stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, gdzie dziś spot? bo kierownik nie zaznaczył Dzisiaj nie ma spota Max! kabareciarz [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 17:30_________________________________________________ ja juz się szlajam po Katosach jak menda [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 17:35_________________________________________________tymczasem bywajcie, ja prawdopodobnie dzis bede troche pozniej :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 A ja nie wiem czy dziś dam radę dojechać bo jestem póki co w pracy... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 A ja nie wiem czy dziś dam radę dojechać bo jestem póki co w pracy... :gwizdanie: Nic nowego
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 A ja nie wiem czy dziś dam radę dojechać bo jestem póki co w pracy... :gwizdanie: Nic nowego No nic nowego, że pracuję ale na spotach to jestem regularnie!
Bulik Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 sie ma i najlepszego dzieciaki ,,,mnie niema bo jest dzień dziecka buhaha :drunk:
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja dziś niedałem rady dojechać kaj żeś był jak Cię nie było
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja dziś niedałem rady dojechać kaj żeś był jak Cię nie było musiałem załatwić parę spraw duzo było autek??
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 no ja tez wrocilem, dzieki za spota Stanley ty sie masz dobrze, ja wyjechalem przed toba, a ty na forum jestes predzej niz ja
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 no ja tez wrocilem, dzieki za spota Stanley ty sie masz dobrze, ja wyjechalem przed toba, a ty na forum jestes predzej niz ja fajnie, że wpadłeś, no ja niestety nie dałem rady wcześniej Na szczęście na spociki mam blisko
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Na szczęście na spociki mam blisko zazdroszcze
keżor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 odmeldowuja sie po spocie i cisne w wyrko
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja też - tylko, że ja siadam do projektów...
diman Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 a ja spadam spac krolu jutro ci dam znac jak bede w domu to sie ugadamy co i jak
Rekomendowane odpowiedzi