miron78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ale hamownia kosztuje 80 zł nie ma co negocjować .... Coś mało. Ale to chyba mówimy o innej w okolicy, bo ja słyszałem o kwocie 150zł. Krolu hamuje u siebie pod blokiem za 80zł - ruszasz z piskiem, Krolu mierzy długość śladów po oponie, przelicza i podaje Ci moc - ponoć myli się max 5% [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:30_________________________________________________tylko z Q ma jeszcze problem - bo ślady nie zostają
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 takie cuda to tylko po politechnice :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 wykres masz do odbioru na drugi dzień - troche mu zajmuje rysowanie
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 może ktoś z Was ma lub wie gdzie można dorwać ? http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_alu_1_szt_z_b6_tzwbiedronka_16_cali_szer65_et50-t101279.0.html[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:26_________________________________________________Marys - przyznaj sie, co masz na zapasie on nie ma B6 chciał przyszpanować i tak wpisal w swoim opisie :polew:
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Krolu podaj dokładne dane - tylu klientów Ci naślę że jeszcze będziesz tapetował kasą
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Krolu podaj dokładne dane - tylu klientów Ci naślę że jeszcze będziesz tapetował kasą :polew: :polew: :polew: tak a później jak im za mało koni i niutkow policze to mi opony przebijają... apropo był rzeczoznawca 6mm oponki continental wintercontact coś tam ... rok prod 2006... ciekawe ile mi wyliczy...
bakuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 wykres masz do odbioru na drugi dzień - troche mu zajmuje rysowanie Sprawa warta przemyślenia...
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 zgłaszałeś to z AC ? tak, jak stracę zniżki to około 70 zł a nowe oponki kilka stówek... płace już 2 lata te AC w końcu skorzystam...
czester Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Krolu podaj dokładne dane - tylu klientów Ci naślę że jeszcze będziesz tapetował kasą :polew: :polew: :polew: tak a później jak im za mało koni i niutkow policze to mi opony przebijają... apropo był rzeczoznawca 6mm oponki continental wintercontact coś tam ... rok prod 2006... ciekawe ile mi wyliczy... Mowilem podmien na jakies nowe
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash:
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash: wreszcie
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash: wreszcie :disgust: :disgust:
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash: wreszcie :disgust: :disgust: A co z z laską żeś się umówił ? ? ? Zapytala pewnie czy się dziś spotkacie..... :polew:a Ty jej nie chciałeś mówić, że nie możesz :polew: bo co byś powiedział, że na spot Audi A4 jedziesz :polew: i by się z Ciebie śmiała :polew: :polew: ? ? ?
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash: wreszcie :disgust: :disgust: A co z z laską żeś się umówił ? ? ? Zapytala pewnie czy się dziś spotkacie..... :polew:a Ty jej nie chciałeś mówić, że nie możesz :polew: bo co byś powiedział, że na spot Audi A4 jedziesz :polew: i by się z Ciebie śmiała :polew: :polew: ? ? ? Nie muszę deski z piwnicy wynosić, mówiłem tylko nie wtorek to ojciec oczywiście ustawił wszystko na wtorek... ale tak sobie teraz myślę, jak przed spotem wpadniecie do mnie i każdy się do roboty weźmie to w 5 minut się wyrobimy :decayed:
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash: wreszcie :disgust: :disgust: A co z z laską żeś się umówił ? ? ? Zapytala pewnie czy się dziś spotkacie..... :polew:a Ty jej nie chciałeś mówić, że nie możesz :polew: bo co byś powiedział, że na spot Audi A4 jedziesz :polew: i by się z Ciebie śmiała :polew: :polew: ? ? ? Nie muszę deski z piwnicy wynosić, mówiłem tylko nie wtorek to ojciec oczywiście ustawił wszystko na wtorek... ale tak sobie teraz myślę, jak przed spotem wpadniecie do mnie i każdy się do roboty weźmie to w 5 minut się wyrobimy :decayed: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wiela tego jest ?
Jana51 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash: No to się nie spotkamy - szkoda - ale co się odwlecze to nie uciecze A propos spotkań - kiedyś była nas paczka ludzi piszących w necie i po jakimś czasie postanowiliśmy spotkać się też w realu (nomen omen) Zaczęły się negocjacje, bo towarzystwo było od Krakowa, poprzez Warszawę do Wrocławia. Stanęło na Zakopanem. Kubuś stary harcerz z Warszawy vel Snooka vel Sumienie Narodu uparł się żeby wynająć jakieś locum w Schronisku na Głodówce. Zadzwoniłem i doopa blada - okazało się, że w wochenende nie ma szans, ale szef tego przybytku kiedy dowiedział się o co chodzi załatwił nam pokoje w pensjonaciku fajnej gaździny w Poroninie. No to dzwonię do Mietka, TamTama też z Warszawy żeby jakoś przygotował Kubusia, że z Głodówki nici. Załatwiaj mówi - Kubę biorę na siebie, bo w końcu jakie może być lepsze miejsce spotkania piszących na www.lewica.pl od polskiej siedziby wodza rewolucji .....nie wdając się w szczegóły do spotkania doszło i było bajecznie - tak bajecznie, że trzeciego dnia rano, kiedy usiłowaliśmy z TamTamem skonsumować śniadanko, młodzież jeszcze nie wyrwała się z objęć Morfeusza, ten spojrzał nagle przez okno i pyta: Jana - czy mi się coś już we łbie całkiem pierdzieli, czy tam są jakieś góry
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mnie dziś nie będzie coś bardzo ważnego wypadło mi dziś o 19:00 ;/ kurFa :wallbash: :wallbash: No to się nie spotkamy - szkoda - ale co się odwlecze to nie uciecze A propos spotkań - kiedyś była nas paczka ludzi piszących w necie i po jakimś czasie postanowiliśmy spotkać się też w realu (nomen omen) Zaczęły się negocjacje, bo towarzystwo było od Krakowa, poprzez Warszawę do Wrocławia. Stanęło na Zakopanem. Kubuś stary harcerz z Warszawy vel Snooka vel Sumienie Narodu uparł się żeby wynająć jakieś locum w Schronisku na Głodówce. Zadzwoniłem i doopa blada - okazało się, że w wochenende nie ma szans, ale szef tego przybytku kiedy dowiedział się o co chodzi załatwił nam pokoje w pensjonaciku fajnej gaździny w Poroninie. No to dzwonię do Mietka, TamTama też z Warszawy żeby jakoś przygotował Kubusia, że z Głodówki nici. Załatwiaj mówi - Kubę biorę na siebie, bo w końcu jakie może być lepsze miejsce spotkania piszących na www.lewica.pl od polskiej siedziby wodza rewolucji .....nie wdając się w szczegóły do spotkania doszło i było bajecznie - tak bajecznie, że trzeciego dnia rano, kiedy usiłowaliśmy z TamTamem skonsumować śniadanko, młodzież jeszcze nie wyrwała się z objęć Morfeusza, ten spojrzał nagle przez okno i pyta: Jana - czy mi się coś już we łbie całkiem pierdzieli, czy tam są jakieś góry u nas takie stwierdzenia można tylko usłyszeć na spotach ogólnopolskich - najbliższy w lutym/marcu 3 dni chlania : :decayed:
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 hmmm, też bylem kiedyś w Poroninie ok cisne do Jaworzna i widzimy sie na spocie YO
A4 siano Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ale hamownia kosztuje 80 zł nie ma co negocjować .... Coś mało. Ale to chyba mówimy o innej w okolicy, bo ja słyszałem o kwocie 150zł. ja płaciłem stowke w zeszłym roku jak turbo wymieniałem
Rekomendowane odpowiedzi