AFN również, tylko ta kiera jakoś dziwnie obszyta, nieładnie to wygląda. Zmienisz felgi na jakieś ładne 17" i od razu będzie inne auto. Życzę zadowolenia z jazdy :)

Opublikowano
  • Autor

Felgi planuje 16 max 17.... :) lampki już niedlugo.... myślę o sonarach z ringami w chromie co wy na to ?

Opublikowano

odpuść i załóż valeo

Opublikowano

myślę o sonarach z ringami w chromie co wy na to ?

odpuść i załóż valeo

zakup ori valeo albo kupuj zamienniki depo i nie baw sie w żadne ringi :wink4::good:
Opublikowano
  • Autor

a może podpowiecie czym najlepiej wypolerowac fajki na lustro ??

Opublikowano

większe felgi, kiera do profi obszycia, gleba moze jakaś i będzie ładne wozidło :> [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 22:41_________________________________________________

a może podpowiecie czym najlepiej wypolerowac fajki na lustro ??

papier ścierny 500 pożniej 1000 pożniej 2000 potem można jakąś pastą spolerować i gotowe :>
Opublikowano

zadbana sztuka :tongue4: dobra fela i będzie malina

Opublikowano
  • Autor
;) caly czas zastanawiam się nad tymi felgami i nie bardzo wiem jakie zakupić ;) pomóżcie
Opublikowano

kolego tak jak napisał_Solar_ tylko Valeo lub Depo i będzie malina

Opublikowano
  • Autor

Pomóżcie :) z doborem felg :) max 17 cali :P Może ktoś jakiegoś virtuala by zrobił z góry dzięki

Opublikowano

ja proponuje takie coś

50df43ad10e42757.jpg

ale to musi być conajmniej 18" :naughty:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 23:40_________________________________________________lekka gleba i malyna :kox:

Opublikowano
  • Autor

No ładna cena tych OZ'etów :P ja myślalem nad gwiazdami audi bodajże od allroad'a :) nie wiem jak to będzie pasować:P

I planuję lampy ringi od sonara ( wiem wiem, narazie na lepsze mnie nie stać), zastanawiam się jeszcze czy czarne czy chrom, może ktoś doradzi

Opublikowano

No ładna cena tych OZ'etów :P ja myślalem nad gwiazdami audi bodajże od allroad'a :) nie wiem jak to będzie pasować:P

I planuję lampy ringi od sonara ( wiem wiem, narazie na lepsze mnie nie stać), zastanawiam się jeszcze czy czarne czy chrom, może ktoś doradzi

Odpusć sobie te ringi zwłaszcza sonary :wallbash: jak juz uparłeś sie na ringi to tylko od FK/DEPO(żólte ringi) A najlepiej zrobisz jak zakupisz zespolone depo :good: Poczytaj o ringach sonara chocby na google na kazdym forum motoryzacyjnym nie cieszą sie renomą :thumbdown:

Opublikowano

witam kolege , co do lamp to masz ceny porównywalne http://allegro.pl/item666889360_lampy_reflektory_audi_a4_99_00_soczewki_chrome.html , http://allegro.pl/item671346256_lampy_przednie_angel_eyes_audi_a4_chrom.html niezastanawiaj się tylko kupuj zespolone DEPO :) a będziesz zadowolony :good:

Opublikowano
  • Autor
:) ale do depo musiałbym już wycinać w blotniku :)a nie chce się z tym bawić bo nie mam aż takich umiejętności manualnych :P
Opublikowano

:) ale do depo musiałbym już wycinać w blotniku :)a nie chce się z tym bawić bo nie mam aż takich umiejętności manualnych :P

Nie jestem pewien ale w sonarach też musisz ciać(w końcu one też zespolone) no chyba ze kupisz lipne nie zespolone o ile takie są w ogóle :sick3:

Opublikowano

Nie jestem pewien ale w sonarach też musisz ciać(w końcu one też zespolone) no chyba ze kupisz lipne nie zespolone o ile takie są w ogóle :sick3:

Do sonarów nie trzeba nic wycinać :sick3:

Kolego .. jeśli lampy to tylko Valeo albo Depo.. przerabiałem Sonary..(nawet dwa razy) i powiem , że syf niemiłosierny..Także kupno tych lamp to wpędzanie się w dodatkowe koszta bo za jakiś czas albo będą telepały Ci się odbłyśniki albo soczewka wypadnie..o parowaniu i c**jowym wyglądzie juz nie wspomnę :decayed:

Wynik ..rezaj błotniki dużo roboty nie ma :good: :good:

Felunek.. to 17 + zawiecha w dół :>