Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 dobry bass Gabry Ponte - Underground [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:21_________________________________________________puść sobie ten kawałek i patrz na te emoty które wkleiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 dobry bass Gabry Ponte - Underground laa baniaaa :decayed: idziemy do city?? hahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 dobry bass Gabry Ponte - Underground laa baniaaa :decayed: idziemy do city?? hahha la masakra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 dobry bass Gabry Ponte - Underground laa baniaaa :decayed: idziemy do city?? hahha moja idzie do city po robocie to może po nią podjadę a ona będzie wracała nie nie ma bata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 moja idzie do city po robocie to może po nią podjadę a ona będzie wracała nie nie ma bata wiem bo się z nią ugadywałem idę w sobotę i chyba niedzielę do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 moja idzie do city po robocie to może po nią podjadę a ona będzie wracała nie nie ma bata wiem bo się z nią ugadywałem idę w sobotę i chyba niedzielę do roboty a co, ktoś stawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 a co, ktoś stawia? dzisiaj jebłem tylko 3x0,7 i 1x0,5 na czterech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 a co, ktoś stawia? dzisiaj jebłem tylko 3x0,7 i 1x0,5 na czterech tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 moja idzie do city po robocie to może po nią podjadę a ona będzie wracała nie nie ma bata wiem bo się z nią ugadywałem idę w sobotę i chyba niedzielę do roboty a co, ktoś stawia? wcale bym się nie zdziwił, kędzior przyznaj się jak chlejecie na kopalni :polew: kumpel stolarz to mi mówił ostatnio, że nieraz na wejście w robocie o 5:30 rano flaszka 0,7 na 3 i zaczynają robić a co później to już zależy kto co przyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 wcale bym się nie zdziwił, kędzior przyznaj się jak chlejecie na kopalni :polew: kumpel stolarz to mi mówił ostatnio, że nieraz na wejście w robocie o 5:30 rano flaszka 0,7 na 3 i zaczynają robić a co później to już zależy kto co przyniesie ja na dole niepiję, jak wyjadę to owszem coś tam łyknę ale na dole nie tylko tak tylko bo już więcej niechciałem a reszta ekipy została :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 moja idzie do city po robocie to może po nią podjadę a ona będzie wracała nie nie ma bata wiem bo się z nią ugadywałem idę w sobotę i chyba niedzielę do roboty a co, ktoś stawia? wcale bym się nie zdziwił, kędzior przyznaj się jak chlejecie na kopalni :polew: kumpel stolarz to mi mówił ostatnio, że nieraz na wejście w robocie o 5:30 rano flaszka 0,7 na 3 i zaczynają robić a co później to już zależy kto co przyniesie Kędzior zaczyna od 0,7l na dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 tak tylko bo już więcej niechciałem a reszta ekipy została :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kędzior zaczyna od 0,7l na dwóch wiesz z autopsji że na 0.5 to szkoda się rozczulać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: tak tylko bo już więcej niechciałem a reszta ekipy została :gwizdanie: serio inaczej musiał bym brać urlop na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ty juz nie masz urlopu ne tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ty juz nie masz urlopu ne tel :polew: :polew: właśnie kędzior nie ciulaj nas [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:38_________________________________________________zdupiam na TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ty juz nie masz urlopu ne tel :polew: :polew: właśnie kędzior nie ciulaj nas [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:38_________________________________________________zdupiam na TV przecież nic nie ma ciekawego w TV :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ty juz nie masz urlopu ne tel spoko ma się pochytane :naughty: zdupiam na TV przecież ty niemasz tv :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 właśnie, masz samą antene z e"N"ki na TVS szlagiery lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 właśnie, masz samą antene z e"N"ki na TVS szlagiery lecą kokot :polew: [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:44_________________________________________________szejjk ded ass for miii [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:45_________________________________________________klasyk madafaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi