Vinsent Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Powitać Jak mi się furak nie sp....li to melduje się dzisiaj na spocie.
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Powitać Jak mi się furak nie sp....li to melduje się dzisiaj na spocie. więcej optymizmu
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba jednak jeszcze zostaniemy dziś w podziemiach :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dużo ludzi widzę chce przyjechać - ponad 5 autek będzie jak nic
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 z rana Kurde jutro taka ekipa ma odwiedzić kato a ja w pracy na popołudniu jaka ekipa - was jest co tydzień 15+ ich wpadnie 3 i niby co... :gwizdanie: :gwizdanie: i jeszcze ja tylko pytanie czy na gorze czy na dole :?: a tu macie paska na tych felgach na mega glebie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/453632baab4fa1a3.html widzielismy go jakis czas temu na spocie w Gliwicach pod Forum Ja znalazłem na necie jeszcze kiedyś jedną fotkę z Summer cars party, ale jest hardcorowa dość chodzi o ta pania z Hondy Slask :gwizdanie: To b2q jeździło w kamieniu Śląskim i koleś tylko czyścił opony z kamyczków które były na torze, poza tym robiło regularne czasy i się nie psuło co było sukcesem, bo wszystkie inne tego dnia coś się wysrały, nawet Jet Car dał jeden pokaz i się spi*rdolił no i ta czarna RS4 rowniez nie dala rady ani razu przejechac
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba jednak jeszcze zostaniemy dziś w podziemiach :gwizdanie: więcej optymizmu
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba jednak jeszcze zostaniemy dziś w podziemiach :gwizdanie: więcej optymizmu Stanley jest 6 stopni teraz
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Miszka ma chyba racje dziś będziecie siedzieć jeszcze w podziemiach :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No Stanley może zostać na górze - optymista
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No Stanley może zostać na górze - optymista :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba jednak jeszcze zostaniemy dziś w podziemiach :gwizdanie: więcej optymizmu
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba jednak jeszcze zostaniemy dziś w podziemiach :gwizdanie: więcej optymizmu Co TY Stanley masz automatycznego pilota ustawionego na "więcej optymizmu "
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba jednak jeszcze zostaniemy dziś w podziemiach :gwizdanie: więcej optymizmu Co TY Stanley masz automatycznego pilota ustawionego na "więcej optymizmu " szef mi tak zawsze powtarza jak chodzę wkur***wiony po firmie tak więc: więcej optymizmu
Rekomendowane odpowiedzi