Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 właśnie dzwonił do mnie Stanley i mówi że wział po 2x0,5 na łebka :shocked:
Pucek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 właśnie dzwonił do mnie Stanley i mówi że wział po 2x0,5 na łebka :shocked: a on się w tym chce kąpać??? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 właśnie dzwonił do mnie Stanley i mówi że wział po 2x0,5 na łebka :shocked: a on się w tym chce kąpać??? :gwizdanie: no niewiem ale jakoś niewidzę tego żebyśmy tyle wypili
Pucek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to nie znasz ekipy z SG a tak w ogóle, muszę zwrócić honor i przyznać się do błędu... ale napieprza u mnie deszcz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to nie znasz ekipy z SG a tak w ogóle, muszę zwrócić honor i przyznać się do błędu... ale napieprza u mnie deszcz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to w kato jeszcze słonecznie
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nom słońce fajnie napiepsza [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 16:02_________________________________________________mam dziś klimat !
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nom słońce fajnie napiepsza Tak chyba w Katowicach.... u nas zaraz będzie burza...
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nom słońce fajnie napiepsza Tak chyba w Katowicach.... u nas zaraz będzie burza... u nas też
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 nom słońce fajnie napiepsza Tak chyba w Katowicach.... u nas zaraz będzie burza... u nas też to pewnie do mnie też dojdzie
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co gadacie spiż na to wygląda gadałem ze Stanleyem powiedział, że mam nie przyjeżdżać
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co gadacie spiż na to wygląda gadałem ze Stanleyem powiedział, że mam nie przyjeżdżać ja niemiałem odwagi ci tego powiedzieć,
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co gadacie spiż na to wygląda gadałem ze Stanleyem powiedział, że mam nie przyjeżdżać taaaa.... słuchaj stana to będziesz w zimie w japonkach chodził
Pucek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co gadacie spiż na to wygląda gadałem ze Stanleyem powiedział, że mam nie przyjeżdżać a dziwisz się? kędzior z Stanleyem ostatnio razem spali, wyobraź sobie jak Ty byś z nimi spał :gwizdanie: wszyscy by mieli d*py obolałe :> spadam jeszcze na miasto :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co gadacie spiż na to wygląda gadałem ze Stanleyem powiedział, że mam nie przyjeżdżać taaaa.... słuchaj stana to będziesz w zimie w japonkach chodził to się melduję
Adrenalina Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 to co gadacie spiż na to wygląda gadałem ze Stanleyem powiedział, że mam nie przyjeżdżać taaaa.... słuchaj stana to będziesz w zimie w japonkach chodził to się melduję z żandarmem czy sam??
Rekomendowane odpowiedzi