krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 już jest awantura o pochuwek Kaczyńskiego Krakowiacy nie zgadzają się na Wawel ja pierdziele bo dla mnie to jest absurd - nie zasłużyli to raz... :gwizdanie: a dwa ich wolą była aleja zasłużonych...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :gwizdanie: już po? czy już za późno bo piłeś browara w łazience? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka to był żart, tak naprawdę czekałem aż zaśnie :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka to był żart, tak naprawdę czekałem aż zaśnie :polew: każdy z nas to wiedział :polew:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jeszcze troche i beda się bili o fuche prezydenta i tak się skończy ta... Wielka Żałoba Narodowa....
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka to był żart, tak naprawdę czekałem aż zaśnie :polew: każdy z nas to wiedział :polew: :polew:a w rzeczywistości pod pierzynką :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:52_________________________________________________ Jeszcze troche i beda się bili o fuche prezydenta i tak się skończy ta... Wielka Żałoba Narodowa.... kandyduj :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:52_________________________________________________ :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jeszcze troche i beda się bili o fuche prezydenta i tak się skończy ta... Wielka Żałoba Narodowa.... pic na wodę i tyle dla mnie aa niebędę się wypowiadał bo szkoda moich nerwów poza tym niektórzy mogliby stwierdzić że jestem bez uczuć :gwizdanie: kandyduj :gwizdanie: kandydułuj się piszę :polew:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 już jest awantura o pochuwek Kaczyńskiego Krakowiacy nie zgadzają się na Wawel ja pierdziele bo dla mnie to jest absurd - nie zasłużyli to raz... :gwizdanie: a dwa ich wolą była aleja zasłużonych... Ja też jestem tego zdania, że powinni być pochowani w WAWie ale to, że Krakusy się burzą to lekka przesada... Można mieć swoje zdanie ale trzeba uszanować wolę rodziny...
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu...
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu...
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kędzior jeden c**juj czego tam? hehe
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kędzior jeden c**juj czego tam? hehe nic :gwizdanie: nietryb [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:57_________________________________________________co k**wa ? Krolu różowy
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja tylko czekam kiedy okaże się że jakis pseudo biznesmen zrobił na tej katastrofie kase :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kędzior jeden c**juj czego tam? hehe nic :gwizdanie: nietryb [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:57_________________________________________________co ku***a ? Krolu różowy Jesteście prze...je! :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jedna zabolało porządnie Krola moje 400 postów na technicznym...i to w c**j
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... W skrócie chodzi mi o to że teraz wielce płaczą a za chwile sie rozpocznie wyścig szczurów i jechanie po sobie....bo ten taki ten taki a ten to zrobi a ten to zrobi... i z tego co Wiem to na razie jeden Polityk powiedział że nie bedzie kandydował... że nie chce brac w tym udziału i tak oddaje hołd zmarłemu prezydentowi.... i za to szacun...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kędzior jeden c**juj czego tam? hehe nic :gwizdanie: nietryb [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:57_________________________________________________co ku***a ? Krolu różowy Jesteście prze...je! :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 SZACUNEK musisz zagadać jeszcze o różową emotkę
Rekomendowane odpowiedzi