Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tej której muszę zafundować kurs parkowania tyłem a i dzisiaj dowiedziała się że może lusterka przestawić i jej za to nie skrzywdzę nom nie ma co ale cofanie ma opanowane chyba się uczyła z tobą jak byliście u Keżora :gwizdanie:
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no a ja zawsze myślałem że ona w nich dobrze widzi i nie musi przestawiać :gwizdanie: a okazało się dzisiaj po genialnym cofaniu co widział kędzior i jak mi powiedziała co w nich widzi, że moje przypuszczenia wcale nie są prawdziwe [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:53_________________________________________________ tej której muszę zafundować kurs parkowania tyłem a i dzisiaj dowiedziała się że może lusterka przestawić i jej za to nie skrzywdzę nom nie ma co ale cofanie ma opanowane chyba się uczyła z tobą jak byliście u Keżora :gwizdanie: taaa widzialeś jak dzisiaj poszło [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:54_________________________________________________ a i dzisiaj dowiedziała się że może lusterka przestawić i jej za to nie skrzywdzę pamiętaj, zły dotyk - boli całe życie... a tam całe... już tylko 2/3 jej zostały no przy mnie to może połowa
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 taaa widzialeś jak dzisiaj poszło oj widziałem widziałem dobrze że nic niejechało bo w pewnym momencie myślałem że będzie zawracała na 3 :gwizdanie:
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no ale stwierdziliśmy że przestawi lusterka i poćwiczymy i będzie gitara
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 które wam sie bardziej widzi ? ale i tak będe zrywał raczej tą folie , bo wygląda troche kiepskawo , pełno bąbli , załamań itp , a suszarką prawie na wode ją rozgrzewałem ... także raczej je ebne spreyem :gwizdanie:
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 szpadam spać może w końcu wyśpię się za cały ostatni miesiąc... :gwizdanie: 3mejcie się do zobaczenia
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ja bym dał ciemne z białym paskiem, czyli opcja z lewej
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 które wam sie bardziej widzi ? ale i tak będe zrywał raczej tą folie , bo wygląda troche kiepskawo , pełno bąbli , załamań itp , a suszarką prawie na wode ją rozgrzewałem ... także raczej je ebne spreyem :gwizdanie: te z lewej jest
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 załóż srebrny pasek pod lampę, będzie lepszy pogląd na sprawę
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 załóż srebrny pasek pod lampę, będzie lepszy pogląd na sprawę troche wyobraźni jakbym nie szedł spać to bym jebnął w PS srebrne paski ale zara zdupiam , to nawet nie chce mi sie otwierać PS :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ziomy.... jestem po 2 litrach wina .... jeszcze nigdy się tak winem nie najebałem......
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ziomy.... jestem po 2 litrach wina .... jeszcze nigdy się tak winem nie najebałem...... da sie odczytać to co napisałeś , także nie widze tu bani musiałbyś zobaczyć post Kędziora jak pisał na bani kiedyś lece spać
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ziomy.... jestem po 2 litrach wina .... jeszcze nigdy się tak winem nie najebałem...... uu no to po winie to rano cię będzie ładnie głowa bolała Ziomy.... jestem po 2 litrach wina .... jeszcze nigdy się tak winem nie najebałem...... da sie odczytać to co napisałeś , także nie widze tu bani musiałbyś zobaczyć post Kędziora jak pisał na bani kiedyś lece spać raz się zdarzyło a ty wypominasz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 :gwizdanie: http://www.youtube.com/watch?v=2wwRAo7ESq8&feature=related po lekkim remixie kiedyś szukałem tej nuty :kox:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 :gwizdanie: http://www.youtube.com/watch?v=2wwRAo7ESq8&feature=related po lekkim remixie kiedyś szukałem tej nuty :kox: ty technomule
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 idealna nuta dla Ciebie przypomniała mi się http://www.youtube.com/watch?v=KXIaDiHN94Y
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 idealna nuta dla Ciebie przypomniała mi się http://www.youtube.com/watch?v=KXIaDiHN94Y spoko spoko ograniczam
Rekomendowane odpowiedzi