Miszka82 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Miszka poszedł z Krolem kratkę będą demontować prawie jak w autoryzowanym serwisie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: przyjade na gliwickie i wszyscy jeden po drugim :bicz3: a na koniec standardowo Krolu moge Cię zabrać, ale to bede dzwonil bo chyba nie wejde tu (no chyba,że w pracy ) tak czy inaczej dam cyne
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Krolu dobrze pisał że na katowickich to patologia Dość że ruchają wszystko co się rusza to jeszcze SADO-MASO :shocked: :shocked: Banda :decayed: :decayed:
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Krolu moge Cię zabrać, ale to bede dzwonil bo chyba nie wejde tu (no chyba,że w pracy ) tak czy inaczej dam cyne Krolu tylko sie odstrzel konkretnie - bo widzę randka Ci się niezła szykuje :gwizdanie:
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Krolu moge Cię zabrać, ale to bede dzwonil bo chyba nie wejde tu (no chyba,że w pracy ) tak czy inaczej dam cyne Krolu tylko sie odstzrel konkretnie - bo widzę randka Ci się niezła szykuje :gwizdanie: jak to się mówi: "umyj d*pę" :polew: :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Krolu moge Cię zabrać, ale to bede dzwonil bo chyba nie wejde tu (no chyba,że w pracy ) tak czy inaczej dam cyne Krolu tylko sie odstzrel konkretnie - bo widzę randka Ci się niezła szykuje :gwizdanie: jak to się mówi: "umyj d*pę" :polew: :polew: :polew: :polew: i ogol se nogi synek :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Krolu moge Cię zabrać, ale to bede dzwonil bo chyba nie wejde tu (no chyba,że w pracy ) tak czy inaczej dam cyne Krolu tylko sie odstzrel konkretnie - bo widzę randka Ci się niezła szykuje :gwizdanie: jak to się mówi: "umyj d*pę" :polew: :polew: :polew: :polew: i ogol se nogi synek :polew:
piterra Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Krolu i nie spożywaj żadnych pokarmów ani napojów u Miszki w bo znów na rynku pojawiły się tabletki gwałtu :polew:
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Krolu i nie spożywaj żadnych pokarmów ani napojów u Miszki w bo znów na rynku pojawiły się tabletki gwałtu :polew: :polew: :polew: :polew: Jak ktoś nowy to przeczyta, to na spota nie przyjedzie bo się będzie bać i pomyśli sami nienormalni... a kezor ma niedługo robi akcję SPAM... trzeba zachowa powagę i pisać sensowne porady
Jana51 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 ktoś nowy to przeczyta, to na spota nie przyjedzie bo się będzie bać i pomyśli sami nienormalni... Otóż to - miałem wielką ochotę przyjechć, bo sam też jestem lekko trzepnięty, ale w takiej sytuacji - no nie wiem, nie wiem..... Pozdrowionka dla wszystkich!
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 ktoś nowy to przeczyta, to na spota nie przyjedzie bo się będzie bać i pomyśli sami nienormalni... Otóż to - miałem wielką ochotę przyjechć, bo sam też jestem lekko trzepnięty, ale w takiej sytuacji - no nie wiem, nie wiem..... Pozdrowionka dla wszystkich! A tam wpadaj nie marudź Zapraszamy
Jana51 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 A tam wpadaj nie marudź Jasne, że postaram się jakoś do was dotrzeć - już nawet przeprowadziłem wstępne negocjacje z moim hausgestapo - a poza tym jako stary, sterany życiem mechanior po przejściach, aż tak strachliwy to ja znów nie jestem
akjam Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 ktoś nowy to przeczyta, to na spota nie przyjedzie bo się będzie bać i pomyśli sami nienormalni... Otóż to - miałem wielką ochotę przyjechć, bo sam też jestem lekko trzepnięty, ale w takiej sytuacji - no nie wiem, nie wiem..... Pozdrowionka dla wszystkich! A tam wpadaj nie marudź Zapraszamy Czym Nas więcej tym... cieplej...
Jana51 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Czym Nas więcej tym... cieplej... ...i - że tak brzydko powiem: a rebours - wiesz - zgodnie ze starym porzekadłem: tu mi dobrze, tu mi ciepło, tu się będę rozmnażał...
stanley Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dziś uciekłem policji skręciłem na zakazie skrętu przez podwójną ciągła i za mną ruszyli... dobrze, że zatrzymało ich skrzyżowanie i czerwone światła, ja przejechałem na zielonym i za chwilkę unik w boczną uliczkę
Maxito Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dziś uciekłem policji skręciłem na zakazie skrętu przez podwójną ciągła i za mną ruszyli... dobrze, że zatrzymało ich skrzyżowanie i czerwone światła, ja przejechałem na zielonym i za chwilkę unik w boczną uliczkę [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 22:34_________________________________________________ A ja dostałem mandat z rana
Kanar Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 a ja ani nie dostałem mandatu, ani nie uciekałem przed policją, za to wymieniłem opony na zimowe.. a świece jak leżały tak leżą
akjam Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dziś uciekłem policji skręciłem na zakazie skrętu przez podwójną ciągła i za mną ruszyli... dobrze, że zatrzymało ich skrzyżowanie i czerwone światła, ja przejechałem na zielonym i za chwilkę unik w boczną uliczkę Jutro rano zapukają do Ciebie...
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 A ja dostałem mandat a mówiłem jedź szybciej Miszka - fajnie że wpadłeś
stanley Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 dziś uciekłem policji skręciłem na zakazie skrętu przez podwójną ciągła i za mną ruszyli... dobrze, że zatrzymało ich skrzyżowanie i czerwone światła, ja przejechałem na zielonym i za chwilkę unik w boczną uliczkę Jutro rano zapukają do Ciebie... :hi:Z rańca nikogo nie było, nie wpadli po mnie teraz to już siedze w robocie [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 07:15_________________________________________________dziewczyny, mam pytanie podejdzie to do mojej damy? http://www.a4-freunde.com/teilemarkt/page,show_ad/catid,2/adid,12555/
Rekomendowane odpowiedzi