Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dobry wam wieczorem a Ty nastepnym razem pomyśl z kim będziesz siedział następnym razem postoje no ew. będę wolał siąść ci na kolanach... chyba będzie bezpieczniej a co źle ci było? :mysli: no właśnie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dobry wam wieczorem a Ty nastepnym razem pomyśl z kim będziesz siedział następnym razem postoje no ew. będę wolał siąść ci na kolanach... chyba będzie bezpieczniej moje kolana to sobie odpuść :gwizdanie: na pewno Miszka będzie Cie chciał zabrać na kolanka
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Kędzior odstawiony do domu I tekst do pary po 50 roku życia jak schodziliśmy po schodach " Wy też wracacie z imprezy" :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Kędzior odstawiony do domu I tekst do pary po 50 roku życia jak schodziliśmy po schodach " Wy też wracacie z imprezy" :polew: o curwa ja już sie mogę wyprowadzać ...
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Kędzior odstawiony do domu I tekst do pary po 50 roku życia jak schodziliśmy po schodach " Wy też wracacie z imprezy" :polew: o curwa ja już sie mogę wyprowadzać ... Nie no nie widzieli z których drzwi wychodzimy :gwizdanie:
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Kędzior odstawiony do domu I tekst do pary po 50 roku życia jak schodziliśmy po schodach " Wy też wracacie z imprezy" :polew: o curwa ja już sie mogę wyprowadzać ... Powtórzę się , kolejna miejscówka spalona. :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Kędzior odstawiony do domu I tekst do pary po 50 roku życia jak schodziliśmy po schodach " Wy też wracacie z imprezy" :polew: o curwa ja już sie mogę wyprowadzać ... Powtórzę się , kolejna miejscówka spalona. :polew: ;(
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Nie no nie widzieli z których drzwi wychodzimy :gwizdanie: Ale zapewne wczoraj słyszeli gdzie była impreza :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 21:50_________________________________________________ Kędzior odstawiony do domu I tekst do pary po 50 roku życia jak schodziliśmy po schodach " Wy też wracacie z imprezy" :polew: o curwa ja już sie mogę wyprowadzać ... Powtórzę się , kolejna miejscówka spalona. :polew: ;( Baśka nie smuć się to taki głupi żarcik. Na pewno nie będzie źle. Nie chce nic mówić, ale to chyba Kędzior jest najgłośniejszą osobą na imprezach, u Keżora też się darł. Trza by mu następnym razem jakiś tłumik do ust włożyć
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a może ps Gregory jak się naywa to co mam założyć do ledów i jakie to ma być i gdzie się to wpina i jak wygląda i w ogóle to kup mi to i zamontuj
Seski Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dobry wam wieczorem a Ty nastepnym razem pomyśl z kim będziesz siedział następnym razem postoje no ew. będę wolał siąść ci na kolanach... chyba będzie bezpieczniej a co źle ci było? : dobry wam wieczorem a Ty nastepnym razem pomyśl z kim będziesz siedział następnym razem postoje no ew. będę wolał siąść ci na kolanach... chyba będzie bezpieczniej a co źle ci było? :mysli: no właśnie :gwizdanie: mysli: nie no nic nie mówię takiego ale poprostu wam chłopaki nie chcę przeszkadzać
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Na TVN leci Cobra, chciałbym mieć taki drążek zmiany biegów
krolu Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Na TVN leci Cobra, chciałbym mieć taki drążek zmiany biegów angel of the city - mega kawałek- soundtrack do tego filmu - właśnie leci :kox:
Seski Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Na TVN leci Cobra, chciałbym mieć taki drążek zmiany biegów angel of the city - mega kawałek- soundtrack do tego filmu - właśnie leci :kox: i koniec...
krolu Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Na TVN leci Cobra, chciałbym mieć taki drążek zmiany biegów angel of the city - mega kawałek- soundtrack do tego filmu - właśnie leci :kox: i koniec... ja go mam na kompie
Seski Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a tak będzie wyglądał kędzior jutro jak się obudzi :laghing2:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:11_________________________________________________ Na TVN leci Cobra, chciałbym mieć taki drążek zmiany biegów angel of the city - mega kawałek- soundtrack do tego filmu - właśnie leci :kox: i koniec... ja go mam na kompie to i ja będę miał
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jak zawsze Kędzior :gwizdanie: czyli trzeba go zlikwidować
krolu Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a tak będzie wyglądał kędzior jutro jak się obudzi :laghing2:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:11_________________________________________________ Na TVN leci Cobra, chciałbym mieć taki drążek zmiany biegów angel of the city - mega kawałek- soundtrack do tego filmu - właśnie leci :kox: i koniec... ja go mam na kompie to i ja będę miał robert tepper
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jak zawsze Kędzior :gwizdanie: czyli trzeba go zlikwidować trzeba go kill im
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jak zawsze Kędzior :gwizdanie: czyli trzeba go zlikwidować ejj gdzie ja jestem???madafaka meny i womenki?? Bulczas wielki szacun że po mnie przyjechałeś(podobno) :notworthy:
Seski Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 dobra ja idę spać bo rano znowu do roboty... to trzyemejcie się odpoczywajcie i już nie pijcie dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi