keżor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 a jak to jest z tym EGRem, przeciez inzynierowie po cos go wymyslili prawda? czy to nie zmniejsza mocy jak sie go zaslepi? bo jak go zaslepimy to nie mamy drugiego obiegu spalin,czyli defakto mamy pomniejszone ladowanie turbo a kata chce sie pozbyc ale najpierw szybki ida w scieme EGR jest wymuszoną instalacją przez zielonych bo spaliny zamiast odrazu wypadać z auta to wracają do silnika , a z zaślepionym EGRem do silnika wpada tylko czyste powietrze także same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 no to trza bedzie pomyslec nad tym a jak najlepiej to zrobic? bo kumpel ma np. wyciety caly ten kawalek od EGR do dolotu a inni wkladaja zamiast uszczelki kawalek przycietego aluminium i tez gra, ale jak zrobic to najlepiej, zeby to mialo rece i nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 najlepiej to wsadzić kolektor ssący od AWXa i wywalić zupełnie EGR, ale ja póki co mam włożony kawałek tyskiego na uszczelke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wy i te Wasze Diesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 kolektor w sensie dolotowy od AWXa? a EGRa jak zupelnie wywalic? zaspawac go czy uciac w jakims innym miejscu i "calosc" wywalic ze wszystkimi rurkami i osprzetem? moze jakies foto pogladowe i jakies koszty takiej operacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kezor to juz masz dziure w tej puszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dobra Pany nie rubta dzialu techniczneg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 miszka nie wal tak glowa, bo guza dostaniesz i zarzuc jakims tematem, bo cos slabo sie tu dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 keżor, a zdziałałeś może coś z tymi numerami pompy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ludzie co tu sie do k**** nedzy dzieje ? Nikt nic nie pisze !!! Kezor co moim turbem ? kolektor załatwie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Odebrałem auto od lakiernika i niebawem do niego wróci z osobistym słownym podziękowaniem Keżor a jak tam sie moja blokada przepływu cieczy czuje? Masz już czy jeszcze nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ludzie co tu sie do k**** nedzy dzieje ? Nikt nic nie pisze !!! Kezor co moim turbem ? kolektor załatwie :> WOLF lepiej kompresor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF A4 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ale kompresor mnie drozej wyjdzie a turbo wezne te od kezora a kolektor mi kuzyn zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ale kompresor mnie drozej wyjdzie a turbo wezne te od kezora a kolektor mi kuzyn zrobi Ja myślę, że tego turba nawet nie trzeba podłączać - efekt będzie taki sam, po prostu włóż je do bagażnika i ciesz się większą mocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 co tu taka cisza w dzień zlotu postaram się wpasć dzisiaj do Was - tak na godzinke przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 no siema, zawsze jest Cisza a na spot przyjeżdża conajmniej 10 furek Kanar , jeszcze nie odebrałem , ale zaraz jade do ASO , także na spot powinien być Wolf , to rezamy na spocie to Turbo?? :> , fajny jest ten wałek kalibra 44 z Twojej płytki Królu , nie zadziałałem , bo nie mam jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbs Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam Jako ze jestem nowy mam nadzieje ze mnie ugościcie Wpadnę tam dzisiaj do was z kumplem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam Jako ze jestem nowy mam nadzieje ze mnie ugościcie Wpadnę tam dzisiaj do was z kumplem :> zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 a jo zapomniol do tutwy nendzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 a jo zapomniol do tutwy nendzy a ja pamietalem ale zawsze w dzien spota mam w H roboty jak na zlosc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi