Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ide trzym się ziom, kiedy odbierasz sprzęta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ide szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ide trzym się ziom, kiedy odbierasz sprzęta :gwizdanie: dzisiaj dostałem takie info o moim padle , że nic tylko iść sie pociąć , jutro sie okaże rano co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 dzisiaj się z nią zabawiałem :gwizdanie: przed monitorem się nie liczy twoje?? :sick3: wal się i naucz się cytować narka Prezesu dzisiaj dostałem takie info o moim padle , że nic tylko iść sie pociąć , jutro sie okaże rano co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ide trzym się ziom, kiedy odbierasz sprzęta :gwizdanie: dzisiaj dostałem takie info o moim padle , że nic tylko iść sie pociąć , jutro sie okaże rano co i jak Będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ide trzym się ziom, kiedy odbierasz sprzęta :gwizdanie: dzisiaj dostałem takie info o moim padle , że nic tylko iść sie pociąć , jutro sie okaże rano co i jak Będzie dobrze! zawsze tak mówią, żeby później okazało się, jacy to oni nie są wspaniali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 gibam w wyro narkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 gibam w wyro narkaa szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ja też idę zaraz bo flaszka się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ja też idę zaraz bo flaszka się kończy sie nie potknij o ten zderzak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ja też idę zaraz bo flaszka się kończy sie nie potknij o ten zderzak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ja też idę zaraz bo flaszka się kończy sie nie potknij o ten zderzak :gwizdanie: zaraz karne chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 idę se polać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 idę se polać no to pyrsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 idę se polać no to pyrsk jeszcze max jednego walnę dziś i spadam, jutro mam fajny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 idę se polać no to pyrsk jeszcze max jednego walnę dziś i spadam, jutro mam fajny dzień czyli śpisz do 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 idę se polać no to pyrsk jeszcze max jednego walnę dziś i spadam, jutro mam fajny dzień czyli śpisz do 12 no nie o 12 to już w windzie będę :polew: :polew: nie no Stan mam za***isty dzień: praca, przyjemności, spotkanie z ziomami z osiedla, lekkie zakupy dla Audi, patrol po dzielni może melanż na osiedlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 siemka tu "kuchnia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 siemka tu "kuchnia" co jest Stefan :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 idę se polać no to pyrsk jeszcze max jednego walnę dziś i spadam, jutro mam fajny dzień czyli śpisz do 12 no nie o 12 to już w windzie będę :polew: :polew: nie no Stan mam za***isty dzień: praca, przyjemności, spotkanie z ziomami z osiedla, lekkie zakupy dla Audi, patrol po dzielni może melanż na osiedlu Tobie się ta Polska udała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi