Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Keżor aaa i jak by coś to szukam lamp poliftowych na przód, depo lub valeo :gwizdanie: dla taty
Bulczas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja tewż spadam od rana walczymy z Kanarem żeby uglebić jego auto
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja tewż spadam od rana walczymy z Kanarem żeby uglebić jego auto
Kędzior Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja tewż spadam od rana walczymy z Kanarem żeby uglebić jego auto moża wbić w odwiedziny?? :gwizdanie: jak tak to gdzie i o której
Grisza79 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 yeeeeeeeeeeeee ha Nie wiem czy się witać czy żegnać !! właśnie wracam z imprezy !!! Lać mi .......................
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 yeeeeeeeeeeeee ha Nie wiem czy się witać czy żegnać !! właśnie wracam z imprezy !!! Lać mi ....................... nie postrzelili Cię? [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:17_________________________________________________a w ogóle to dobry jo już dupia na nowego sparka [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 07:17_________________________________________________hippek jest debeściak http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_parowanie_przedniej_szyby-t138204.0.html;topicseen
A-rek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 z rana wolę B7 w mega pakiecie black na glebie niż bardzo odpicowane B6, bryła B6 jest taka zbyt kwadratowa jak juz to powinienes napisac, ze wolisz zwykle seryjne B7 niz odpicowane B6. bo jak porownujac to co napisales to kazdy by chyba wolal odpicowane B7 niz odpicowane B6 bo to roznica jakis 40 tys zl :gwizdanie: no i gdzie ty widzisz kwadratowosc w B6 moim nastepnym samochodem napewno bedzie B6 :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 moim nastepnym samochodem napewno bedzie B6 od Kuzynka [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 10:39_________________________________________________siema tak w ogóle
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 z rana jak wstałem hippek jest debeściak http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_parowanie_przedniej_szyby-t138204.0.html;topicseen gdzie ty masz wypowiedź hippka?? yeeeeeeeeeeeee ha Nie wiem czy się witać czy żegnać !! właśnie wracam z imprezy !!! Lać mi ....................... hehe i to mnie się podoba :good:
keżor Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 gdzie ty masz wypowiedź hippka?? została usunięta , ale jest w cycacie Stana
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 gdzie ty masz wypowiedź hippka?? została usunięta ' date=' ale jest w cycacie Stana [/quote']niema właśnie o co kaman było?? PS. lubie cycaty Stanleya :polew:
Adrenalina Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 yeeeeeeeeeeeee ha Nie wiem czy się witać czy żegnać !! właśnie wracam z imprezy !!! Lać mi ....................... co autor miał na mysli ? Lać mi , BO MAM PUSTO !! a może Lać mi SIĘ CHCE !!
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam siemka, Adam pytałeś ile zaszycie fotela?? :gwizdanie:i ile wogóle ci powiedział za obszycie foteli alkantarka (cz jak to się tam pisze)
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 gdzie ty masz wypowiedź hippka?? została usunięta , ale jest w cycacie Stana niema właśnie o co kaman było??PS. lubie cycaty Stanleya :polew: to wypowiedź tego gościa: "witam kolegow mam taki problem bardzo paruje mi szyba jak dziala klimatyzacja na polu jest 23 a ja mam ustawione 17 i bardzo mi pruje a jak dam klime na ful to jeszcze bardziej im dam cieplejsza temp to mniej paruje prosze o jakas rade filtr pylkowy wymienialem 6 mies temu wiec co to moze byc bylo tyle opadow moze go zalalo " i odp hippka była mnie więcej" "problemem może być brak kropek i przecinków"
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 gdzie ty masz wypowiedź hippka?? została usunięta , ale jest w cycacie Stana niema właśnie o co kaman było??PS. lubie cycaty Stanleya :polew: to wypowiedź tego gościa: "witam kolegow mam taki problem bardzo paruje mi szyba jak dziala klimatyzacja na polu jest 23 a ja mam ustawione 17 i bardzo mi pruje a jak dam klime na ful to jeszcze bardziej im dam cieplejsza temp to mniej paruje prosze o jakas rade filtr pylkowy wymienialem 6 mies temu wiec co to moze byc bylo tyle opadow moze go zalalo " i odp hippka była mnie więcej" "problemem może być brak kropek i przecinków" heheh no to ładnie mu dojeba* hehehe :polew:
OKO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie: nom mógłby spaść deszcz było by chłodniej :polew:
stanley Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie: witaj śpiochu [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 11:51_________________________________________________ siema w ten piękny letni poranek :gwizdanie: nom mógłby spaść deszcz było by chłodniej :polew: powiedz to tym ludziom w Sanomierzu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi