Bulik Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 szaleństwo ... jeden z filmików ma 1,10GB ...to go wrzuuuuuuc
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 spoko a coś więcej jakieś mega skandale ? Czy postanowiliście solidarnie zachować wszystko między sobą :gwizdanie: Jakbyś był to byś widział co się działo. Nie da się tego ubrać w słowa to trzeba zobaczyć ale Diman ma coś na Kędziora w swoim aparacie
stanley Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 spoko a coś więcej jakieś mega skandale ? Czy postanowiliście solidarnie zachować wszystko między sobą :gwizdanie: Jakbyś był to byś widział co się działo. Nie da się tego ubrać w słowa to trzeba zobaczyć ale Diman ma coś na Kędziora w swoim aparacie
Pucek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: tak określam ten weekend
Pucek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dobrze że Ci ładowało Pucek nie ma to jak spalić 55 litrów 98 ale 550 km zrobiłem :> rekord
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Szkoda że nie mamy na filmie jak ładnie wyruchaliście to BMW z egonem [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 20:57_________________________________________________Ja zrobiłem już 1000km i jutro jadę do Stanley to będzie ponad 1000km a dolałem z 3 litry ropy z baniaka :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 spoko a coś więcej jakieś mega skandale ? Czy postanowiliście solidarnie zachować wszystko między sobą :gwizdanie: Jakbyś był to byś widział co się działo. Nie da się tego ubrać w słowa to trzeba zobaczyć ale Diman ma coś na Kędziora w swoim aparacie :gwizdanie: :naughty:
MAJKI Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 dzieki za ekstra weekend Spartan ale żeś ty nie wziął tego prześcieradła z krzyżem
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 spoko a coś więcej jakieś mega skandale ? Czy postanowiliście solidarnie zachować wszystko między sobą :gwizdanie: Jakbyś był to byś widział co się działo. Nie da się tego ubrać w słowa to trzeba zobaczyć ale Diman ma coś na Kędziora w swoim aparacie :gwizdanie: :naughty: Dawaj filmik bo Kędzior nie zapłacił odpowiedniej kwoty za skasowanie go
diman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 spoko a coś więcej jakieś mega skandale ? Czy postanowiliście solidarnie zachować wszystko między sobą :gwizdanie: Jakbyś był to byś widział co się działo. Nie da się tego ubrać w słowa to trzeba zobaczyć ale Diman ma coś na Kędziora w swoim aparacie :gwizdanie: :naughty: Dawaj filmik bo Kędzior nie zapłacił odpowiedniej kwoty za skasowanie go nie da rady poscil juz przelew wiec sorry ale nie moge umowa mnie obowiazuje
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że zapłacimy dużo więcej niż on sam jeden żeby ten film tu zamieścić
diman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że zapłacimy dużo więcej niż on sam jeden żeby ten film tu zamieścić oj rafal tu musze cie zawiesc spory przelew poszedl
krolu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że zapłacimy dużo więcej niż on sam jeden żeby ten film tu zamieścić oj rafal tu musze cie zawiesc spory przelew poszedl diman z kasią szalał dziś w Silesi więc na prawdę musiało być grubo - już chciał r8 kupić tylko lipny silnik był :thumbdown:
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że zapłacimy dużo więcej niż on sam jeden żeby ten film tu zamieścić oj rafal tu musze cie zawiesc spory przelew poszedl No nie sądzę bo Kędzior się spłukał z kasy wydechem wiem bo mi mówił :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 21:08_________________________________________________A diman odkupiłeś sok za 300zł :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że zapłacimy dużo więcej niż on sam jeden żeby ten film tu zamieścić oj rafal tu musze cie zawiesc spory przelew poszedl No nie sądzę bo Kędzior się spłukał z kasy wydechem wiem bo mi mówił :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 21:08_________________________________________________A diman odkupiłeś sok za 300zł :gwizdanie: troche zaoszczedzilem tylko 230zł
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że zapłacimy dużo więcej niż on sam jeden żeby ten film tu zamieścić oj rafal tu musze cie zawiesc spory przelew poszedl No nie sądzę bo Kędzior się spłukał z kasy wydechem wiem bo mi mówił :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 21:08_________________________________________________A diman odkupiłeś sok za 300zł :gwizdanie: troche zaoszczedzilem tylko 230zł A było iść samemu po sok albo wysłać kolegę za połowę ceny
diman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Myślę że zapłacimy dużo więcej niż on sam jeden żeby ten film tu zamieścić oj rafal tu musze cie zawiesc spory przelew poszedl No nie sądzę bo Kędzior się spłukał z kasy wydechem wiem bo mi mówił :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 21:08_________________________________________________A diman odkupiłeś sok za 300zł :gwizdanie: troche zaoszczedzilem tylko 230zł A było iść samemu po sok albo wysłać kolegę za połowę ceny co zrobisz trudno nastepnym razem wole schnac :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Dobra Ludki , ja Cisne spać , niestety szychta na 3cią znowu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi