akjam Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Co Wy już śpicie?! Pudzian szukał powietrza, zmachał się jak prosiak [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 02:03_________________________________________________ponoć Pudzian za 2 tyg w USA walczy He he he... No walczy za 2 tygodnie w USA i na pewno... tanio skóry nie sprzeda! :polew: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 jeśli chodzi o moje poglądy polityczne to Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje co oni brali?? ja tez to chce ...
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 dobra, my tu gadu gadu, a za oknem słoneczko ... :gwizdanie: muszę wiedzieć czy w związku z powyższym jakaś zmiana planów się szykuje bo jakieś dobre żarełko bym Wam na grilla przygotowała
gregory Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 To lipa że nie ma grilla :gwizdanie: Jakbyście ostatnio byli ciszej to może by i grill był :gwizdanie: A pogoda jest. 2 kopy w jaja :> Ty już wiesz jak się to robi gejku, nie?? muszę wiedzieć czy w związku z powyższym jakaś zmiana planów się szykuje Szczerze, na pewno nie będzie zmiany planów :gwizdanie: Miejscówka spalona.
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 mi tam wszystko jedno... może być nawet ta Miszkowa polanka, co to ją tak zachwalał :gwizdanie:
gregory Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 mi tam wszystko jedno... może być nawet ta Miszkowa polanka, co to ją tak zachwalał :gwizdanie: Mi też wszystko jedno gdzie, najważniejsze żeby wogóle się coś odbyło. Wy jesteście miejscowi to dogadajcie się jakoś, co za miejscówka bo znacie teren . Ja przyjadę Problemem jest jedynie spanie po zakrapianym grillu :gwizdanie: Chyba, że bezalko..
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 mi tam wszystko jedno... może być nawet ta Miszkowa polanka, co to ją tak zachwalał :gwizdanie: jestem za a nawet przeciw [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:52_________________________________________________to może dolinka [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:53_________________________________________________wypasik miejsce stoliki, trawka :gwizdanie: jeziorko
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 mi tam wszystko jedno... może być nawet ta Miszkowa polanka, co to ją tak zachwalał :gwizdanie: jestem za a nawet przeciw [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:52_________________________________________________to może dolinka [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:53_________________________________________________wypasik miejsce stoliki, trawka :gwizdanie: jeziorko a można tam namiot rozbić ?
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 mi tam wszystko jedno... może być nawet ta Miszkowa polanka, co to ją tak zachwalał :gwizdanie: jestem za a nawet przeciw [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:52_________________________________________________to może dolinka [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:53_________________________________________________wypasik miejsce stoliki, trawka :gwizdanie: jeziorko a można tam namiot rozbić ? lekko
gregory Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Ostatnia scena tego filmiku, pod kołderką. Prawie jak Kędzior i Stan :polew: Jarek po trupach do celu - Wojewódzki rapuje
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 my tu pierdu pierdu, a czas leci, robimy ten gryll czy olewamy sprawę ?
gregory Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 my tu pierdu pierdu, a czas leci, robimy ten gryll czy olewamy sprawę ? Ja jestem przyjezdny, więc co ja tam mogę, najwyżej przyjechać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi