gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ps Gregory jak się naywa to co mam założyć do ledów i jakie to ma być i gdzie się to wpina i jak wygląda i w ogóle to kup mi to i zamontuj Jak będę koło sklepu elektronicznego w T.G. to ci to kupię.
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a potem okładał go rozmrożoną zapiekanką z pieczarkami :polew: to akurat jest prawda :kox: ejj Pucek jak mi jebłe* to mnie bolą plechy do tej pory..
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a potem okładał go rozmrożoną zapiekanką z pieczarkami :polew: to akurat jest prawda :kox: ejj Pucek jak mi jebłe* to mnie bolą plechy do tej pory.. pamiętaj, jak mi ktoś podpadnie to ma przesrane
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a potem okładał go rozmrożoną zapiekanką z pieczarkami :polew: to akurat jest prawda :kox: ejj Pucek jak mi jebłe* to mnie bolą plechy do tej pory.. pamiętaj, jak mi ktoś podpadnie to ma przesrane troszke przesadziłeś ziommmm ja żarty a ty się wkurw*łeś :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ps Gregory jak się naywa to co mam założyć do ledów i jakie to ma być i gdzie się to wpina i jak wygląda i w ogóle to kup mi to i zamontuj Jak będę koło sklepu elektronicznego w T.G. to ci to kupię. ja sobie to kupię ale powiedz mi co mam kupić :gwizdanie:
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a potem okładał go rozmrożoną zapiekanką z pieczarkami :polew: to akurat jest prawda :kox: ejj Pucek jak mi jebłe* to mnie bolą plechy do tej pory.. A Miszka jak zapodał z kałuży to do tej pory spodnie mam mokre
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a potem okładał go rozmrożoną zapiekanką z pieczarkami :polew: to akurat jest prawda :kox: ejj Pucek jak mi jebłe* to mnie bolą plechy do tej pory.. A Miszka jak zapodał z kałuży to do tej pory spodnie mam mokre hehe no gejus jeden ale w city rocku też było nawet śmiesznie ... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ale w city rocku też było nawet śmiesznie ... :gwizdanie: Opowiedz o Wioli
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 kończe browarka i się zastanawiam czy otworzyć kolejnego
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Stabilizator napięcia 7812: http://www.swistak.pl/a4215978,STABILIZATOR-NAPIECIA-7812-MA7812-LM7812-12V.html#
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ale w city rocku też było nawet śmiesznie ... :gwizdanie: Opowiedz o Wioli jak nas zobaczyła ze Stanleyem to zrobiła ślepka jak 5zl i odwrót na pięcie ale i tak żeśmy załatwili żeby do nas przychodziła :gwizdanie: :kox:
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a potem okładał go rozmrożoną zapiekanką z pieczarkami :polew: to akurat jest prawda :kox: ejj Pucek jak mi jebłe* to mnie bolą plechy do tej pory.. pamiętaj, jak mi ktoś podpadnie to ma przesrane troszke przesadziłeś ziommmm ja żarty a ty się wkurw*łeś :gwizdanie: jak Ty mi przywaliłeś to przywaliłem nosem o ścianę... więc się zdenerwowałem
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jak Ty mi przywaliłeś to przywaliłem nosem o ścianę... więc się zdenerwowałem wypadek przy pracy :gwizdanie: ale przeprosiłem
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Stabilizator napięcia 7812: http://www.swistak.pl/a4215978,STABILIZATOR-NAPIECIA-7812-MA7812-LM7812-12V.html# senkju
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Miszka zapodał z kałuży :polew: tekst dnia, wyczyn roku
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 po tej imprezie już wiadomo, że nie jestem jedynym gejem na katowickich
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 po tej imprezie już wiadomo, że nie jestem jedynym gejem na katowickich Przyznał się sam
Pucek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 po tej imprezie już wiadomo, że nie jestem jedynym gejem na katowickich Przyznał się sam jak dobrze że kręciłem się przy dziewcznach
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ładna jest ciekawe czy jutro też się do mnie odezwie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ładna jest ciekawe czy jutro też się do mnie odezwie :gwizdanie: i ta tabliczka na ścianie :>
Rekomendowane odpowiedzi