Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 zabierz sie z Miszka i Kedziorem :gwizdanie Nie jestem gotowy chyba że można przyjść w bikini stroje dowolne Spoko to jeszcze napisz mi adres żebym nie błądził w bikini po k-ce
stanley Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 hmmm... jadą do mnie a tylko Bulczas zapytał o adres... dziwaki
Bulczas Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 no to dzisiaj tutaj beda nudy.... Pewnie tak ja się powoli zbieram :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ale dali w palnik jeszcze nikogo nie ma byliście w tym spiżu ? o której tam wylądowaliście ?
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Pierwszy Byliśmy w spiżu Było mega dzięki za super imprezkę I do zobaczenia na następnej u Miszki
Seski Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ja też już jestem... no to drugi krolu miszka zboczuchy dwa :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 co tam sie musialo dziac Oj bardzo dużo i na pewno nie da się tego opisać słowami
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 pojechali............. jeszcze tylko jeden pasożyt został i kurde nie wiem jak sie go pozbyć
A-rek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jeszcze tylko jeden pasożyt został i kurde nie wiem jak sie go pozbyć powiedz mu wprost, Stan idz sobie juz.
krolu Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dzięki wszystkim ze mega reset !!!!!!!!!!! :notworthy:
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 i to pogadane dzięki za imprezę, idę się kurować
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dzięki wszystkim ze mega reset !!!!!!!!!!! :notworthy: Noo miałeś głupawkę nie powiem Dzięki wariaci, oby tak dalej [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 17:05_________________________________________________ co tam LA PARÓWKI Tu się nie ma co śmiać, po drodze do domu miałbym la kraksa... i to w mojej mieścinie już
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 furmanka z sianem Ci wyjechała spod baru? jak tak dalej będziemy imprezować to trzeba kupić "la alkomat" :gwizdanie:
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 furmanka z sianem Ci wyjechała spod baru? Ja mówiłem o mojej mieścinie, nie o twojej Coś mi głupiego wpadło do głowy żeby "dynamicznie" podjechać pod zamknięte barierki przejazdu kolejowego. Nie liczyłem się jednak, że tam jest piach na asfalcie. Powiedzmy, że pedał zaterkotał i wyrobiłem się na cm
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 siemka , ja też już sie melduje Biba koks , ogólnie jesteście zryci wrzucać zdjęcia rozwodowe ?
Rekomendowane odpowiedzi