Kanar Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 co prawda zwinąłem się jako pierwszy ale i tak było za***iście dzięki Keżorowi i całej reszcie za atmosfere
Bulczas Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 dzięki Keżor - mega imprezka - ciekawe co tam na koniec wyprawialiście ciekawe kto spadł Nikt nie spadł Dzięki Keżor za imprezkę i za odprowadzenie mi auta Mam nadzieję że rodzice nie są bardzo źli :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Impreza chyba rzeczywiście mega udana bo takich pustek tutaj dawno nie było...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 dzięki Keżor - mega imprezka - ciekawe co tam na koniec wyprawialiście ciekawe kto spadł Nikt nie spadł Dzięki Keżor za imprezkę i za odprowadzenie mi auta Mam nadzieję że rodzice nie są bardzo źli :gwizdanie: przyznać się - ile razy musieli interweniować
Bulczas Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 dzięki Keżor - mega imprezka - ciekawe co tam na koniec wyprawialiście ciekawe kto spadł Nikt nie spadł Dzięki Keżor za imprezkę i za odprowadzenie mi auta Mam nadzieję że rodzice nie są bardzo źli :gwizdanie: przyznać się - ile razy musieli interweniować Takich szczegółów nie pamiętam Poza tym wszystkie informacje przekazywał Keżor
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 ufff , wkońcu pojechali ostatni goście a o dziwko , rodzice nie są źli :gwizdanie: także pewnie za tydzień też będzie mógł być grill co do imprezy to sporo sie działo fakt nikt nie spadł Rafał luzik , pojeździłem se na swoich wtryskach hehe szkoda , że widoczność była na 5m Miron , dzięki za rozpiske ćwiczeń aż se zaraz pójde pomachać
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 jaką tam rozpiske ( to jedno ćwiczenie było )- wpadnij kiedyś do mnie na siłke w piątek ( na 2 godzinki przez naszym zlotem ) to na spokojnie troche razem pomachamy Ps. Pamietaj - mały ciężar, 4 serie po 15-13 powtórzeń, bez najmniejszych przerw ( jedno ćwiczenie po drugim - to co Ci pokazywałem ) - tym ćwiczeniem robisz jednocześnie klatke i bary a power jak taki że masakra
Bulczas Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 To luzik że rodzice nie są źli Widoczność wczoraj była masakra
miron78 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Keżor - rodzice nie są źli - ale może juszcze nie wiesz, że masz wszystko spakowane
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Miron, wpadne wpadne ale jak odbiore furke
Bulczas Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Miron, wpadne wpadne ale jak odbiore furke A kiedy to nastąpi Wiadomo już coś :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 czekam na info , ale pewnie w przyszłym tygodniu
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 ciekawe co tam na koniec wyprawialiście nic zupełnie nic fak mam bombe
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 fak mam bombe hehe :kox: a Ty i Monika jak żyjecie ?
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Basia chyba masz sukienkę mojej laski więc jak masz to sobie pochodź trochę i mi oddaj ok? bo siostra się już pytała psssyyt ooo zimny browar od razu mi lepiej :>
Bulczas Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne pijoki :polew:
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne a najlepsze jest to , że Monika wszystko kontaktowała jak jeszcze byliśmy u mnie i sie Tobą zajmowała , jak , żeś śpiewał w kiblu a potem nagle pyk i zgon
Rekomendowane odpowiedzi