Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie no, jak pucek pisze że możesz jechać, to możesz
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mario, nie leć w jajo, znamy się, więc możesz jechać, przecież miejsc nie zabraknie a obstawiam że i tak ktoś zrezygnuje Jeszcze daleko do zapisów więc sie przemyśli.... zapisy są już do końca miesiąca masz czas :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie no, jak pucek pisze że możesz jechać, to możesz :polew: :polew: jak różowy coś powie to tak musi być :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie no, jak pucek pisze że możesz jechać, to możesz ale respekt, no nie mogę [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:24_________________________________________________Mario, do końca kwietnia wpłacasz kasę i wtedy jedziesz, nie wpłacasz i nie jedziesz
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie no, jak pucek pisze że możesz jechać, to możesz ale respekt, no nie mogę to był sarkazm, nie wyczułeś?
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie no, jak pucek pisze że możesz jechać, to możesz ale respekt, no nie mogę to był sarkazm, nie wyczułeś? dlatego się śmieję
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ale gdzie jakieś info????? I kto by mnie przygarnoł do auta??? Przeca bym Niossanem nie jechał bo siara... :szukaj: http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_river_park_zator-t118160.0.html
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ale gdzie jakieś info????? I kto by mnie przygarnoł do auta??? Przeca bym Niossanem nie jechał bo siara... :szukaj: http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_river_park_zator-t118160.0.html Śmiej sie śmiej a ja już mam zapłacone.... :polew: a na ogólnopolski to pojade z ekipą z EU ... :polew:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siema spamowicze i rezacze. Nadrobiłem Wasze wypociny, dziekuję wszystkim za zyczenia i az mi głupio, bo nie wiem czy ten karton wódki, skrzynka piwa, czteropak redsów, które Baśka ma przywieżć na dzisiejszy spot wystarczy dla nas wszystkich. :gwizdanie: Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siema spamowicze i rezacze. Nadrobiłem Wasze wypociny, dziekuję wszystkim za zyczenia i az mi głupio, bo nie wiem czy ten karton wódki, skrzynka piwa, czteropak redsów, które Baśka ma przywieżć na dzisiejszy spot wystarczy dla nas wszystkich. :gwizdanie: Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem :slina: :slina: :slina:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Basia, jakbyś tak czasem nie wiedziała co mi kupić na urodziny to mała podpowiedź ( dla zaoszczędzenia twojego czasu podaje link) http://www.allegro.pl/item990789076_licznik_audi_a6_po_naprawie_wyswietlacza_fis.html
A-rek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siema spamowicze i rezacze. Nadrobiłem Wasze wypociny, dziekuję wszystkim za zyczenia i az mi głupio, bo nie wiem czy ten karton wódki, skrzynka piwa, czteropak redsów, które Baśka ma przywieżć na dzisiejszy spot wystarczy dla nas wszystkich. :gwizdanie: Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem a ja nie mam jak wpasc na spota ;(
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Basia, jakbyś tak czasem nie wiedziała co mi kupić na urodziny to mała podpowiedź ( dla zaoszczędzenia twojego czasu podaje link) http://www.allegro.pl/item990789076_licznik_audi_a6_po_naprawie_wyswietlacza_fis.html a nie lepiej od razu taki dostosowany do prędkości :
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem :polew: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:47_________________________________________________ siema spamowicze i rezacze. Nadrobiłem Wasze wypociny, dziekuję wszystkim za zyczenia i az mi głupio, bo nie wiem czy ten karton wódki, skrzynka piwa, czteropak redsów, które Baśka ma przywieżć na dzisiejszy spot wystarczy dla nas wszystkich. :gwizdanie: Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem :slina: :slina: :slina: :polew: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:47_________________________________________________ Basia, jakbyś tak czasem nie wiedziała co mi kupić na urodziny to mała podpowiedź ( dla zaoszczędzenia twojego czasu podaje link) http://www.allegro.pl/item990789076_licznik_audi_a6_po_naprawie_wyswietlacza_fis.html :polew: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:48_________________________________________________ależ dzisiaj wesoły dzionek mamy
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w życiu nie byłem bardziej poważny [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:55_________________________________________________ Basia, jakbyś tak czasem nie wiedziała co mi kupić na urodziny to mała podpowiedź ( dla zaoszczędzenia twojego czasu podaje link) http://www.allegro.pl/item990789076_licznik_audi_a6_po_naprawie_wyswietlacza_fis.html a nie lepiej od razu taki dostosowany do prędkości : ok, zmieniam zdanie
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siema spamowicze i rezacze. Nadrobiłem Wasze wypociny, dziekuję wszystkim za zyczenia i az mi głupio, bo nie wiem czy ten karton wódki, skrzynka piwa, czteropak redsów, które Baśka ma przywieżć na dzisiejszy spot wystarczy dla nas wszystkich. :gwizdanie: Nawet Poziek mi wysłał esa z życzeniami i przeprosinami, że nie zdążył karnąc się ze mną moim all roadem jakimś cudem mi przeszło wyzdrowiałem to kto mnie zabiera na spota i później odwozi?? teksty Stanleya w BT o Poźku mnie poprostu zaginały Arku nom nie za specjalnie się czuje, na antybiotykach jestem [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 16:57_________________________________________________siemasz Wujek
Rekomendowane odpowiedzi