Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe czy ja na ostatnim zdjęciu widzę magnetyzery? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:wallbash:

magnetyzery to raczej nie w tym miejscu :wink4:

ale padaka :wink4:

taa yhymm

chwile mnie nie było , a tu taki harmider :tongue4:

to co z meczem , siłką , ścianką , spiżem, spotem jutro ?

widzisz brak odzewu... :confused4:

ja jutro będę wiedział czy dam rade iść także się niewypowiadam póki co
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jutro raczej odpadam - źle sie czuję... jak już to siłka w sobotę i mecz z wieczora tyle..

Opublikowano

ja jutro raczej odpadam - źle sie czuję... jak już to siłka w sobotę i mecz z wieczora tyle..

ja jak coś to jedynie w piatek ale raczej tak na spokojnie, ale niewiem dokładnie jeszcze czy dam rade [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 20:08_________________________________________________

przekonałeś mnie :shocked:
Opublikowano

ja jak coś to jedynie w piatek ale raczej tak na spokojnie, ale niewiem dokładnie jeszcze czy dam rade [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 20:08_________________________________________________

niedrogo moim zdaniem a power jest mega :kox:

Opublikowano

czytaj opis... :gwizdanie: bez połowy silnika w tej cenie :wallbash:
Opublikowano

to gitara :kox:

Opublikowano

ło ale bez gratów :wallbash:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 20:18_________________________________________________

czytaj opis... :gwizdanie: bez połowy silnika w tej cenie :wallbash:

no doczytałem końcówkę a pewnie za graty drugie tyle :gwizdanie:

Opublikowano

robicie coś oprócz imprezowania (picia) przez weekend :gwizdanie::tongue4::polew: Ja już zajechałem trzustke..... :wallbash:

Opublikowano
:hi: zmieniał ktoś z Was pasek wielorowkowy bez zrzucania przodu?
Opublikowano

Cześć leszcze! :tongue4::kox:

Opublikowano

:hi: zmieniał ktoś z Was pasek wielorowkowy bez zrzucania przodu?

ja ... ale poluzowałem pas przedni i ściągiem zderzak

MQSe9.jpg

tylko ze ja miałem gorzej, bo mi się zarwał i strzępy pozrywały elektrykę ale dałem radę :wink4:

Opublikowano

a jak odkręciłeś visco?? bo jak doczytałem śruba jest od strony silnika pod alternatorem ale trzeba blokować śmigło tak?

Opublikowano

a jak odkręciłeś visco?? bo jak doczytałem śruba jest od strony silnika pod alternatorem ale trzeba blokować śmigło tak?

a po co odkręcać??
Opublikowano

no w sumie jak poluzujesz pas przedni to chyba jest tyle miejsca żeby tam ten pasek założyć..

odkryłem przed chwilą że pasek z klimy jakimś cudem spadł, a tego z alternatora zostało mniej niż połowa :confused4:

i myśle jak sie za to zabrać żeby było najszybciej

Opublikowano

no w sumie jak poluzujesz pas przedni to chyba jest tyle miejsca żeby tam ten pasek założyć..

odkryłem przed chwilą że pasek z klimy jakimś cudem spadł, a tego z alternatora zostało mniej niż połowa :confused4:

i myśle jak sie za to zabrać żeby było najszybciej

myślę, że wymienić można w ogóle bez luzowania pasa
Opublikowano

to żeś mi dał do myślenia teraz.. :mysli:

Opublikowano

Kanar masz ksiązkę "zrób to sam?"

Opublikowano

to żeś mi dał do myślenia teraz.. :mysli:

ściągasz stary... (patrzysz jak szedł) ukladasz od dołu - zakładasz na wszystko prócz napinacza - bierzesz klucz + metrową rurkę :decayed: luzujesz napinacz - nakładasz i jedziesz... albo jedziesz do mechanika dajesz 20 zł a on się z tym już niech pierdzieli - ja z koleżanką tak byłem jej seatem 1,9 tdi 110 kucy ASV- silnik ułożony poprzecznie :gwizdanie: 2x mniej miejsca
Opublikowano

dobrej nocki wszystkim :sexinbed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.