krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 my tu pierdu pierdu, a czas leci, robimy ten gryll czy olewamy sprawę ? Ja jestem przyjezdny, więc co ja tam mogę, najwyżej przyjechać :gwizdanie: a moje stanowisko w tej sprawie jest chyba oczywiste
stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 trzeba telepatycznie wywołać prezesa... po trupach do celu.... jesli pogoda się utrzyma mozna by działać [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 11:23_________________________________________________taaaakżeeeee teeegoooo
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 trzeba telepatycznie wywołać prezesa... po trupach do celu.... jesli pogoda się utrzyma mozna by działać [br] nie wywołuj wilka z lasu
Pucek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Napisze tylko tyle... mówiłem że pogoda będzie KOX :gwizdanie: ale nie nalegajmy na Keżora, teraz niech ktoś inny zrobi tak dobrą imprezę u siebie na chacie więc jak nie będzie żadnej imprezy to wieczorem wbijam z Gregorym i jeszcze kimś tam do spiża mój numer telefonu znacie, więc czekam na telefon :>
krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Napisze tylko tyle... mówiłem że pogoda będzie KOX :gwizdanie: ale nie nalegajmy na Keżora, teraz niech ktoś inny zrobi tak dobrą imprezę u siebie na chacie więc jak nie będzie żadnej imprezy to wieczorem wbijam z Gregorym i jeszcze kimś tam do spiża mój numer telefonu znacie, więc czekam na telefon :> no ja obiecałem keżorowi, że dziś pójdziemy - więc my tez jesteśmy na tak
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Ja też wiedziałem że pogoda będzie Wróciłem z roboty i chętnie bym się zrelaksował :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Królu, to jednak idziesz ??? Ty łajzo, a wczoraj mówiłeś stanowcze NIE :gwizdanie: więc impreza odbędzie się dzisiaj w Spiżu niestety bezalkoholowa "...Im a superstar..." :kox:
krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Królu, to jednak idziesz ??? Ty łajzo, a wczoraj mówiłeś stanowcze NIE :gwizdanie: więc impreza odbędzie się dzisiaj w Spiżu niestety bezalkoholowa "...Im a superstar..." :kox: no obiecałem :gwizdanie: :gwizdanie: ale idę sam [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 13:43_________________________________________________i nie wiem jak długo zostanę...
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 więc impreza odbędzie się dzisiaj w Spiżu niestety bezalkoholowa wszystko fajnie gdyby nie słowo na b :polew:
Pucek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nie pindol :gwizdanie: szukam teraz kierowcy albo miejscówki do spania
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 więc impreza odbędzie się dzisiaj w Spiżu niestety bezalkoholowa wszystko fajnie gdyby nie słowo na b :polew: Bo Ty na trzeźwo nie umiesz się bawić
krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nie pindol :gwizdanie: szukam teraz kierowcy albo miejscówki do spania geju odpisałbyś mi na gg
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 więc impreza odbędzie się dzisiaj w Spiżu niestety bezalkoholowa wszystko fajnie gdyby nie słowo na b :polew: Bo Ty na trzeźwo nie umiesz się bawić hehe a ty niby umiesz?? :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 hehe a ty niby umiesz?? Pewnie że tak ta jasne Nergall :nabijasie:
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Sparatan cicho tam a niby jak się bawiłem w garażu :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 dobry ponownie co to się dzisiaj kroi? niech mi ktoś powie coś w skrócie
Rekomendowane odpowiedzi