gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A tą żałobą to już żygam normalnie wszędzie w kółko i to samo Bo nadal jest o czym gadać, dużo ludzi trzeba pożegnać i nie można o nikim zapomnieć :gwizdanie:
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A tą żałobą to już żygam normalnie wszędzie w kółko i to samo Bo nadal jest o czym gadać, dużo ludzi trzeba pożegnać i nie można o nikim zapomnieć :gwizdanie: i jeszcze wszystko porzadnie wyjasnic
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A tą żałobą to już żygam normalnie wszędzie w kółko i to samo Bo nadal jest o czym gadać, dużo ludzi trzeba pożegnać i nie można o nikim zapomnieć :gwizdanie: i jeszcze wszystko porzadnie wyjasnic No wyjaśnić i pożegnać spoko ale żeby non stop to samo mówić
A-rek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A tą żałobą to już żygam normalnie wszędzie w kółko i to samo Bo nadal jest o czym gadać, dużo ludzi trzeba pożegnać i nie można o nikim zapomnieć :gwizdanie: i jeszcze wszystko porzadnie wyjasnic No wyjaśnić i pożegnać spoko ale żeby non stop to samo mówić dzisiaj juz jest duzo spokojniej w TV
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Bulczas niecodziennie ginie prezydent i wiekszosc najwazniejszych ludzi w panstwie, wiec sadze, ze zaloba i tak jest za krotka. Oczywiscie w TV powinny byc jakies filmy i seriale ale juz np. Tanca z gwiazdami, You can dance czy innych rozrywkowych nie powinni puszczac i pewnie nie beda
Adrenalina Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Bulczas niecodziennie ginie prezydent i wiekszosc najwazniejszych ludzi w panstwie, wiec sadze, ze zaloba i tak jest za krotka. Oczywiscie w TV powinny byc jakies filmy i seriale ale juz np. Tanca z gwiazdami, You can dance czy innych rozrywkowych nie powinni puszczac i pewnie nie beda patriotyczna wypowiedź a tańca z gwiazdami to wcale już nie powinni puszczać
Tzieland Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 you can dance moglby tylko zostac z rozrywki, bo tam jeszcze czasami fajne malolatki tancza a reszta powinna byc wywalona do kosza
Bulik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 http://www.tvs.pl/informacje/23287/ zabawy w SG :wallbash: witam tak wogóle
Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 siema. ale masakra zaś mnie choroba ostro złapała
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 siema. ale masakra zaś mnie choroba ostro złapała tys to jest podatny i co L4 wpadlo
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 siema. ale masakra zaś mnie choroba ostro złapała chopie, Ty im mniej pijesz, tym bardziej sie sypiesz
tymonA4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 bry śluzaki dziś rano godz.około 8 mcdonald w czewie w stronę łodzi a4 b5 srebrna avant z tyłu a4-klub.pl naklejka z tego co pamiętam stara seria czy to któryś z was rejestracja SM początek
Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 siema. ale masakra zaś mnie choroba ostro złapała tys to jest podatny i co L4 wpadlo zobacze jak jutro będę się czuł w miare no to pójdę a jak nie to znowu L4 siema. ale masakra zaś mnie choroba ostro złapała chopie, Ty im mniej pijesz, tym bardziej sie sypiesz no co zrobisz jak nikt pićniechce :gwizdanie: dzisiaj byłem tylko na prześwietleniu i cały dzień w łóżku bry śluzaki dziś rano godz.około 8 mcdonald w czewie w stronę łodzi a4 b5 srebrna avant z tyłu a4-klub.pl naklejka z tego co pamiętam stara seria czy to któryś z was rejestracja SM początek hmm może OKO ? niezauważyłeś jaki silnik?
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 oko ma SBE :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 20:37_________________________________________________ bry śluzaki dziś rano godz.około 8 mcdonald w czewie w stronę łodzi a4 b5 srebrna avant z tyłu a4-klub.pl naklejka z tego co pamiętam stara seria czy to któryś z was rejestracja SM początek ja jest z Mysłowic, ale nie znam nikogo kto byłby z klubu i poruszał się srebrną kombi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 aha niedoczytałem o tej rejestracji
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kędzior, to jutro będziesz? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kędzior, to jutro będziesz? :gwizdanie: chyba nie, no chyba że mnie cudownie uzdrowi ale jak coś to daj to Bulczasowi albo komuś innemu to sobie odbiorę, chyba że cię niebędzie to postaram się wbić w piątek na SG bo planowałem przyjechać
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kędzior, to jutro będziesz? :gwizdanie: chyba nie, no chyba że mnie cudownie uzdrowi ale jak coś to daj to Bulczasowi albo komuś innemu to sobie odbiorę, chyba że cię niebędzie to postaram się wbić w piątek na SG bo planowałem przyjechać będę jutro... :gwizdanie: więc najwyżej postojówki dam Rafałowi
Kędzior Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 będę jutro... :gwizdanie: więc najwyżej postojówki dam Rafałowi ok dziękóweczka ziomuś gibam spowrotem do wyra wziąłem wspomagacze (leki antybiotyki i co tylko jeszcze miałem pod ręką) może mi cosik będzie jutro lepiej trzymajcie się narka
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 będę jutro... :gwizdanie: więc najwyżej postojówki dam Rafałowi ok dziękóweczka ziomuś gibam spowrotem do wyra wziąłem wspomagacze (leki antybiotyki i co tylko jeszcze miałem pod ręką) może mi cosik będzie jutro lepiej trzymajcie się narka zdrowiej synek zdrowiej narka :>
Rekomendowane odpowiedzi