Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 co tam? :> K*rwa... mam problem z autem poza tym co ci się dzieje??
akjam Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Cze wszystkim! Żadnej pracy się nie boję... Co tam Grisza z furą? Kędzior!?!?! Ty żyjesz??? Miszka - alko!!!
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 wyskacza w szafeczce ale kurde cole wypiłem więc niemam jak go wypić a smaka mam troszke :gwizdanie: wal bez coli nie bądź leszcz ale ze schweepsem lemon
Grisza79 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kędzior!?!?! Ty żyjesz??? nom pewnie a co już się chciałes mnie pozbyć?? co tam Stan? wyskacza w szafeczce ale kurde cole wypiłem więc niemam jak go wypić a smaka mam troszke :gwizdanie: wal bez coli nie bądź leszcz ale ze schweepsem lemon tego też niemam
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować turbina przeładowuje? na forum jest pewnie sporo na ten temat
Grisza79 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować turbina przeładowuje? na forum jest pewnie sporo na ten temat Czytałem już kilka wątków na ten temat... byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem też w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći...
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować turbina przeładowuje? na forum jest pewnie sporo na ten temat Czytałem już kilka wątków na ten temat... byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem też w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći... nie jestem biegły w tych sprawach,ale wątpie, że to wina filtra paliwa nie ma nigdzie wycieku oleju? w sensie nieszczelności w przewodach? albo w układzie powietrza? [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:31_________________________________________________spadam juz w kimono ucho mnie napierdziela, że masakra PS. Krolu i Diman do mnie dzownili, ale akurat miałem drzemkę ( sorry chłopaki)
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też się nieznam, Stan ile wyszło koledze kuni po czipie??
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też się nieznam, Stan ile wyszło koledze kuni po czipie?? jeszcze nie mierzone, ale można powiedzieć, że on na 16stkach idzie równo ze mną[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:36_________________________________________________mi ładuje 1,5 bara, jemu 1,3 więc jest ciut słabszy [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:37_________________________________________________spadam nyny, do jutra
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Griszowaty cóż mogę powiedzieć B7 to kupa złomu i pewnie dlatego
akjam Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować No trzeba szybko to ogarnąć! Kędzior!?!?! Ty żyjesz??? nom pewnie a co już się chciałes mnie pozbyć?? No absolutnie! Jak po weselu? :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:47_________________________________________________ Griszowaty cóż mogę powiedzieć B7 to kupa złomu i pewnie dlatego Taaaa... Lepiej mieć coś w gazie... :polew:
Grisza79 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować turbina przeładowuje? na forum jest pewnie sporo na ten temat Czytałem już kilka wątków na ten temat... byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem też w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći... nie jestem biegły w tych sprawach,ale wątpie, że to wina filtra paliwa nie ma nigdzie wycieku oleju? w sensie nieszczelności w przewodach? albo w układzie powietrza? Szczerze mówiąc przewodów jeszcze nie sprawdziłem... układu powietrza też nie Posprawdzam najwcześniej w piątek...
akjam Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Długi weekend :kox: Taaa.... Zaraz lecę spać i długi weekenddd..... :kox:
Bulczas Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No ja też chyba pójdę spać bo nie wypada w święto rezać ;(
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dobry Siema :doh1: luuudzie robicie przeciąg
Rekomendowane odpowiedzi