akjam Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a jak już Stan zaczął , to ja też wrzuce jedną fotke sama natura , a z tyłu domek z zatoru Miałem nie jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A jak nie to pójdą do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 teraz wygląda tak troche wąsko ciulnij Ty sie chopie w łeb wąsko a fela równo z nadkolem :gwizdanie:jak chcesz mieć szerzej to albo wkładaj ten dystans i body z RS , albo zmień felgi na 10" szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ja mam ET 45, dystanse 6mm ( uprzedzam wasze pytanie - nie jestem minimalistą ) [br]Dopisany: 12 Maj 2010, 22:12_________________________________________________słabo widać "efekt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a jak już Stan zaczął , to ja też wrzuce jedną fotke sama natura , a z tyłu domek z zatoru który to numer domku? który to Zator :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 teraz wygląda tak troche wąsko Adam będzie jak założysz dystanse a jak już Stan zaczął , to ja też wrzuce jedną fotke sama natura , a z tyłu domek z zatoru oj przydał by mi się taki okład oj przydałłł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a jak już Stan zaczął , to ja też wrzuce jedną fotke sama natura , a z tyłu domek z zatoru który to numer domku? który to Zator :> myślę, że zdecydowanie ten w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was ja czytać ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 siliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was ja czytać ze zrozumieniem wal się, chcesz zobaczyć moje PORT FOLIO :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was ja czytać ze zrozumieniem wal się, chcesz zobaczyć moje PORT FOLIO :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was ja czytać ze zrozumieniem wal się, chcesz zobaczyć moje PORT FOLIO :polew: :polew: :polew: :polew: a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 siliczna dzisiaj się z nią zabawiałem :gwizdanie: ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was ja czytać ze zrozumieniem wal się, chcesz zobaczyć moje PORT FOLIO :polew: :polew: twoje?? :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciekawe kto robil zdjęcie i nie pisać, że to którys z Was ja czytać ze zrozumieniem wal się, chcesz zobaczyć moje PORT FOLIO :polew: :polew: widziałem na www.jestgejowo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 widziałem na www.jestgejowo.pl ej nie działa :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 dzisiaj się z nią zabawiałem :gwizdanie: przed monitorem się nie liczy twoje?? :sick3: wal się i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi