stanley Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ok ja będę jechał jeszcze po koleżankę od Uli więc mogę wyjechać na przeciw wyślij mi smsa z dokładnym adresem i zajmij miejsce parkingowe
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ok ja będę jechał jeszcze po koleżankę od Uli więc mogę wyjechać na przeciw dobra będe wolna rozstała się z chłopakiem, torszkę przy sobie, za tydzień jedzie do KRK robić sobie cycuszki
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 ok ja będę jechał jeszcze po koleżankę od Uli więc mogę wyjechać na przeciw dobra będe wolna rozstała się z chłopakiem, torszkę przy sobie, za tydzień jedzie do KRK robić sobie cycuszki że ruba wsensie ? to może jak wróci to nas umów
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ok ja będę jechał jeszcze po koleżankę od Uli więc mogę wyjechać na przeciw dobra będe wolna rozstała się z chłopakiem, torszkę przy sobie, za tydzień jedzie do KRK robić sobie cycuszki że ruba wsensie ? to może jak wróci to nas umów n o nie ruba ale też nie chuda
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Miszka sorki jednak mnie nie będzie może innym razem. Jadę do brata na mecz :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 czyli mnie też nie będzie , ale to nawet lepiej , porządnie sie wykuruje ;( bawcie sie
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Miszka sorki jednak mnie nie będzie może innym razem. Jadę do brata na mecz :gwizdanie: no tak nie ma to jak bawić się z chłopakami z klubu Ibizy czyli mnie też nie będzie , ale to nawet lepiej , porządnie sie wykuruje ;( bawcie sie lecz się synek
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 no tak nie ma to jak bawić się z chłopakami z klubu Ibizy Ktoś tu się prosi o wpirdziel :gwizdanie:
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Keżor zbieramy kase na takiego audi crafter z czego sie smiejesz To nie jest Audi Crafter tylko VW-Crafter :doh1: ooo kurde to kiedy zbieramy tylko w alcantrze tylko musi być jeden recaro , żeby Krolu mógł z nami jeździć Chyba dwa Recaro :gwizdanie: Keżor nie pamiętasz...? Ale nauczcie sie cycować jeden z drugim , bo nie wiadomo o co chodzi Ja też bym pocycował @Miszka- woli wyjaśnienia, bo miałem dać jeszcze znać. Nie miałem dziś neta przez 3/4 dnia tak jak mówiłem przez tel. i nie byłem w stanie doczytać co kto planuje, kto jak jedzie, kto gdzie zostaje i jak długo :gwizdanie: Dopiero teraz doczytałem. Ja mam do ciebie 70km. Nie jestem żadnym wielkim fanem piłki nożnej, że tak powiem :gwizdanie: Do Tokarni bym poszedł miałem nawet dużą ochotę i to mnie motywowało, żeby jechać 140km Ale nikt z was nie wiedział czy wogóle pójdziecie :gwizdanie: No nic nie udało się spotkać, ale może następnym razem. Yo! Ziom!
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Keżor zbieramy kase na takiego audi crafter z czego sie smiejesz To nie jest Audi Crafter tylko VW-Crafter :doh1: coś Ci sie pojebało Gregor oczywiście że imprezowe Audi Crafter
egon47 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Keżor zbieramy kase na takiego audi crafter z czego sie smiejesz To nie jest Audi Crafter tylko VW-Crafter :doh1: ooo kurde to kiedy zbieramy tylko w alcantrze tylko musi być jeden recaro , żeby Krolu mógł z nami jeździć Chyba dwa Recaro :gwizdanie: Keżor nie pamiętasz...? Ale nauczcie sie cycować jeden z drugim , bo nie wiadomo o co chodzi Ja też bym pocycował @Miszka- woli wyjaśnienia, bo miałem dać jeszcze znać. Nie miałem dziś neta przez 3/4 dnia tak jak mówiłem przez tel. i nie byłem w stanie doczytać co kto planuje, kto jak jedzie, kto gdzie zostaje i jak długo :gwizdanie: Dopiero teraz doczytałem. Ja mam do ciebie 70km. Nie jestem żadnym wielkim fanem piłki nożnej, że tak powiem :gwizdanie: Do Tokarni bym poszedł miałem nawet dużą ochotę i to mnie motywowało, żeby jechać 140km Ale nikt z was nie wiedział czy wogóle pójdziecie :gwizdanie: No nic nie udało się spotkać, ale może następnym razem. Yo! Ziom! Gregor odstaw to co bierzesz albo bierz polowe mnie to jest AUDI
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Gregor odstaw to co bierzesz albo bierz polowe mnie to jest AUDI no ładnie sie Gregor zamotał , a niby taki znawca
egon47 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Gregor odstaw to co bierzesz albo bierz polowe mnie to jest AUDI no ładnie sie Gregor zamotał , a niby taki znawca hahaha to jest AUDI A4Crafter
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Nie ma czegoś takiego jak Audi Crafter Ja pier**le, co wy bierzecie że macie taką wyobraźnie
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Nie ma czegoś takiego jak Audi Crafter Ja pier***e, co wy bierzecie że macie taką wyobraźnie to sie przyjrzyj fotce
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Nie ma czegoś takiego jak Audi Crafter Ja pier***e, co wy bierzecie że macie taką wyobraźnie to sie przyjrzyj fotce No dobra, foto szop zrobi wszystko Dopiero dziś to zauważyłem, wczoraj nie widziałem tego znaczka.
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Inter góra :oklaski: czyli fajnie tak ? :cwaniak1:
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Inter góra :oklaski: czyli fajnie tak ? :cwaniak1: No ja byłem za Interem. Od dziecka lubiłem Mediolan nawet wujek przywiózł mi orginalną koszulkę tyle że AC Milan
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Inter góra :oklaski: czyli fajnie tak ? :cwaniak1: No ja byłem za Interem. Od dziecka lubiłem Mediolan nawet wujek przywiózł mi orginalną koszulkę tyle że AC Milan no ja z Mediolanu to lubie modelki
Rekomendowane odpowiedzi