Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 tak wystawiłem zobaczyć czy jest zainteresowanie :gwizdanie: :doh1: i co jest ? Walą dzwiami i oknami [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 19:15_________________________________________________ on coś kombinuje ja wam mówię
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Walą dzwiami i oknami i tak tego nie łykam, co za sens wystawiać coś na sprzedaż jak nie chcesz sprzedać ?
Kędzior Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Walą dzwiami i oknami i tak tego nie łykam, co za sens wystawiać coś na sprzedaż jak nie chcesz sprzedać ? Bulczas sprawdza jak dużo osób chciało by mieć takie fele muhehehewiesz takie referendum :polew:
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Walą dzwiami i oknami i tak tego nie łykam, co za sens wystawiać coś na sprzedaż jak nie chcesz sprzedać ? Nie powiedziałem że nie chcę ale nie nagli mnie to dlatego. Nie można wystawić sobie ogłoszenia :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Walą dzwiami i oknami i tak tego nie łykam, co za sens wystawiać coś na sprzedaż jak nie chcesz sprzedać ? Nie powiedziałem że nie chcę ale nie nagli mnie to dlatego. Nie można wystawić sobie ogłoszenia :gwizdanie: ale tak za naszymi plecami?? :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Walą dzwiami i oknami i tak tego nie łykam, co za sens wystawiać coś na sprzedaż jak nie chcesz sprzedać ? Nie powiedziałem że nie chcę ale nie nagli mnie to dlatego. Nie można wystawić sobie ogłoszenia :gwizdanie: ale tak za naszymi plecami?? :polew: :polew: A co to wy moi przełożeni że muszę pytać o zgodę :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Walą dzwiami i oknami i tak tego nie łykam, co za sens wystawiać coś na sprzedaż jak nie chcesz sprzedać ? Nie powiedziałem że nie chcę ale nie nagli mnie to dlatego. Nie można wystawić sobie ogłoszenia :gwizdanie: ale tak za naszymi plecami?? :polew: :polew: penie krzywe albo spawy puściły i gdyby sprzedał komuś ze spotów to już by nie mógł przyjeżdżać
Kędzior Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 A co to wy moi przełożeni że muszę pytać o zgodę :polew: :polew: ojcowie dyrektorowie :polew:
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 A co to wy moi przełożeni że muszę pytać o zgodę :polew: :polew: ojcowie dyrektorowie :polew: To mam 3 słowa do ojców dyrektorów c**j wam w d*pę :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 A co to wy moi przełożeni że muszę pytać o zgodę :polew: :polew: ojcowie dyrektorowie :polew: To mam 3 słowa do ojców dyrektorów ch***j wam w d*pę :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 A co to wy moi przełożeni że muszę pytać o zgodę :polew: :polew: ojcowie dyrektorowie :polew: To mam 3 słowa do ojców dyrektorów ch***j wam w d*pę :polew: czuję się urażony :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 chce ktos 2 opony 17-tki do upalania, jutro jadę wymienić i jak ktoś chce mogę zostawić a jak nie to do wyjebania
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 chce ktos 2 opony 17-tki do upalania, jutro jadę wymienić i jak ktoś chce mogę zostawić a jak nie to do wyjebania Rozumie że dajesz je na aucie do upalania to ja biorę [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 20:04_________________________________________________Ile będę miał czasu na upalanie
Kędzior Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 chce ktos 2 opony 17-tki do upalania, jutro jadę wymienić i jak ktoś chce mogę zostawić a jak nie to do wyjebania Rozumie że dajesz je na aucie do upalania to ja biorę [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 20:04_________________________________________________Ile będę miał czasu na upalanie zależy na ile starczy podtlenku ElPeDżi
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 chce ktos 2 opony 17-tki do upalania, jutro jadę wymienić i jak ktoś chce mogę zostawić a jak nie to do wyjebania Rozumie że dajesz je na aucie do upalania to ja biorę [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 20:04_________________________________________________Ile będę miał czasu na upalanie zależy na ile starczy podtlenku ElPeDżi hehe :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 tany tany ale dupiaty remix :gwizdanie: najlepszy rmx tego kawałka zrobił dirty south
Kędzior Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 tany tany ale dupiaty remix :gwizdanie: najlepszy rmx tego kawałka zrobił dirty south poka
Rekomendowane odpowiedzi