stanley Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 coś chlał wczoraj ? chlał od razu.... :gwizdanie: napiłem się kilka kielonków na urodzinach matki tj 10 ? 15 ? 5 :gwizdanie: po 100gr każdy no co Ty, zwykły - 50ml [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 10:05_________________________________________________wraca mi apetyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Walka do 5ej rano... Wracam do żywych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam wahania czy dziś iść do roboty Chyba poleci żądacz :gwizdanie: Miszka wracając do tematu Golfa,na bank masz coś z aku.Albo Aku Ci się skończył albo ma za słaby prąd rozruchowy. Ja dziś odpaliłem przy -17 za drugim razem (jak zwykle ostatnio) a stało od piątku po południu nie ruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 kumpel mi to sprawdzal i mowil ze ladowanie jest wiec niewiem z ciekawosci, mierzyleś tylko napiecie czy prad ladowania? prad ladowania chyba Oko zmien forum podejżewam że trzeba błędy na wagu skasować i zrobić strojenie przepustnicy juz sie wytlumaczylem wtedy ze o przeplywomierz mi chodzilo (jesli akurat bijesz do tej ostatniej sytuacji) kędzior równolegle mierzymy napięcie w szereg mierzymy prąd Jak mierzyłeś na zaciskach + - to mierzyłeś tylko napięcie nie natężenie grozisz mi?? pamietaj ze wiem gdzie mieszkasz czuje się bezpieczny, do mnie musiałbyś zatankować za więcej niż 50 :gwizdanie: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: rozwaliłeś mnie :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam wahania czy dziś iść do roboty Chyba poleci żądacz :gwizdanie: Miszka wracając do tematu Golfa,na bank masz coś z aku.Albo Aku Ci się skończył albo ma za słaby prąd rozruchowy. Ja dziś odpaliłem przy -17 za drugim razem (jak zwykle ostatnio) a stało od piątku po południu nie ruszane. nie chce mi się już tłumaczyć skoro aku słabe to dlaczego jak koleś z BMW podpiął swój bezpośrednio - nie kablami - to też mielił i nie odpalił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam wahania czy dziś iść do roboty Chyba poleci żądacz :gwizdanie: Miszka wracając do tematu Golfa,na bank masz coś z aku.Albo Aku Ci się skończył albo ma za słaby prąd rozruchowy. Ja dziś odpaliłem przy -17 za drugim razem (jak zwykle ostatnio) a stało od piątku po południu nie ruszane. nie chce mi się już tłumaczyć skoro aku słabe to dlaczego jak koleś z BMW podpiął swój bezpośrednio - nie kablami - to też mielił i nie odpalił ? patrz mój post z wczoraj [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 14:12_________________________________________________kunerwa łapie mnie jakieś grypsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 mam newsa od mechanika, świece żarowe jakie miałem nie grzały całe tylko końcówki - jakieś tanie były , sprawdzili te co kupiłem - Beru i grzeją całe ale czy to będą świece.... nie ma co pier**lić bo to nie ten wątek odebrałem 5- setkę i JD ale nie piję więc będę miał ładną ozdobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 siemanko Miszka wpadnij jutro fiacikiem na spota ciekawe jak ci teraz bedzie palil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 siemanko Miszka wpadnij jutro fiacikiem na spota ciekawe jak ci teraz bedzie palil i to 69 na drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam wahania czy dziś iść do roboty Chyba poleci żądacz :gwizdanie: Miszka wracając do tematu Golfa,na bank masz coś z aku.Albo Aku Ci się skończył albo ma za słaby prąd rozruchowy. Ja dziś odpaliłem przy -17 za drugim razem (jak zwykle ostatnio) a stało od piątku po południu nie ruszane. nie chce mi się już tłumaczyć skoro aku słabe to dlaczego jak koleś z BMW podpiął swój bezpośrednio - nie kablami - to też mielił i nie odpalił ? Do BMW E 30 325iX zalecają aku z prądem rozruchowym od 480-760 A Do Golfa IV 1,9TDi zalecają aku z prądem rozruchowym od 640-830 A Różnicę chyba widać. Skoro zaśpiewał Ci 100 (taryfa bierze ok 30 zeta) za odpalenie więc podejrzewam że niezła złotówa z niego i raczej zbyt mocnego swojego aku nie miał i dlatego bezpośrednio z jego aku Twój golf nie zapalił.Natomiast po podłączeniu przez kable i wkręcenie bety na 3k obrotów (jak to sam napisałeś ).Przez 30 minut piłowania to i aku Ci się podładował i te Twoje świece coś tam podgrzały i dlatego zapalił. Zobaczysz rano czy po wymianie świec lepiej pali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wchodzi facet do pubu, siada przy barze i zamawia kufel piwa. Po wypiciu wyciąga z kieszeni zdjęcie żony, patrzy na nią i prosi o drugi kufel. Po wypiciu drugiego znów wyciąga z kieszeni zdjęcie żony i zamawia następny. Po czwartym kuflu równie zdziwiony jak rozbawiony barman podchodzi do niego i pyta o przyczynę jego niezwykłego zachowania. Facet odpowiada: to jest zdjęcie mojej żony i dopóki ona nie będzie ładniej wyglądać na tym zdjęciu, dopóty nie pójdę do domu. A teraz by zrozumieć o co mu chodzi przesuń kufel w prawo. http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00622/beer_goggles_622180a.swf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wchodzi facet do pubu, siada przy barze i zamawia kufel piwa. Po wypiciu wyciąga z kieszeni zdjęcie żony, patrzy na nią i prosi o drugi kufel. Po wypiciu drugiego znów wyciąga z kieszeni zdjęcie żony i zamawia następny. Po czwartym kuflu równie zdziwiony jak rozbawiony barman podchodzi do niego i pyta o przyczynę jego niezwykłego zachowania. Facet odpowiada: to jest zdjęcie mojej żony i dopóki ona nie będzie ładniej wyglądać na tym zdjęciu, dopóty nie pójdę do domu. A teraz by zrozumieć o co mu chodzi przesuń kufel w prawo. http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00622/beer_goggles_622180a.swf :laghing2: :laghing2: :laghing2:jakie to Qwa prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:38_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 także tego Jacek Daniels w poniedziałek - Lubię To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 także tego Jacek Daniels w poniedziałek - Lubię To dobrze ze sobie go zostawiles i nie piles:P [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 21:27_________________________________________________ [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:38_________________________________________________ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 także tego Jacek Daniels w poniedziałek - Lubię To dobrze ze sobie go zostawiles i nie piles:P no tak jak pisałem wcześniej, że nie piję i będzie sobie stał jako ozdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 także tego Jacek Daniels w poniedziałek - Lubię To dobrze ze sobie go zostawiles i nie piles:P no tak jak pisałem wcześniej, że nie piję i będzie sobie stał jako ozdoba Herbaty do środka nalejesz :?: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ale ma zabki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi