Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 normalnie nie mogę patrzeć jak chłopakowi wodę z mózgu robicie.... :gwizdanie: świeże mięsko ma przyjechać, to prosze nie odstraszać! przecież nie jestem nowy :polew: :polew: :polew: Miszka doczytaj dobrze - ŚWIEŻE miałam na myśli ! :polew:
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 właśnie na spacer byście poszli, bo znowu jest natłok postów wykasujemy Twoje i wyjdzie z tego normalna gadka Val sie rosyjski dietetyku
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ale se grabisz...!!! grozisz mi?? :polew: Narka Piter w końcu jest grabarzem że pod ziemią to nie znaczy że grabarz :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 prosiaki :good: jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade keżor może podjadę jutro przed spotem ? mam 90 zł zapraszam mój przyjacielu
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 właśnie na spacer byście poszli, bo znowu jest natłok postów wykasujemy Twoje i wyjdzie z tego normalna gadka Val sie rosyjski dietetyku [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:29_________________________________________________ prosiaki :good: jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade keżor może podjadę jutro przed spotem ? mam 90 zł zapraszam mój przyjacielu ja najwyżej wezmę łańcuchy do bagażnika
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade trzeba było mówić pożyczył bym ci moje
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Adrenalina chcesz sprawdzić moją datę przydatności
Maxito Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 siema ziomale i ziomalki troche tu nagadaliście się ja dwa dni juz nadrabiam w sobote fure wypucowałe spadł deszcz :wallbash: :wallbash: ale wyrezałem naklejki na klapie i maske a i dodatkowo na tylne szybki maleńki napis jest koxik
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 siema ziomale i ziomalki troche tu nagadaliście się ja dwa dni juz nadrabiam w sobote fure wypucowałe spadł deszcz :wallbash: :wallbash: ale wyrezałem naklejki na klapie i maske a i dodatkowo na tylne szybki maleńki napis jest koxik no i to jest największy rezacz spotów katowickich tak trzymaj :good:
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Adrenalina chcesz sprawdzić moją datę przydatności kto by się padliny chwycił :polew: :wink4:
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Adrenalina chcesz sprawdzić moją datę przydatności kto by się padliny chwycił :polew: :wink4: Padliny tykają się tylko HIENY i SĘPY :polew: [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:35_________________________________________________do później
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 nara [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:36_________________________________________________Miszka, nie zamykaj się w sobie
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade trzeba było mówić pożyczył bym ci moje a jakie masz ?
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade trzeba było mówić pożyczył bym ci moje a jakie masz ? nom ja mam spore z 20mm albo 25mm :gwizdanie: tak mnie się wydaję ale niemierzyłem dokładnie
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 nara [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:36_________________________________________________Miszka, nie zamykaj się w sobie aż się porzygałem
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade trzeba było mówić pożyczył bym ci moje a jakie masz ? nom ja mam spore z 20mm albo 25mm :gwizdanie: tak mnie się wydaję ale niemierzyłem dokładnie to weź je i zapraszam do mnie
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade trzeba było mówić pożyczył bym ci moje a jakie masz ? nom ja mam spore z 20mm albo 25mm :gwizdanie: tak mnie się wydaję ale niemierzyłem dokładnie to weź je i zapraszam do mnie to może dziś spot u keżora każdy tam ma coś do załatwienia
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 to weź je i zapraszam do mnie gdybyś napisał w sobotę lub niedzielę to bym je załatwił bo mam je zawiezione na wiochę wraz z felami
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 jak do piątku załatwie dystanse to na prosiakach pojade trzeba było mówić pożyczył bym ci moje a jakie masz ? nom ja mam spore z 20mm albo 25mm :gwizdanie: tak mnie się wydaję ale niemierzyłem dokładnie to weź je i zapraszam do mnie to może dziś spot u keżora każdy tam ma coś do załatwienia ta i mi znowu rzeczy poginą wola was zapraszać pojedyńczo i patrzeć na ręce kiedyś mi zginął odkurzacz po takim spocie niby znalazł sie za kilka tygodni , ale nismak pozostał :polew: :polew: a tak poważnie , to zapraszam , ja siedze w domu i rezam [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:45_________________________________________________ to weź je i zapraszam do mnie gdybyś napisał w sobotę lub niedzielę to bym je załatwił bo mam je zawiezione na wiochę wraz z felami a kaj ta wiocha ? odpale dziś auto to możemy skooczyć :drool:
Rekomendowane odpowiedzi