stanley Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 nauczcie sie cytować jeden z drugim Dobrze mówisz Stan! ale im pojechałem spadam szykować się do snu, jutro ide do szefa zagadać co z moją podwyżką, jak nie to rzucam papierami
akjam Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 nauczcie sie cytować jeden z drugim Dobrze mówisz Stan! ale im pojechałem spadam szykować się do snu, jutro ide do szefa zagadać co z moją podwyżką, jak nie to rzucam papierami Przygotuj sobie mowę!
stanley Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 co za dzień :wallbash: więcej optymizmu narka Pany
akjam Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 co za dzień :wallbash: więcej optymizmu narka Pany Oby Ci się przyśniła mowa!
krolu Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 co za dzień :wallbash: Co tam Krolu? szkoła ... męczy ...
diman Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 nauczcie sie cytować jeden z drugim Dobrze mówisz Stan! ale im pojechałem spadam szykować się do snu, jutro ide do szefa zagadać co z moją podwyżką, jak nie to rzucam papierami powodzenia zycze ci zeby ci podniósł kase o 100% wiecej optymizmu :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 co za dzień :wallbash: Co tam Krolu? szkoła ... męczy ... Dobrze, że mam to już za sobą! Ale czasem też dostawałem kur...!!!
krolu Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 co za dzień :wallbash: Co tam Krolu? szkoła ... męczy ... Dobrze, że mam to już za sobą! Ale czasem też dostawałem kur...!!! ja dostaje tak średnio co pół roku jak się sesja zaczyna...
akjam Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 co za dzień :wallbash: Co tam Krolu? szkoła ... męczy ... Dobrze, że mam to już za sobą! Ale czasem też dostawałem kur...!!! ja dostaje tak średnio co pół roku jak się sesja zaczyna... To normalny objaw!
keżor Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 na tym filmiku z wyścigów miażdży ta corveta z 2.56 , jak jej d*pa latała na boki
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Bylczas vs gwint 1:0 dla Bulczasa Zrobiłem też jedną tylną lampę i jak dla jest fajnie
keżor Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Bylczas vs gwint 1:0 dla Bulczasa Zrobiłem też jedną tylną lampę i jak dla jest fajnie masz jakąś fotke lampy i auta jak siedzi ? bo ja mam dla Ciebie jedną fotke zaraz wrzuce
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Bylczas vs gwint 1:0 dla Bulczasa Zrobiłem też jedną tylną lampę i jak dla jest fajnie masz jakąś fotke lampy i auta jak siedzi ? bo ja mam dla Ciebie jedną fotke zaraz wrzuce Właśnie nie mam bo telefon mi siadł [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:43_________________________________________________Jaką masz dla mnie fotkę :gwizdanie:
keżor Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Jaką masz dla mnie fotkę :gwizdanie: za***istych szprychowych felg , normalnie jak je zobaczyłem to
Kanar Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 z Wieczora.. pozapier.. autobaną i mi sie pływak zawiesił w baku bo zatankowałem 3 litry i kontrolka zgasła dopiero na pierwszej dziurze ajuż myślałem że mi sie wir w baku zrobił
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Jaką masz dla mnie fotkę :gwizdanie: za***istych szprychowych felg , normalnie jak je zobaczyłem to Może zdjęcie nie oddaje efektu ale nie podobają mi się :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:48_________________________________________________Keżor pomógłbyś mi kiedyś ten dach zrobić :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:51_________________________________________________Siema Kanar zdecydowałeś się już na amory jakieś
keżor Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Jaką masz dla mnie fotkę :gwizdanie: za***istych szprychowych felg , normalnie jak je zobaczyłem to Może zdjęcie nie oddaje efektu ale nie podobają mi się :gwizdanie: były w polerce , a zdjęcie jest z lampą w czasie deszczu , ale naprawde , za***iste felgi podjedź sobie w sosnowcu pod Hotel Aria , może jeszcze stoi ten merc (koło maka) [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:52_________________________________________________ Keżor pomógłbyś mi kiedyś ten dach zrobić :gwizdanie: no to wpadaj do mnie i rezamy , jutro możesz chyba , że pojadymy na siłke do koksa , ale do popołudnia jestem w chacie
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 no to wpadaj do mnie i rezamy , jutro możesz chyba , że pojadymy na siłke do koksa , ale do popołudnia jestem w chacie Bardziej by mi pasował poniedziałek co Ty na to?? Jutro rano jestem i tak w pracy [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:55_________________________________________________Felgi widziałem na allegro nawet z sosnowca były. Na żywo nie widziałem ale na pewno robią robotę
Rekomendowane odpowiedzi