czester Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mario foty konkret teraz widze, ze mam duzo za male te koleczka [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 00:25_________________________________________________http://picasaweb.google.pl/czester1800/Grill#
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 niby komarów było pełno a ja nie mam ani jednego bąbla
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 niby komarów było pełno a ja nie mam ani jednego bąbla no mi też wszystko zeszło
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 niby komarów było pełno a ja nie mam ani jednego bąbla no mi też wszystko zeszło WŁADCA POSTÓW :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 niby komarów było pełno a ja nie mam ani jednego bąbla no mi też wszystko zeszło WŁADCA POSTÓW :polew: :polew: :polew: właśnie chciałem usunąć wczoraj jakąś swoją wiadomość bo wiedziałem, że będziesz darł łacha ze mnie :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 chyba pakowania się do Zatoru :polew: Krolu nie przesadzaj - majtki na zmianę i szczoteczka do zębów Ci wystarczą
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 chyba pakowania się do Zatoru :polew: Krolu nie przesadzaj - majtki na zmianę i szczoteczka do zębów Ci wystarczą no kondomy ja wezmę :polew:
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 chyba pakowania się do Zatoru :polew: Krolu nie przesadzaj - majtki na zmianę i szczoteczka do zębów Ci wystarczą no kondomy ja wezmę :polew: władco postów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 chyba pakowania się do Zatoru :polew: Krolu nie przesadzaj - majtki na zmianę i szczoteczka do zębów Ci wystarczą no kondomy ja wezmę :polew: władco postów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: przynajmniej jakaś struktura się tworzy na Katowicach [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 10:02_________________________________________________idę na techniczny
Adrenalina Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Krolu, a Ty miałeś wczoraj okres? ? 'w SG jest lepiej', 'ja jestem SG', 'nie vaguję', 'koniec darmowego vagowania' normalnie jeszcze mogłeś tupnąć nogą i zarzucić focha
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Krolu, a Ty miałeś wczoraj okres? ? 'w SG jest lepiej', 'ja jestem SG', 'nie vaguję', 'koniec darmowego vagowania' normalnie jeszcze mogłeś tupnąć nogą i zarzucić focha bo był spot w sk... a wszyscy do domu pojechali - oprócz władcy postów... została tylko ekipa a sg, a ja kiedyś powiedziałem, że spoty w sk to są moje rodzime spoty. :wallbash:
Adrenalina Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Krolu, a Ty miałeś wczoraj okres? ? 'w SG jest lepiej', 'ja jestem SG', 'nie vaguję', 'koniec darmowego vagowania' normalnie jeszcze mogłeś tupnąć nogą i zarzucić focha bo był spot w sk... a wszyscy do domu pojechali - oprócz władcy postów... została tylko ekipa a sg, a ja kiedyś powiedziałem, że spoty w sk to są moje rodzime spoty. :wallbash: widzę że wczoraj to był dopiero pierwszy dzień :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi