Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja juz po dwóch piwkach :gwizdanie:

wysłałem ci PW!!!!!!!!!!!!

nosz kurna Felek teraz go zczytałem, ale nr ja Tobie podawałem dobry, z resztą sam do siebie dzwoniłeś z mojego nr u Stanleyów :gwizdanie:

no to dziwne bo jakiś koleś odebrał i mówi pomyłka..
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nosz kurna Felek teraz go zczytałem, ale nr ja Tobie podawałem dobry, z resztą sam do siebie dzwoniłeś z mojego nr u Stanleyów :gwizdanie:

ty gej masz pewnie stary 784-020-644 ?

Opublikowano

ty gej masz pewnie stary 784-020-644 ?

nie mam 725501047
Opublikowano

k**wa 049 końcówka 47 to do kumpla z roboty :wstydliwy:

Opublikowano

jakiś plan na dziś ? :gwizdanie:

tyś jest idiot :wallbash:

przyjechać po Ciebie ? :naughty:

Opublikowano

siema pijoki

:decayed:

Opublikowano

Keżor co tam z furaczem??

a jakoś leci , we wtorek bedą mi korby wymieniać (jednak) a teraz rezają zderzak :evil: kratki i halo czeka już w doma , także będzie łogień w przyszłym tygodniu , ale przez najbliższy rok jeżdże spokojnie :gwizdanie:

idziesz ziomek na balety ? pewnie nie , bo masz w poniedziałek do roboty :przebiegly:

Opublikowano

jakiś plan na dziś ? :gwizdanie:

tyś jest idiot :wallbash:

przyjechać po Ciebie ? :naughty:

dzwoniłem do tego geja... musi swoją uprosić :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 16:41_________________________________________________

siema pijoki

:decayed:

pokazał byś nami kiedyś - jak ty się bawisz - choć z nami dziś :decayed:
Opublikowano

pokazał byś nami kiedyś - jak ty się bawisz - choć z nami dziś :decayed:

Krolu innym razem ...do Kato kawałek a jestem po alko już i nie zanosi sie żebym szybko zakończył....tan maraton
Opublikowano

dojebany ten Kurs Pierwszej pomocy Krolu :jerk:

Opublikowano

siemka z południa

ja bym chętnie gdzies z Wami wyskoczył krejzole, ale zbiramy się powoli z Baisą i jedziemy na 30 urodz. do kumpla. :drunk:

Dobrze, że już przeszczepiają wątroby... :gwizdanie:

Opublikowano

Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie:

OK0ii.jpg

Opublikowano

Efekt prac dzisiejszych, ale jestem średnio zadowolony chyba będę malował środki na czarno :gwizdanie:

OK0ii.jpg

wiedzę, że idziemy w dwóch różnych kierunkach..Ty ściemniasz :tongue4: a ja chcę rozjaśnić :gwizdanie:

Opublikowano

OK0ii.jpg

I dobrze nie może być takich samych aut :wink4: Co Ty chcesz rozjaśniać jak wszystko masz jasne :decayed:

wiedzę, że idziemy w dwóch różnych kierunkach..Ty ściemniasz :tongue4: a ja chcę rozjaśnić :gwizdanie:

Opublikowano

OK0ii.jpg

I dobrze nie może być takich samych aut :wink4: Co Ty chcesz rozjaśniać jak wszystko masz jasne :decayed:

opony :polew:

Opublikowano

Ty je lepiej zmień bo tam chyba nie ma bieżnika :polew:
Opublikowano

Ty je lepiej zmień bo tam chyba nie ma bieżnika :polew:

właśnie się rozglądam teraz na allegro [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 19:10_________________________________________________bulczas a powiedz mi jakie ksenon wciepnąć do siebie podeślij jakiegoś linka :gwizdanie:

Opublikowano

Ja kupowałem jakieś z katowic ale nie nie moge znalez tego sprzedawcy. Najlepiej kup h7 podejdzie bez rezania :polew:[br]Dopisany: 15 Maj 2010, 19:21_________________________________________________http://www.allegro.pl/item1032325233_cyfrowy_uniwersalny_zestaw_xenon_hid_h7_gwarancja.html Gracjan i Keżor chyba polecali z tego sklepu :gwizdanie:

Opublikowano

co tam pijusy?? wszyscy chleją :mysli::good:[br]Dopisany: 15 Maj 2010, 20:40_________________________________________________

OK0ii.jpg

trzeba zobaczyć na żywo bo zdjęcia to wiesz nie oddają tego w rzeczywistości
Opublikowano

co tam pijusy?? wszyscy chleją :mysli::good:[br]Dopisany: 15 Maj 2010, 20:40_________________________________________________

OK0ii.jpg

trzeba zobaczyć na żywo bo zdjęcia to wiesz nie oddają tego w rzeczywistości

chyba tak - chleją :decayed: