krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: szkoda ze sie w kwitniu nie urodzilem bo juz bym stal jeśli o mnie chodzi to może pić w kwietniu za twoje urodziny - nikt ci tam w dowód nie będzie zaglądać czy aby na pewno to dziś
Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 diman fajnie wypinasz ten tylek cool [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________ [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________czym zmyć olej z silnika nie używając do tego karchera i wody?? jakiś preparat do czyszczenia ...?
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 diman fajnie wypinasz ten tylek cool [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________ tylko mi sie tu nie nasmiewaj to moja dobra kolezanka
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: od stycznia sie zaczyna ! mogłabyś choć w ten jeden dzień być milsza :polew: :polew: :polew: jeszcze nie znasz mnie niemiłej ! [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 12:00_________________________________________________ diman fajnie wypinasz ten tylek cool [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________ tylko mi sie tu nie nasmiewaj to moja dobra kolezanka no kurde Diman, musiałeś mnie wygadać ? :doh1:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 diman fajnie wypinasz ten tylek cool [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________ [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________czym zmyć olej z silnika nie używając do tego karchera i wody?? jakiś preparat do czyszczenia ...? są jakieś zmazywacze do silnika możesz je kupić w praktycznie każdym sklepie motoryzacyjnym
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: od stycznia sie zaczyna ! mogłabyś choć w ten jeden dzień być milsza :polew: :polew: :polew: jeszcze nie znasz mnie niemiłej ! [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 12:00_________________________________________________ diman fajnie wypinasz ten tylek cool [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________ tylko mi sie tu nie nasmiewaj to moja dobra kolezanka no kurde Diman, musiałeś mnie wygadać ? :doh1: nie ma co tego trzymac w tajemnicy ze mamy sie ku sobie :>
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jeszcze nie znasz mnie niemiłej ! chciałaś napisać chyba miłej :polew: nie no żart
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 diman fajnie wypinasz ten tylek cool [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________ [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________czym zmyć olej z silnika nie używając do tego karchera i wody?? jakiś preparat do czyszczenia ...? ja bym tak sobie silnika karcherem i wodą nie mył - ale to tylko taka moja dygresja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 "sto lat sto lat niech zyje zyje nam na niech mu gwiastka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy........................................................ wszystkiego najlepszego Stanley i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam lalalalalala a kto się w kwietniu urodził powstań powstań powstań :polew: od stycznia sie zaczyna ! mogłabyś choć w ten jeden dzień być milsza :polew: :polew: :polew: jeszcze nie znasz mnie niemiłej ! [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 12:00_________________________________________________ diman fajnie wypinasz ten tylek cool [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________ tylko mi sie tu nie nasmiewaj to moja dobra kolezanka no kurde Diman, musiałeś mnie wygadać ? :doh1: nie ma co tego trzymac w tajemnicy ze mamy sie ku sobie :> no co ja na to poradzę, że mam słabość do surykatek :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no co ja na to poradzę, że mam słabość do surykatek :gwizdanie: kobitki zawsze miały słabość do małych zwierzątek simka Kanar co tam słychać
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nic nowego.. szukam roboty o to co dostałem wczoraj to jałmużna była a nie wypłata a Audi rezać trzeba
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nic nowego.. szukam roboty o to co dostałem wczoraj to jałmużna była a nie wypłata a Audi rezać trzeba ano trzeba rezać trzeba
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wczoraj miałem drugie podejście do grzyba w aucie bo sukinkot powrócił i śmierdział ze zdwojoną siłą ale obszedłem ten problem wysypując kawe pod siedzenie
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wczoraj miałem drugie podejście do grzyba w aucie bo sukinkot powrócił i śmierdział ze zdwojoną siłą ale obszedłem ten problem wysypując kawe pod siedzenie kawe??
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nescafe dokładniej rzecz ujmując chodzi o to żeby zabiła mi zapach grzyba i wyciągnęła reszte wilgoci a potem pojade na odkurzacz i ją sobie odkurzacz wsysnie
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nescafe dokładniej rzecz ujmując chodzi o to żeby zabiła mi zapach grzyba i wyciągnęła reszte wilgoci a potem pojade na odkurzacz i ją sobie odkurzacz wsysnie yhyyyyy taki z ciebie spryciarz
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dobry wam [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 12:55_________________________________________________kędzior bardzo ładny avatar
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dobry wam [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 12:55_________________________________________________kędzior bardzo ładny avatar siemka, hehe dzięki
Rekomendowane odpowiedzi