Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ten gość z Sosnowca chyba nie ma połysku ;(
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 FOLIA TERMOPLASTYCZNA SAMOPRZYLEPNA CZARNA MAT LUB BŁYSK NA SŁUPKI, PROGI, KOKPIT ITP.
gregory Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 po piątkowym imprezowaniu mam spalony kolejny lokal kebab w mysłowicach a taki dobry :gwizdanie: No nie dziwie się po tym jak molestowałeś panią Ewę ze stacji BP co mogłeś zrobić :polew: weszła taka blondynunia i mi się załączyło "aj lov ju" noi wychyliłem się i wołam ją i puszczam oczko i podrywowy tekst " chono tu niunia" niestety w pewnym momencie podczas wychylenia odziwo straciłem trochę równowagę i o mało co niewyglebiłem ciągnąc za sobą stolik :gwizdanie: ale że jestem spryciula to udało się uniknąć gleby i z pełną gracją opanowałem ruchy opierając się o stolik niestety niewiem czemu ale na lasce to wrażenia niezrobiło No ja nie wiem, niezrozumiałe czemu tak cię olała Zachowała się jak gówniara to już Ci przeszkadza głośna muzyka No to Gregor Cię pojechała :polew: Baśka nie mówiła chyba do mnie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Baśka nie mówiła chyba do mnie :gwizdanie: wydawało mi się że do Ciebie ale jeśli się mylę to przepraszam
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 po piątkowym imprezowaniu mam spalony kolejny lokal kebab w mysłowicach a taki dobry :gwizdanie: No nie dziwie się po tym jak molestowałeś panią Ewę ze stacji BP co mogłeś zrobić :polew: weszła taka blondynunia i mi się załączyło "aj lov ju" noi wychyliłem się i wołam ją i puszczam oczko i podrywowy tekst " chono tu niunia" niestety w pewnym momencie podczas wychylenia odziwo straciłem trochę równowagę i o mało co niewyglebiłem ciągnąc za sobą stolik :gwizdanie: ale że jestem spryciula to udało się uniknąć gleby i z pełną gracją opanowałem ruchy opierając się o stolik niestety niewiem czemu ale na lasce to wrażenia niezrobiło No ja nie wiem, niezrozumiałe czemu tak cię olała Zachowała się jak gówniara no widocznie niebyła dla mnie przeznaczona i niebyła mnie godna skoro nie odnalazła we mnie hipermena
gregory Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 po piątkowym imprezowaniu mam spalony kolejny lokal kebab w mysłowicach a taki dobry :gwizdanie: No nie dziwie się po tym jak molestowałeś panią Ewę ze stacji BP co mogłeś zrobić :polew: weszła taka blondynunia i mi się załączyło "aj lov ju" noi wychyliłem się i wołam ją i puszczam oczko i podrywowy tekst " chono tu niunia" niestety w pewnym momencie podczas wychylenia odziwo straciłem trochę równowagę i o mało co niewyglebiłem ciągnąc za sobą stolik :gwizdanie: ale że jestem spryciula to udało się uniknąć gleby i z pełną gracją opanowałem ruchy opierając się o stolik niestety niewiem czemu ale na lasce to wrażenia niezrobiło No ja nie wiem, niezrozumiałe czemu tak cię olała Zachowała się jak gówniara no widocznie niebyła dla mnie przeznaczona i niebyła mnie godna skoro nie odnalazła we mnie hipermena Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no i Bulczas, to jest kajś koło Ciebie , bo napisane jest Sosnowiec także podjedź i zobacz czy to warte uwagi W poniedziałek tam zawitam i jak coś kupię po jednym kawałku dla nas
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 23:47_________________________________________________wychodzi na to, ze wszyscy są romantykami :decayed: :decayed:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew: Do laski trzeba ostro, podchodzisz bierzesz cycka i pytasz: Idziesz się pieprzyć dziwko :polew:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew: Do laski trzeba ostro, podchodzisz bierzesz cycka i pytasz: Idziesz się pieprzyć dziwko :polew: :shocked: :shocked:ach te sosnowieckie metody
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew: Do laski trzeba ostro, podchodzisz bierzesz cycka i pytasz: Idziesz się pieprzyć dziwko :polew: to dlatego nie umiem nic wyrwać
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew: Do laski trzeba ostro, podchodzisz bierzesz cycka i pytasz: Idziesz się pieprzyć dziwko :shocked:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew: Do laski trzeba ostro, podchodzisz bierzesz cycka i pytasz: Idziesz się pieprzyć dziwko :polew: lubisz to s*ko :polew: albo pytasz "d*p*zysz się czy trzeba z tobą chodzić?" :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mili faceci przeważnie przegrywają :gwizdanie: nom cóż zrobić tak to już jest niewarto być teraz romantykiem i dżentelmenem jak ja :polew: Do laski trzeba ostro, podchodzisz bierzesz cycka i pytasz: Idziesz się pieprzyć dziwko :polew: :shocked: :shocked:ach te sosnowieckie metody Jak wiesz się sprawdzają
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jestem Kędzior! ...zapamiętaj to imię bejbe, bo niedługo będziesz je krzyczeć :polew:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jak wiesz się sprawdzają hmm w czekoladzie na ten tekst chyba nic nie wyrwę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 23:54_________________________________________________ jestem Kędzior! ...zapamiętaj to imię bejbe, bo niedługo będziesz je krzyczeć :polew: ja uwielbiam tekst o żubrze :kox: :kox:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jestem Kędzior! ...zapamiętaj to imię bejbe, bo niedługo będziesz je krzyczeć :polew: :polew: :polew: dobre muszę spróbować
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jak wiesz się sprawdzają hmm w czekoladzie na ten tekst chyba nic nie wyrwę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 23:54_________________________________________________ jestem Kędzior! ...zapamiętaj to imię bejbe, bo niedługo będziesz je krzyczeć :polew: ja uwielbiam tekst o żubrze :kox: :kox: "wszyscy tak mówicie, a potem się okazuje - smutny korniszonek" [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 23:56_________________________________________________ jestem Kędzior! ...zapamiętaj to imię bejbe, bo niedługo będziesz je krzyczeć :polew: :polew: :polew: dobre muszę spróbować nie znałeś tego ???
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 hmm w czekoladzie na ten tekst chyba nic nie wyrwę :gwizdanie: Próbowałeś?? Jeśli nie to spróbuj Gwarantowane śliwka pod okiem lub dwie, w gratisie może wystąpić złamana ręka lub noga :polew:
Rekomendowane odpowiedzi