Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 No co brat się żeni w niedługim czasie :gwizdanie: ehehe jak mu się tak chce Dopadła go strzała amora i koniec
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 No co brat się żeni w niedługim czasie :gwizdanie: ehehe jak mu się tak chce Dopadła go strzała amora i koniec ahh ci zakochani i miłość :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 No co brat się żeni w niedługim czasie :gwizdanie: ehehe jak mu się tak chce Dopadła go strzała amora i koniec ahh ci zakochani i miłość :polew: Jeszcze za tym zatęsknisz
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Jeszcze za tym zatęsknisz czasem mi tego brakuje ale jakoś daję rade
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 juz po City.... viola tak dziwnie zerkała... jakby jej kogoś brakowało :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 juz po City.... viola tak dziwnie zerkała... jakby jej kogoś brakowało :gwizdanie: nom stara miłość nierdzewieje chyba muszę tam kiedy pojechać i ją odwiedzić napewno się ucieszy :>
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Kędzior wymyślaj coś na jutro, bo nie będziemy siedzieć w domu przecież [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 00:25_________________________________________________dobrej nocki
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Akjam walka pudziana niebyła zbyt specjalna więc w sumie dużo niestraciłeś Keżor jak tam po imprezie? tak wcześnie w domu??
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Joł suczki, nie nadrabiam spamu jutro gryll mam nadzieję i Wam oczy powypalam na wjeździe
Pucek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Joł suczki, nie nadrabiam spamu jutro gryll mam nadzieję i Wam oczy powypalam na wjeździe nie pij tyle, grilla nie ma :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Joł suczki, nie nadrabiam spamu jutro gryll mam nadzieję i Wam oczy powypalam na wjeździe nie pij tyle, grilla nie ma :gwizdanie: widziałem Cię dziś jeśli chodzi o moje poglądy polityczne to Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 jeśli chodzi o moje poglądy polityczne to Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje mam to samo zdanie Miszka niema grylla hehe czasami warto nadrobić spam :polew: co tam słychać u was? gdzieśta byli że teraz na forum jsteście? wróciliście z jakiś imprez?
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ja byłem w Kato na Pudzianie ale nie w spodku, szczerze obstawiałem, że Pudzian ro***bie Japanisa :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Miszka, ja Ciebie też :gwizdanie: Kędzior, ja byłem na spocie a potem na mieście :gwizdanie: przyjechałem to obejrzałem sobie walkę Pudziana - porażka, on jest zbyt powolny, zbyt szybko się męczy :gwizdanie: ale ta ostatnia walka...moim zdaniem powinien wygrać ten Japoniec :gwizdanie: należało mu się za te 2 kopy w jaja :>
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nom Pudzianek niestety kondycyjnie wymiękł stracił szybko siły nom ta druga walka z japońcem to ostra była ale też bym obstawił japanisa ale zrobili remis bo wiesz to ich gala
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Pudzian szukał powietrza, zmachał się jak prosiak [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 02:03_________________________________________________ponoć Pudzian za 2 tyg w USA walczy
Pucek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 jak bym był na miejscu tego zagranicznego Polaka to oddał bym mu ten pas, serio mu się to należało :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 jak bym był na miejscu tego zagranicznego Polaka to oddał bym mu ten pas, serio mu się to należało :gwizdanie: no już nieprzesadzaj Miszka tak walka za 2tyg ale gdzie to niejestem pewien
Rekomendowane odpowiedzi