Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[ w sumie to tak myślełem

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed:

:kox:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 23:02_________________________________________________spadam w kimę :hi: do niedzieli nie nawalcie za dużo spamu :yeah:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja ide w kime, dobranoc wam :hi: , chce ktoś grill z eSki za 200zł ? nie mój, odrazu mówie :naughty:

Opublikowano

To ja się witam po pracy :hi:

Opublikowano

panowie szybkie pytanie, cieknie jakiś smar albo olej z gumy przy półośce która dochodzi do koła, jakie to mogą być opcje ? jadę jutro w trasę a dziś jak czyściłem furkę w środku zobaczyłem że mam nadkole z przodu ufajdane :(

obstawiam że to będzie cieknący olej/smar z gumy przy półośce która dochodzi do koła :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: władca postów i niewiesz?? :tongue4:

władca postów :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:05_________________________________________________widzę, że tu już nikogo nie ma to :hi:
Opublikowano

panowie szybkie pytanie, cieknie jakiś smar albo olej z gumy przy półośce która dochodzi do koła, jakie to mogą być opcje ? jadę jutro w trasę a dziś jak czyściłem furkę w środku zobaczyłem że mam nadkole z przodu ufajdane :(

obstawiam że to będzie cieknący olej/smar z gumy przy półośce która dochodzi do koła :gwizdanie:

władca postów :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 01:05_________________________________________________widzę, że tu już nikogo nie ma to :hi:

:hi:

jak Ty mnie wkurwiasz Krolu :decayed:

Opublikowano

siemanko :hi:

czy ktos jest w stanie mi powiedziec czy bolce, ktore sa przy tej klapce z wtyczka musza tam byc czy mozna je wylamac :mysli: bo w sumie to mi przeszkadzaja, zeby klapka dobrze siedziala

tutaj foto pogladowe slabej jakosci, bolce w bialych kolkach:

30084618.th.jpg

77945010.th.jpg

Opublikowano
:siema: z rańca....
Opublikowano

:siema: z rańca....

morgen :decayed:

Opublikowano

siema z rana, Cis, to raczej nie jest żaden element konstrukcyjny lampy , z tego co kojarze , to ja nie mam w ogóle takich ciulików , także rwij śmiało :mysli:

a w ogóle to schow se dziś auto pod dach bo mają być u was gradobicia :gwizdanie:

Opublikowano

kezor w Valeo tez cosik takiego jest ale troche inaczej wyglada valeo.th.jpg

w pogode nie wierze od kad skonczylem 18 lat :decayed: zawsze mowia, ze gdzies niby pada a tam slonce jak ja pierdziu :polew:

no ale bede obserwowal niebo i w razie czego oslonie niunie wlasnym cialem :kox:

Opublikowano

Siema z Rana :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:siema: z rana

Auto na weekend wymyte a w poniedziałek idzie do malowania :naughty:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

sory, ze tak z rana ale fotka idealnie tu pasuje :gwizdanie:

juz wiem dlaczego co niektorzy zaczeli sie koksowac.....

image00365.JPG

Opublikowano
Opublikowano

jak Ty mnie wkurwiasz Krolu :decayed:

do usług :wink4:
Opublikowano

siema geje i lesby :cool1:

sory, ze tak z rana ale fotka idealnie tu pasuje :gwizdanie:

juz wiem dlaczego co niektorzy zaczeli sie koksowac.....

image00365.JPG

:sick3:

Opublikowano

lesby są ok :decayed: