Grisza79 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Ja się dzisiaj nie pojawie na spocie roboty jeszcze mam fffpiz*u..... pewnie chcesz znowu jeździć po rynku i urabiać małolaty bo ostatnio Ci się nie udało Przez weekend nie zrobiłem co miałem zrobić to teraz musze nadrobić Dobra dobra, One jak mnie teraz widzą że wjeźdzam na rynek to się same pchają do samochodu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Dobra dobra, One jak mnie teraz widzą że wjeźdzam na rynek to się same pchają do samochodu :gwizdanie: uważaj żeby ci lakieru nie porysowały :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Te AVUSY wiszą już jakiś czas na allegro w końcu znałem je na pamięć
Seski Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Kędzior, a Ty farciarzu wygrałeś jakiś kosmetyk do auta nom wygrałem takie cuś http://www.turtlewax.com.pl/sklep/extreme-nanotech-speed-wax-nanotechnologiczny-wosk-samochodowy-p-146.html to kiedy grupowe woskowanie... :polew:
Bulczas Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Tak poza tym to się dziś wkurwiłem bo zobaczyłem że nie mam prawej zaślepki na zderzaku Pewnie ktoś się nie bał i zajebał co za kraj Chyba że Keżor jak jechał to zgubił :polew:
Seski Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Tak poza tym to się dziś wkurwiłem bo zobaczyłem że nie mam prawej zaślepki na zderzaku Pewnie ktoś się nie bał i zajebał co za kraj Chyba że Keżor jak jechał to zgubił :polew: wczoraj jeszcze miałeś :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 dawno mnie tu nie było ... :gwizdanie: no , nawet Cie obgadywaliśmy pare stron wcześniej
diman Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 dawno mnie tu nie było ... :gwizdanie: siemano wszystkim max czemu nie jedziesz do zatoru na urodziny ;(
Maxito Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 dawno mnie tu nie było ... :gwizdanie: siemano wszystkim max czemu nie jedziesz do zatoru na urodziny ;( niestety inne plany mi wyskoczyły coż zrobić [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 19:01_________________________________________________ dawno mnie tu nie było ... :gwizdanie: no , nawet Cie obgadywaliśmy pare stron wcześniej Nic nie szkodzi :baseball:
PiterA4 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 a mnie tym razem tez mozecie obgadywac bo mam chora robote i niemoge dzis podjechac niestety
A-rek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Te były w knurowie... moja fotka tuuu full rozmiar... Mario bylem na tej samej imprezie :> to bylo chyba z 2 lata temu [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 20:53_________________________________________________
Miszka82 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 no jak widać ja na spota też nie dotarłem, dopiero co z trasy wróciłem
gregory Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witka! Chciał Poldkiem zakręt zebrać na pełnej pipce
akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 wszystkim! Ja byłem na spocie ale frekwencja była dziś krucha!
Bulczas Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Dzięki panowie za spota. Jak zwykle było mega śmiesznie Szkoda że taka mała frekwencja :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Dzięki panowie za spota. Jak zwykle było mega śmiesznie Szkoda że taka mała frekwencja :gwizdanie: Trzeba wszystkich nieobecnych ukarać... a ja idę spać bo padam na pysk Co jest Pucek? Robota Cię wykończyła czy dłuuggiii weekend?
Rekomendowane odpowiedzi