akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 z wieczorka dobry ci i jak tam grill wkoncu dojechal? Wszystko było jak trzeba... nawet kiełobaski były ciepłe.... Wszystko jak trzeba... :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to gratuluje wam mam nadzieje ze jutro bedzie łatwiej
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to gratuluje wam mam nadzieje ze jutro bedzie łatwiej
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to gratuluje wam mam nadzieje ze jutro bedzie łatwiej spuścimy trochęwachy i moment się zajara :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to gratuluje wam mam nadzieje ze jutro bedzie łatwiej spuścimy trochęwachy i moment się zajara :gwizdanie: to mjusisz przyjechac swoim bo reszta razem ze mna to na gnojówce jedździ
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to gratuluje wam mam nadzieje ze jutro bedzie łatwiej spuścimy trochęwachy i moment się zajara :gwizdanie: Tylko wozy z LPG będą musiały gdzieś dalej stanąć...
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to gratuluje wam mam nadzieje ze jutro bedzie łatwiej spuścimy trochęwachy i moment się zajara :gwizdanie: to mjusisz przyjechac swoim bo reszta razem ze mna to na gnojówce jedździ spoko będzie pare PB
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dobra! Lecę bo jutro do pracy! Narta!
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to gratuluje wam mam nadzieje ze jutro bedzie łatwiej spuścimy trochęwachy i moment się zajara :gwizdanie: to mjusisz przyjechac swoim bo reszta razem ze mna to na gnojówce jedździ spoko będzie pare PB 1. Keżor ON 2. Stanley i Basia ON 3. Bulczas i Monika ON 4. Pucek ?? 5. Kanar ON 6. Miron78 ON 7. Mario i Ola ?? 8. Krolu i Gracia ?? 9. Seski i Magda ON 10. Kędzior i Osoba Towarzysząca ON 11. Guregoru ?? 12. Oko[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 23:56_________________________________________________ Dobra! Lecę bo jutro do pracy! Narta! cyja
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pucek PB Mario zależy czym PB/ON Guregoru PB[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 00:03_________________________________________________z tego co mi się kojarzy to jeszcze Gregor ma być PB także niepanikuj Seski znajdzie się rozpałka
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a no chyba ze tak a juz myslalem ze cie naklonie do tego zebys ty przyjechal po mnie
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a no chyba ze tak a juz myslalem ze cie naklonie do tego zebys ty przyjechal po mnie ehe no przyjechać to może i bym się jeszcze na to porwał ale jeśli chodzi o powrót to nawet niema o czym gadać prędzej auto bym u Keżora zostawił
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a no chyba ze tak a juz myslalem ze cie naklonie do tego zebys ty przyjechal po mnie ehe no przyjechać to może i bym się jeszcze na to porwał ale jeśli chodzi o powrót to nawet niema o czym gadać prędzej auto bym u Keżora zostawił dlatego biore kobite
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a no chyba ze tak a juz myslalem ze cie naklonie do tego zebys ty przyjechal po mnie ehe no przyjechać to może i bym się jeszcze na to porwał ale jeśli chodzi o powrót to nawet niema o czym gadać prędzej auto bym u Keżora zostawił dlatego biore kobite ma prawko no too kobieta skarb tylko ciekawe ile wytrzyma przy nas :polew:
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ehh keine odpowiedź to ide w kimono do jutra
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ehh keine odpowiedź to ide w kimono do jutra co??
Kanar Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Seski zakozaczył z niemiecka.. jeszcze tylko 5,5h i do domu a ja już głupawy dostaje
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Seski zakozaczył z niemiecka.. jeszcze tylko 5,5h i do domu a ja już głupawy dostaje masakra co ty tam będziesz robił przez tyle godzin?
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 1. Keżor ON ja to raczej NON ale clio i avek to PB ale rozpałke mam także luz
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 http://jtmedia.kuvat.fi/kuvat/LOWR1D3Rpt.III/BBS_LM_9.5x19/ tu macie więcj fotek , jak to Pucek zobaczy to pewnie sie spuści , bo choruje na te fele :decayed: może je sobie kupię na przyszły sezon a ty czasem Dzięki tym którzy byli
Rekomendowane odpowiedzi