Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 miszka zaczął :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mógł się nie odzywać, tak ja bym tylko dostał ale że krzykacz z niego to mu zielono też :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 17:49_________________________________________________miałem Ci pisać smsa o 12 w nocy jak przyjąłem kropk ale pasuje wam ta kropka, gorzej jakby to byl kwadrat to było mniej więcej wtedy co pytałem o felgi, jakieś fatum
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ale zielono tu Max i Ty taki poważny chłop... Miszka to nie powiem, ale Max i kropek :gwizdanie: jadę na miasto
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Hej zieloni! :polew: Takie teksty to możecie sobie pisać tutaj a nie na ogólnym - technicznym! :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Hej zieloni! :polew: Takie teksty to możecie sobie pisać tutaj a nie na ogólnym - technicznym! :polew: :polew: toż to samo napisałem na technicznym ale jeszcze musiałem oddać Maxowi :gwizdanie:
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Hej zieloni! :polew: Takie teksty to możecie sobie pisać tutaj a nie na ogólnym - technicznym! :polew: :polew: toż to samo napisałem na technicznym ale jeszcze musiałem oddać Maxowi :gwizdanie: No :polew:
Maxito Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 siema Max siemasz żabciu szczerze mówiąc to nie wiedziałem że na technicznym nie można używać takich sformułowań ale jak to mówią, jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 18:45_________________________________________________ Hej zieloni! :polew: Takie teksty to możecie sobie pisać tutaj a nie na ogólnym - technicznym! :polew: :polew: może i pisałeś ale nie zuważyłem
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nie ma za co! :polew: :polew: siema Max siemasz żabciu szczerze mówiąc to nie wiedziałem że na technicznym nie można używać takich sformułowań ale jak to mówią, jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 18:45_________________________________________________ Hej zieloni! :polew: Takie teksty to możecie sobie pisać tutaj a nie na ogólnym - technicznym! :polew: :polew: może i pisałeś ale nie zuważyłem No Max! Proszę Cię! Przecież to jest jasne! :tongue4: :polew:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Akjam - będziesz we wtorek - mam dla ciebie conieco ?
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Akjam - będziesz we wtorek - mam dla ciebie conieco ? Powinienem być jak mi nic w planach się nie zmieni... :gwizdanie: Mam jechać do stolicy i nie wiem jak to będzie? Na tą chwilę JESTEM.
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ej, zieloni, dajcie linka do tej waszej dyskusji
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ej, zieloni, dajcie linka do tej waszej dyskusji wystarczy wejść w wiadomości Miszki czy Maxa, ale niestety chyba rozmowa poszła do hasioka
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ej, zieloni, dajcie linka do tej waszej dyskusji wystarczy wejść w wiadomości Miszki czy Maxa, ale niestety chyba rozmowa poszła do hasioka no szukałem i nie namierzyłem
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 co tam słychać panowie :gwizdanie: Ale tu zielono w końcu wiosna
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 co tam słychać panowie :gwizdanie: Ale tu zielono w końcu wiosna jakiś taki dzień
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 w program Tv nawet nie ma co patrzeć
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 w program Tv nawet nie ma co patrzeć dziwisz się ? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 20:02_________________________________________________ja zaraz wypiję ich wieczny odpoczynek
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 w program Tv nawet nie ma co patrzeć dziwisz się ? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 20:02_________________________________________________ja zaraz wypiję ich wieczny odpoczynek ja już sączę małe conieco :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja też się chyba napije bo nie ma gdzie jechać a bym pojeździł sobie :gwizdanie: Stanley do której jesteś w robocie do 15
Rekomendowane odpowiedzi