Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 [ w sumie to tak myślełem :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 23:02_________________________________________________spadam w kimę do niedzieli nie nawalcie za dużo spamu
Bulik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 [ w sumie to tak myślełem :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 23:02_________________________________________________spadam w kimę do niedzieli nie nawalcie za dużo spamu http://moto.onet.pl/6905621,18652,4,filmy.html?node=18652
keżor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja ide w kime, dobranoc wam , chce ktoś grill z eSki za 200zł ? nie mój, odrazu mówie
krolu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 panowie szybkie pytanie, cieknie jakiś smar albo olej z gumy przy półośce która dochodzi do koła, jakie to mogą być opcje ? jadę jutro w trasę a dziś jak czyściłem furkę w środku zobaczyłem że mam nadkole z przodu ufajdane obstawiam że to będzie cieknący olej/smar z gumy przy półośce która dochodzi do koła :gwizdanie: :polew: władca postów i niewiesz?? władca postów :decayed: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:05_________________________________________________widzę, że tu już nikogo nie ma to
Miszka82 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 panowie szybkie pytanie, cieknie jakiś smar albo olej z gumy przy półośce która dochodzi do koła, jakie to mogą być opcje ? jadę jutro w trasę a dziś jak czyściłem furkę w środku zobaczyłem że mam nadkole z przodu ufajdane obstawiam że to będzie cieknący olej/smar z gumy przy półośce która dochodzi do koła :gwizdanie: :polew: władca postów i niewiesz?? władca postów :decayed: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:05_________________________________________________widzę, że tu już nikogo nie ma to jak Ty mnie wkurwiasz Krolu
Tzieland Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 siemanko czy ktos jest w stanie mi powiedziec czy bolce, ktore sa przy tej klapce z wtyczka musza tam byc czy mozna je wylamac bo w sumie to mi przeszkadzaja, zeby klapka dobrze siedziala tutaj foto pogladowe slabej jakosci, bolce w bialych kolkach:
keżor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 siema z rana, Cis, to raczej nie jest żaden element konstrukcyjny lampy , z tego co kojarze , to ja nie mam w ogóle takich ciulików , także rwij śmiało a w ogóle to schow se dziś auto pod dach bo mają być u was gradobicia :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 kezor w Valeo tez cosik takiego jest ale troche inaczej wyglada w pogode nie wierze od kad skonczylem 18 lat zawsze mowia, ze gdzies niby pada a tam slonce jak ja pierdziu no ale bede obserwowal niebo i w razie czego oslonie niunie wlasnym cialem
Bulczas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 z rana Auto na weekend wymyte a w poniedziałek idzie do malowania
A-rek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 sory, ze tak z rana ale fotka idealnie tu pasuje :gwizdanie: juz wiem dlaczego co niektorzy zaczeli sie koksowac.....
krolu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 panowie szybkie pytanie, cieknie jakiś smar albo olej z gumy przy półośce która dochodzi do koła, jakie to mogą być opcje ? jadę jutro w trasę a dziś jak czyściłem furkę w środku zobaczyłem że mam nadkole z przodu ufajdane obstawiam że to będzie cieknący olej/smar z gumy przy półośce która dochodzi do koła :gwizdanie: :polew: władca postów i niewiesz?? władca postów :decayed: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:05_________________________________________________widzę, że tu już nikogo nie ma to jak Ty mnie wkurwiasz Krolu do usług
OKO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 siema geje i lesby sory, ze tak z rana ale fotka idealnie tu pasuje :gwizdanie: juz wiem dlaczego co niektorzy zaczeli sie koksowac.....
Rekomendowane odpowiedzi