Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Keżor brać Ci tą folie na dach bo jutro chyba się wybiorę po nią :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 20:34_________________________________________________ To wyjeżdżam powoli za jakąś chwilę będę :gwizdanie: ale Ty mówisz teraz powaznie czy żartujesz? bo już nie wiem Poważnie Kędzior nie wie co się dzieje trzeba to wykorzystać
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Keżor brać Ci tą folie na dach bo jutro chyba się wybiorę po nią :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 20:34_________________________________________________ To wyjeżdżam powoli za jakąś chwilę będę :gwizdanie: ale Ty mówisz teraz powaznie czy żartujesz? bo już nie wiem Poważnie Kędzior nie wie co się dzieje trzeba to wykorzystać spoko .... on wie co sie dzieje tylko musze go ubrać, w samych gatkach siedzi :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 tylko musze go ubrać, w samych gatkach siedzi :gwizdanie: Czyli taka la parówka w skórce :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 spoko.... już zaczyna go nosić tańczy do reklam [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 20:37_________________________________________________powiedział że postawi Ci czisa
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Keżor brać Ci tą folie na dach bo jutro chyba się wybiorę po nią :gwizdanie: hmmm, nie wiem . narazie mam inne wydatki .. ale taki kawałek na tylne lampy bym chciał :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 spoko.... już zaczyna go nosić tańczy do reklam [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 20:37_________________________________________________powiedział że postawi Ci czisa Wolę loda :gwizdanie:McFlurry Keżor brać Ci tą folie na dach bo jutro chyba się wybiorę po nią :gwizdanie: hmmm, nie wiem . narazie mam inne wydatki .. ale taki kawałek na tylne lampy bym chciał :gwizdanie: Folię na lampy też będę brał to zamówię dla Ciebie też
akjam Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Cześć pijoki! Cześć pijoki! siema pracownik roku Jak po weekendzie? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Cześć pijoki! Cześć pijoki! siema pracownik roku Jak po weekendzie? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 z wieczora - widzę było mega - na następną impreze oczywiście się pisze - gdyby impreza byłą dzisiaj to pewnie ym sie pojawił bo mały już wraca do formy
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Jak po weekendzie? :gwizdanie: jak , po jak jeszcze trwa
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 z wieczora - widzę było mega - na następną impreze oczywiście się pisze - gdyby impreza byłą dzisiaj to pewnie ym sie pojawił bo mały już wraca do formy pilismy w końcu jego zdrowie [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 21:15_________________________________________________Bulczas wielkie dzięki :notworthy: bozia Ci to w dzieciach wynagrodzi tak więc impreze mozna uznać za zakończoną
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 czyli jeden trup leży w sypialni a drugi pewnie poszedł jeszcze do baru keżor, możesz wykasować listę z pierwszego posta :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dobry wam wieczorem a Ty nastepnym razem pomyśl z kim będziesz siedział
Seski Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dobry wam wieczorem a Ty nastepnym razem pomyśl z kim będziesz siedział następnym razem postoje no ew. będę wolał siąść ci na kolanach... chyba będzie bezpieczniej
krolu Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dobry wam wieczorem a Ty nastepnym razem pomyśl z kim będziesz siedział następnym razem postoje no ew. będę wolał siąść ci na kolanach... chyba będzie bezpieczniej a co źle ci było? :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi