Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 z kasetami to u mnie cięzko, czyli nie mogę wpaść... to nic, narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Czesc Laski to jak, mam wpaść? będzie ktoś w ogóle? bo jak widzę to mało ludzi się wybiera Keżor, weź mi dwie ramki :> Jak to mało ludzi??? jak chcesz wpaść to wpisowe dziś 1 kaseta dla Maxa :polew: :polew: krolu i ty brutusie przeciwko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Max juz to czyta :gwizdanie: panowie ktos na moim niku te wszystkie straszne rzeczy powypisywal na Maxa, ale mamy hakerów na forum :polew: :polew: pucek nie wymiguj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 czester zmienił bryke??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no kupil jakiegoś parcha którym sie nie chce pochwalić a bo jak pomyśle że tak daleko musze jechać, troche mi sie nie chce za późno się spotykacie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no kupil jakiegoś parcha którym sie nie chce pochwalić a bo jak pomyśle że tak daleko musze jechać, troche mi sie nie chce za późno się spotykacie :gwizdanie: no coś ty wy w gliwicach za wcześnie ale wracając do czestera audi czy inną markę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Maxito...nie mam pojęcia no szkoda że na 18 się nie spotykacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Maxito...nie mam pojęcia no szkoda że na 18 się nie spotykacie dobra godzina normalni ludzie o tej godzine dopiero prace kończą więc 19 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Maxito...nie mam pojęcia no szkoda że na 18 się nie spotykacie Pucek nie marudź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 krolu czy ty jako przeszczepiony gliwiczanin masz jakieś info dotyczące czestera co on nabył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 krolu czy ty jako przeszczepiony gliwiczanin masz jakieś info dotyczące czestera co on nabył Ja już wiem od niedzieli [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:35_________________________________________________ale powstała fajna atmosfera tajemnicy wokół tego tematu i nie wiem czy mogę wam powiedzieć skoro czester nic nie pisze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 krolu czy ty jako przeszczepiony gliwiczanin masz jakieś info dotyczące czestera co on nabył Ja już wiem od niedzieli [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:35_________________________________________________ale powstała fajna atmosfera tajemnicy wokół tego tematu i nie wiem czy mogę wam powiedzieć skoro czester nic nie pisze :gwizdanie: czyli wiesz dobra nie chcesz nie mów na spocie cię dojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 krolu czy ty jako przeszczepiony gliwiczanin masz jakieś info dotyczące czestera co on nabył Ja już wiem od niedzieli [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:35_________________________________________________ale powstała fajna atmosfera tajemnicy wokół tego tematu i nie wiem czy mogę wam powiedzieć skoro czester nic nie pisze :gwizdanie: czyli wiesz dobra nie chcesz nie mów na spocie cię dojade pffffffffffffffffff chyba nie tym 116 konnym 2 tonowym klocem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 krolu czy ty jako przeszczepiony gliwiczanin masz jakieś info dotyczące czestera co on nabył Ja już wiem od niedzieli [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:35_________________________________________________ale powstała fajna atmosfera tajemnicy wokół tego tematu i nie wiem czy mogę wam powiedzieć skoro czester nic nie pisze :gwizdanie: czyli wiesz dobra nie chcesz nie mów na spocie cię dojade pffffffffffffffffff chyba nie tym 116 konnym 2 tonowym klocem ??? no co ty 120 kg-ami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 krolu czy ty jako przeszczepiony gliwiczanin masz jakieś info dotyczące czestera co on nabył Ja już wiem od niedzieli [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:35_________________________________________________ale powstała fajna atmosfera tajemnicy wokół tego tematu i nie wiem czy mogę wam powiedzieć skoro czester nic nie pisze :gwizdanie: czyli wiesz dobra nie chcesz nie mów na spocie cię dojade pffffffffffffffffff chyba nie tym 116 konnym 2 tonowym klocem ??? no co ty 120 kg-ami :polew: to masz jak walka Gołota - Adamek - tylko nikt ci nie zapłaci 300 000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 krolu czy ty jako przeszczepiony gliwiczanin masz jakieś info dotyczące czestera co on nabył Ja już wiem od niedzieli [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:35_________________________________________________ale powstała fajna atmosfera tajemnicy wokół tego tematu i nie wiem czy mogę wam powiedzieć skoro czester nic nie pisze :gwizdanie: czyli wiesz dobra nie chcesz nie mów na spocie cię dojade pffffffffffffffffff chyba nie tym 116 konnym 2 tonowym klocem ??? no co ty 120 kg-ami :polew: to masz jak walka Gołota - Adamek - tylko nikt ci nie zapłaci 300 000 zł a szkoda n a b8 by starczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 dolarów a nie złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 miszka nie ma takiej potrzeby to radyjko nigdy kasety nie widziało i nie zobaczy więc daruj seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :polew: a reszta niech się goni z kasetami :polew: pewnie wciąga Ci kasety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 panowiec jest mega kork w centrum Kato więc nie pakujcie sie tamtedy, srednicowka stoi wiec Krolu jedz autobana bo nie dojedziesz na 23 nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Koleżanko chcialem Tobie przypomnieć, że to są katowickie a nie gliwickie, wiec z czym do ludzi ? ? ? zostań dzis dłużej bo kasety w piwnicy znalazłem i nie wiem co jest na nich nagrane a z tego co wiem to masz w Swojej B7 kasecioka ? ? ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Hahahaha :polew: :polew: spadlem z krzesla :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi