Miszka82 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 tak rzuciłem tylko temat, znając naszą organizację nic z tego dziś nie będzie
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 tak rzuciłem tylko temat, znając naszą organizację nic z tego dziś nie będzie bo jesteście pipki... my na gliwickich to zawsze się potrafimy zorganizować :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 tak rzuciłem tylko temat, znając naszą organizację nic z tego dziś nie będzie bo jesteście pipki... my na gliwickich to zawsze się potrafimy zorganizować :gwizdanie: tak wiem wy na gliwickich to wszystko potraficie
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 tak rzuciłem tylko temat, znając naszą organizację nic z tego dziś nie będzie bo jesteście pipki... my na gliwickich to zawsze się potrafimy zorganizować :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 tak rzuciłem tylko temat, znając naszą organizację nic z tego dziś nie będzie bo jesteście pipki... my na gliwickich to zawsze się potrafimy zorganizować :gwizdanie: tak wiem wy na gliwickich to wszystko potraficie specjalnie tak napisałem - wy musicie jeszcze dorosnąć - przecież ta organizacja to nic trudnego.. wszystko jest prócz podpałki... i jedzonka.. na pierwsze grille u kezora też każdy bral coś tam i jakoś było
miron78 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ej Wy Katowickie [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 12:35_________________________________________________Gdybym tak jakimś cudem dzisiaj przyjechał to będę miał ramki bo przyszły
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ja mam rozpałkę lepsza od tej poprzedniej ???
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ja mam rozpałkę lepsza od tej poprzedniej ??? nie jest w płynie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ja mam rozpałkę lepsza od tej poprzedniej ??? nie jest w płynie :gwizdanie: to decydujcie sie co i jak bo ja zaraz zwijam... i nie wiem kiedy będą a tak zostawię grilla z w domu i moja siostra z nim dotrze
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola?
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty:
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: ja nie Stanley, oprócz rozpałki i jednorazowego zestawu grilowicza, w domu masz też czapkę Kędziora którą chętnie by już zobaczył
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: ja nie Stanley, oprócz rozpałki i jednorazowego zestawu grilowicza, w domu masz też czapkę Kędziora którą chętnie by już zobaczył Basia będziesz dziś?
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: ja nie Stanley, oprócz rozpałki i jednorazowego zestawu grilowicza, w domu masz też czapkę Kędziora którą chętnie by już zobaczył Basia będziesz dziś? nie wiem.... a mam być ?
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: ja nie Stanley, oprócz rozpałki i jednorazowego zestawu grilowicza, w domu masz też czapkę Kędziora którą chętnie by już zobaczył Basia będziesz dziś? nie? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: ja nie Stanley, oprócz rozpałki i jednorazowego zestawu grilowicza, w domu masz też czapkę Kędziora którą chętnie by już zobaczył Basia będziesz dziś? nie wiem.... a mam być ? tak pytam bo może wpadnę z D. to żeby nie była jedyna K prócz mojej siostry palonej na grilu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: potrafi sprzątać i gotować? "zamienię na nowszy model "
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: potrafi sprzątać i gotować? "zamienię na nowszy model " NOWSZY NIE ZNACZY LEPSZY ! [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 13:17_________________________________________________ upsss, mam ją w domu :polew: siostrę Krola? jestem za :naughty: ja nie Stanley, oprócz rozpałki i jednorazowego zestawu grilowicza, w domu masz też czapkę Kędziora którą chętnie by już zobaczył Basia będziesz dziś? nie wiem.... a mam być ? tak pytam bo może wpadnę z D. to żeby nie była jedyna K prócz mojej siostry palonej na grilu :gwizdanie: no nie wiem .... Stan nie wraca raczej do domu przed spotem no chyba że będzie musiał zabrać jakieś itemy , to mogę się ewentualnie przykleić do rozpałki czy coś
Rekomendowane odpowiedzi