Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 hmm w czekoladzie na ten tekst chyba nic nie wyrwę :gwizdanie: Próbowałeś?? Jeśli nie to spróbuj Gwarantowane śliwka pod okiem lub dwie, w gratisie może wystąpić złamana ręka lub noga :polew: a jeśli nie to, to gwarantowany obustronny liść
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Adrenalina znałem ale nieprobowałem
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Adrenalina znałem ale nieprobowałem no to jak ! ...ja Cie mam uczyć ?
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Adrenalina znałem ale nieprobowałem no to jak ! ...ja Cie mam uczyć ? nie no teraz próbujemy tej metody co ostatnio żeśmy ustalali wiesz - ty wyrywasz laski i później im podsyłasz mnie :polew: :polew:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 hmm w czekoladzie na ten tekst chyba nic nie wyrwę :gwizdanie: Próbowałeś?? Jeśli nie to spróbuj Gwarantowane śliwka pod okiem lub dwie, w gratisie może wystąpić złamana ręka lub noga :polew: to też mowię... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Adrenalina znałem ale nieprobowałem no to jak ! ...ja Cie mam uczyć ? nie no teraz próbujemy tej metody co ostatnio żeśmy ustalali wiesz - ty wyrywasz laski i później im podsyłasz mnie :polew: :polew: Kędzior wstyd
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 "wszyscy tak mówicie, a potem się okazuje - smutny korniszonek" widzę, że masz jakieś przykre doświadczenia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Adrenalina znałem ale nieprobowałem no to jak ! ...ja Cie mam uczyć ? nie no teraz próbujemy tej metody co ostatnio żeśmy ustalali wiesz - ty wyrywasz laski i później im podsyłasz mnie :polew: :polew: Kędzior wstyd stary dobry plan tylko czy zadziała
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Adrenalina znałem ale nieprobowałem no to jak ! ...ja Cie mam uczyć ? nie no teraz próbujemy tej metody co ostatnio żeśmy ustalali wiesz - ty wyrywasz laski i później im podsyłasz mnie :polew: :polew: aaaaaaaaa, no faktycznie, zapomniałam :doh1: wyrwać to nie będzie problem tylko jak ja je potem do Ciebie przekonam ???
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tylko jak ja je potem do Ciebie przekonam ??? no to już twoje zadanie :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 "wszyscy tak mówicie, a potem się okazuje - smutny korniszonek" widzę, że masz jakieś przykre doświadczenia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: raczej że znam na pamięć ten film
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tylko jak ja je potem do Ciebie przekonam ??? no to już twoje zadanie :polew: :polew: Dajesz 200PLN i Ci podeślę laskę nawet do domu
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ok zbieram siędo wyrka bo już późna godzina bajuu bajj ludziska i ludziowe tylko jak ja je potem do Ciebie przekonam ??? no to już twoje zadanie :polew: :polew: Dajesz 200PLN i Ci podeślę laskę nawet do domu hehe w taki sposób to ja też sobie umie załatwić laske
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tylko jak ja je potem do Ciebie przekonam ??? no to już twoje zadanie :polew: :polew: Dajesz 200PLN i Ci podeślę laskę nawet do domu ale Kędzior chce taką na dlużej, a nie na godziny
gregory Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Adrenalina znałem ale nieprobowałem no to jak ! ...ja Cie mam uczyć ? nie no teraz próbujemy tej metody co ostatnio żeśmy ustalali wiesz - ty wyrywasz laski i później im podsyłasz mnie :polew: :polew: Kędzior podchodzisz do laski i mówisz: "how do you dou?"
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tylko jak ja je potem do Ciebie przekonam ??? no to już twoje zadanie :polew: :polew: Dajesz 200PLN i Ci podeślę laskę nawet do domu ale Kędzior chce taką na dlużej, a nie na godziny no na dłużej to na noc z 900zl trza mieć :polew: Adrenalina znałem ale nieprobowałem no to jak ! ...ja Cie mam uczyć ? nie no teraz próbujemy tej metody co ostatnio żeśmy ustalali wiesz - ty wyrywasz laski i później im podsyłasz mnie :polew: :polew: Kędzior podchodzisz do laski i mówisz: "how do you dou?" hehe albo "how old ary you tututututu"
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tylko jak ja je potem do Ciebie przekonam ??? no to już twoje zadanie :polew: :polew: Dajesz 200PLN i Ci podeślę laskę nawet do domu ale Kędzior chce taką na dlużej, a nie na godziny To chyba by musiał kredyt załatwić albo trafić w totka Nie no na pewno któraś poleci na romantyczną kolację
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 To chyba by musiał kredyt załatwić albo trafić w totka Nie no na pewno któraś poleci na romantyczną kolację to lasce ma zależeć na mnie a nie mi na niej ona się ma o mnie starać :polew:
Bulczas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 To chyba by musiał kredyt załatwić albo trafić w totka Nie no na pewno któraś poleci na romantyczną kolację to lasce ma zależeć na mnie a nie mi na niej ona się ma o mnie starać :polew: Cofam moje słowa jednak pozostaje Ci tylko SPARTA
Rekomendowane odpowiedzi