Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanko jako że jestem nowy chciałem zapytać czy spoty w KATOWICACH są we wtorki co tydzień ????

tak przyjacacielu :cool1:

jak pada deszcz jedziemy na podziemny parking pod reala tam nas znajdziesz "zielony" parking jak masz jakiś ziomali z audiczkami to zabieraj ze sobą pozdro[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 21:24_________________________________________________wolf

masz farta że klucze go kół zosały w garażu :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 21:27_________________________________________________

siemka z rana wszystkim :hi: Cis, wracasz w końcu na ślunsk , czy ten Twój zacny plan sie udał i zostajesz w Gdańsku :evil: ?

widziałem swój plan i kurrrrrr... mam we wtorek do 20.30 ;( ale albo nie będe chodził na te przedmioty , albo je jakoś przełoże na inny dzień :decayed:

keżor chyba nie wymiękniesz szkoła nie piwo nie musi być pełne ja mam 6 klas podstawówki i żyje :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam kolegów z woj śląskiego :hi: mam do was małą prośbę jak ktoś mieszka w pobliżu to czy mógł by obejrzeć ten oto pojazd http://otomoto.pl/honda-civic-klima-abs-airbag-po-liftingu-C10073626.html będę bardzo wdzieczny :notworthy: no i za przysługe myślę że sie jakos dogadamy :drunk: pozdrawiam :hi:

Opublikowano

kezor szefie wybierosz sie na wyrazow :mysli:

Opublikowano
  • Autor

kezor szefie wybierosz sie na wyrazow :mysli:

nie , a Ty kiedy wpadniesz do nas we wtorek ? :)
Opublikowano

Witam wszystkich kolegów ze Śląska :D

Ciekawe czy są jacyś klubowicze z Jaworzna ?

Chętnie popstrykałbym ciekawe fotografie z A4 w tle i klubowiczami :)

Może nawet udałoby mi się zebrać ludzi z ZPAF :)

pozdrawiam!

Opublikowano

czyli że trzeba sie ładnie ubrać?? :decayed:

Opublikowano

Czemu ładnie :) Normalnie :D To mają być takie spontaniczne fotki, żeby tylko autko czyste było :P

Myślę, że galeria mogła by być ładna :D

Opublikowano

Czemu ładnie :) Normalnie :D To mają być takie spontaniczne fotki, żeby tylko autko czyste było :P

Myślę, że galeria mogła by być ładna :D

:hi: jest jakiś kolega z jaworzna lukas309 zgadaj się z nim i wpadajcie na parking podziemny real we wtorek o 19 mam nadzieję że frekfencja dopisze :evil:pozdro

Opublikowano

kezor na razie zostaje w gdansku, bo zaczynam studiowac :rolleyes: ale sadze, ze wroce na slunsk, wiec napewno mnie jeszcze kiedys zobaczysz :kox:

Opublikowano

przepraszam czy ktoś może mi pożyczyć około 60 tyś zł??

bo zobaczyłem i sie zakochałem dziś :embarrassed:http://allegro.pl/item759924664_audi_rs4_abt.html

Opublikowano

jeden koles kupil RS4 za 40 tys z Austrii, lekko walniety jeden boczny blotnik, robota wyszla go pare tysiecy i za niecale 50 tys ma idealny samochod :evil:

Opublikowano

bo zobaczyłem i sie zakochałem dziś :embarrassed:http://allegro.pl/item759924664_audi_rs4_abt.html

Bądź we wtorek to rzucę coś grosza... :wink4:
Opublikowano

ajkman może zawitasz wkońcu na spota we wtorek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

siema wszystkim

we wtorek jak jest ładnie to spotujemy sie na świeżym powietrzu (go-sport) , jak pada to zjeżdżamy na dół (real)

mam nadzieje Mikefoto , że znasz sie także na fotoszopie :kox: bo mam pare rys na aucie :decayed:

jak ktoś chce ramki na spocie kupić to prosze pisać , bo nie woże ich w aucie :)

postram sie wziąć kompa na wtorek , może nas Gracjan nawiedzi to bedziemy mieć kabel :gwizdanie: i by sie mógł wkońcu RS4ką pochwalić :good:

Kanar, gdzieś niedaleko jest do kupienia B5 RS4look w sedanie 2.5Tdi , to jest koksik :)

Opublikowano
Kanar, gdzieś niedaleko jest do kupienia B5 RS4look w sedanie 2.5Tdi , to jest koksik

dokladnie mowiac w woj. opolskim :decayed:

Opublikowano

ajkman może zawitasz wkońcu na spota we wtorek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Jak tylko się nic nie zmieni (praca) to na bank będę. Już mnie tam nie było 3 tygodnie...
Opublikowano

ja myślę że będe

Opublikowano

siemka :hi:

uwielbiam parkingi przy centrach handlowych...tym razem moja zakretka, efekt zlamane lusterko i patologiczny wgniot na moich drzwiach,

Kezor nie chcesz moze sprzedac drzwi ze swojej przynajmniej blacharz i lakiernik odpadnie :polew:

Opublikowano

wsadziłem głośnik 16cm w drzwi.. efekt mnie baaaardzo rozczarował ;( jeszcze mnóstwo roboty przede mną żeby to audio doprowadzić do stanu używalności :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.