krolu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie: wysłałem ci PW!!!!!!!!!!!! nosz kurna Felek teraz go zczytałem, ale nr ja Tobie podawałem dobry, z resztą sam do siebie dzwoniłeś z mojego nr u Stanleyów :gwizdanie: no to dziwne bo jakiś koleś odebrał i mówi pomyłka..
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie: wysłałem ci PW!!!!!!!!!!!! nosz kurna Felek teraz go zczytałem, ale nr ja Tobie podawałem dobry, z resztą sam do siebie dzwoniłeś z mojego nr u Stanleyów :gwizdanie: no to dziwne bo jakiś koleś odebrał i mówi pomyłka.. ty gej masz pewnie stary 784-020-644 ?
krolu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie: wysłałem ci PW!!!!!!!!!!!! nosz kurna Felek teraz go zczytałem, ale nr ja Tobie podawałem dobry, z resztą sam do siebie dzwoniłeś z mojego nr u Stanleyów :gwizdanie: no to dziwne bo jakiś koleś odebrał i mówi pomyłka.. ty gej masz pewnie stary 784-020-644 ? nie mam 725501047
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 k**wa 049 końcówka 47 to do kumpla z roboty
keżor Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie: tyś jest idiot przyjechać po Ciebie ?
keżor Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Keżor co tam z furaczem?? a jakoś leci , we wtorek bedą mi korby wymieniać (jednak) a teraz rezają zderzak kratki i halo czeka już w doma , także będzie łogień w przyszłym tygodniu , ale przez najbliższy rok jeżdże spokojnie :gwizdanie:idziesz ziomek na balety ? pewnie nie , bo masz w poniedziałek do roboty
krolu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 jakiś plan na dziś ? :gwizdanie: ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie: tyś jest idiot przyjechać po Ciebie ? dzwoniłem do tego geja... musi swoją uprosić :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 16:41_________________________________________________ siema pijoki pokazał byś nami kiedyś - jak ty się bawisz - choć z nami dziś
Bulik Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 pokazał byś nami kiedyś - jak ty się bawisz - choć z nami dziś Krolu innym razem ...do Kato kawałek a jestem po alko już i nie zanosi sie żebym szybko zakończył....tan maraton
keżor Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 dojebany ten Kurs Pierwszej pomocy Krolu
stanley Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 siemka z południa ja bym chętnie gdzies z Wami wyskoczył krejzole, ale zbiramy się powoli z Baisą i jedziemy na 30 urodz. do kumpla. Dobrze, że już przeszczepiają wątroby... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie: wiedzę, że idziemy w dwóch różnych kierunkach..Ty ściemniasz a ja chcę rozjaśnić :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie: I dobrze nie może być takich samych aut Co Ty chcesz rozjaśniać jak wszystko masz jasne wiedzę, że idziemy w dwóch różnych kierunkach..Ty ściemniasz a ja chcę rozjaśnić :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie: I dobrze nie może być takich samych aut Co Ty chcesz rozjaśniać jak wszystko masz jasne wiedzę, że idziemy w dwóch różnych kierunkach..Ty ściemniasz a ja chcę rozjaśnić :gwizdanie: opony
Bulczas Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 opony Ty je lepiej zmień bo tam chyba nie ma bieżnika
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 opony Ty je lepiej zmień bo tam chyba nie ma bieżnika właśnie się rozglądam teraz na allegro [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 19:10_________________________________________________bulczas a powiedz mi jakie ksenon wciepnąć do siebie podeślij jakiegoś linka :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Ja kupowałem jakieś z katowic ale nie nie moge znalez tego sprzedawcy. Najlepiej kup h7 podejdzie bez rezania [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 19:21_________________________________________________http://www.allegro.pl/item1032325233_cyfrowy_uniwersalny_zestaw_xenon_hid_h7_gwarancja.html Gracjan i Keżor chyba polecali z tego sklepu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 co tam pijusy?? wszyscy chleją [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 20:40_________________________________________________ Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie: trzeba zobaczyć na żywo bo zdjęcia to wiesz nie oddają tego w rzeczywistości
miron78 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 co tam pijusy?? wszyscy chleją [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 20:40_________________________________________________ Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie: trzeba zobaczyć na żywo bo zdjęcia to wiesz nie oddają tego w rzeczywistości chyba tak - chleją
Rekomendowane odpowiedzi