gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/ Qri, ja w dwa tygodnie zrobiłem kapitalny remont silnika własnymi rękami. Dlaczego to tak długo trwa u ciebie :gwizdanie: "rezacz" Jakoś te słowo nie przypadło mi do gustu. Nie wiem wogóle kto to wymyślił, na pewno nie Ślonzok :gwizdanie:
QRi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/ Qri, ja w dwa tygodnie zrobiłem kapitalny remont silnika własnymi rękami. Dlaczego to tak długo trwa u ciebie :gwizdanie: kolektor u tokarza... patryk nie w dyspozycji meksyk i tyle BTW jakis problem do micry ??
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 znowu sie na troche stracilem i znowu 4 strony do nadrobienia to się nie trać... Coś brak chętnych na tego spota ;( jakiego spota? w Chorzowie :kox: na AKS-ie
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/ Qri, ja w dwa tygodnie zrobiłem kapitalny remont silnika własnymi rękami. Dlaczego to tak długo trwa u ciebie :gwizdanie: kolektor u tokarza... patryk nie w dyspozycji meksyk i tyle BTW jakis problem do micry ?? No to nie zazdroszczę Wystawiony jesteś na cierpliwość :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 znowu sie na troche stracilem i znowu 4 strony do nadrobienia to się nie trać... Coś brak chętnych na tego spota ;( jakiego spota? w Chorzowie :kox: na AKS-ie tys wymyslil w knurowie latwy dojazd :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 BTW jakis problem do micry ?? no nawet ja ją objeżdżam - a to już chyba wstyd jest :naughty: [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 20:06_________________________________________________ tys wymyslil w knurowie latwy dojazd :gwizdanie: ale chyba sosnowiec tak daleko nie pojedzie
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 fak 38 stopni gorączki stan podgorączkowy
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 fak 38 stopni gorączki pewnie żeś w piątek z klatą na wierzchu biegal, a nawet nie pamiętasz
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 BTW jakis problem do micry ?? no nawet ja ją objeżdżam - a to już chyba wstyd jest :naughty: To już byłby powód żeby się zakopać pod ziemię z 5 metrów :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 fak 38 stopni gorączki pewnie żeś w piątek z klatą na wierzchu biegal, a nawet nie pamiętasz niebiegałem mam nadzieje że do wtorku mi przejdzie
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 fak 38 stopni gorączki pewnie żeś w piątek z klatą na wierzchu biegal, a nawet nie pamiętasz niebiegałem to może w tym kebabie :>
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 fak 38 stopni gorączki pewnie żeś w piątek z klatą na wierzchu biegal, a nawet nie pamiętasz niebiegałem to może w tym kebabie :> Łowca mu uciekła i musiał ją gonić :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dobra, ja spadam ... narka powiedzcie Keżorowi, że już sie może zalogowac
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 fak 38 stopni gorączki pewnie żeś w piątek z klatą na wierzchu biegal, a nawet nie pamiętasz niebiegałem to może w tym kebabie :> byłem grzeczny tym razem Siemka Piter bywaj kobieto
PiterA4 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kedzior rozj...al mnie twoj avatar :polew: jest zaje...ty
keżor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dobra, ja spadam ... narka powiedzcie Keżorowi, że już sie może zalogowac no wkońcu narka
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dobra, ja spadam ... narka powiedzcie Keżorowi, że już sie może zalogowac no wkońcu narka
Rekomendowane odpowiedzi