Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: jak już to: Twoja i Cię - szacunku szczylu :bicz3:
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: Raz w tygodniu może wyjśc samemu....
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: Raz w tygodniu może wyjśc samemu.... no tak ale już wczoraj byłem sam
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: jak już to: Twoja i Cię - szacunku szczylu :bicz3: Chciałem tak napisać... ale myslę sobie Miszka to swój chłop a nie żadne napinacz i będzie luz ale jednak... się pomyliłem :chytry:
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: jak już to: Twoja i Cię - szacunku szczylu :bicz3: jaki wrazliwy
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: jak już to: Twoja i Cię - szacunku szczylu :bicz3: Chciałem tak napisać... ale myslę sobie Miszka to swój chłop a nie żadne napinacz i będzie luz ale jednak... się pomyliłem :chytry: to sie k**wa pomyliłeś [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:09_________________________________________________ no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: jak już to: Twoja i Cię - szacunku szczylu :bicz3: jaki wrazliwy Ty się nie wpierdalaj między wódkę (Ja) a zakąskę (Krolu) :polew:
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: Raz w tygodniu może wyjśc samemu.... no tak ale już wczoraj byłem sam To lipa... chyba że powiesz że do kościoła idziesz....
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to sie ku***a pomyliłeś .Miszka dla Ciebie za Panoszenie się na forum :polew: :polew:
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: jak już to: Twoja i Cię - szacunku szczylu :bicz3: Chciałem tak napisać... ale myslę sobie Miszka to swój chłop a nie żadne napinacz i będzie luz ale jednak... się pomyliłem :chytry: to sie ku***a pomyliłeś [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:09_________________________________________________ no dzień jakiś taki ale spocik dziś więc A twoja cię puści? :gwizdanie: jak już to: Twoja i Cię - szacunku szczylu :bicz3: jaki wrazliwy Ty się nie wpierdalaj między wódkę (Ja) a zakąskę (Krolu) :polew: ty sie napinaj knypie bo wp***dol cie nie ominie jak tam dzisiaj zajade
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co za gliwickie mendy Knurowskie... Pozatym niech wszyscy wiedzą kto rzadzi....
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co za gliwickie mendy Knurowskie... ej nie obrażaj mnie :disgust: :disgust: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:15_________________________________________________O k**wa MISZKA TY MASZ 400 wiadomości na technicznymja pier**le to forum schodzi na PSY :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak Ty Krolu jesteś chorzowska .....
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co za gliwickie mendy mowie ci bracie bedzie sie dzisiaj dzialo :baseball: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co za gliwickie mendy mowie ci bracie bedzie sie dzisiaj dzialo :baseball: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:18_________________________________________________ Co za gliwickie mendy Knurowskie... ej nie obrażaj mnie :disgust: :disgust: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:15_________________________________________________O ku***a MISZKA TY MASZ 400 wiadomości na technicznymja pier***e to forum schodzi na PSY :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: moim zdaniem zeszło dużo wcześniej - gdy się zarejestrowałeś :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co za gliwickie mendy mowie ci bracie bedzie sie dzisiaj dzialo :baseball: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:18_________________________________________________ Co za gliwickie mendy Knurowskie... ej nie obrażaj mnie :disgust: :disgust: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:15_________________________________________________O ku***a MISZKA TY MASZ 400 wiadomości na technicznymja pier***e to forum schodzi na PSY :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: moim zdaniem zeszło dużo wcześniej - gdy się zarejestrowałeś :gwizdanie: :polew: To Ci pojechał.... po majtach
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co za gliwickie mendy mowie ci bracie bedzie sie dzisiaj dzialo :baseball: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:18_________________________________________________ Co za gliwickie mendy Knurowskie... ej nie obrażaj mnie :disgust: :disgust: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:15_________________________________________________O ku***a MISZKA TY MASZ 400 wiadomości na technicznymja pier***e to forum schodzi na PSY :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: moim zdaniem zeszło dużo wcześniej - gdy się zarejestrowałeś :gwizdanie: :polew: To Ci pojechał.... po majtach po stringach - znając Krola :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co za gliwickie mendy mowie ci bracie bedzie sie dzisiaj dzialo :baseball: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:18_________________________________________________ Co za gliwickie mendy Knurowskie... ej nie obrażaj mnie :disgust: :disgust: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 14:15_________________________________________________O ku***a MISZKA TY MASZ 400 wiadomości na technicznymja pier***e to forum schodzi na PSY :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: moim zdaniem zeszło dużo wcześniej - gdy się zarejestrowałeś :gwizdanie: :polew: To Ci pojechał.... po majtach po stringach - znając Krola :polew: :polew: Tak... z froty i trąbą słonia.... a raczej słoniątka.... :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Keżor obczaj http://www.youtube.com/watch?v=RatjTz83huw&playnext_from=TL&videos=Fof1jFoasz4
keżor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Keżor obczaj http://www.youtube.com/watch?v=RatjTz83huw&playnext_from=TL&videos=Fof1jFoasz4 a widziałeś to co ja wczoraj wrzuciłem ? to jest HARD
Rekomendowane odpowiedzi