Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Też tak chce ruszać z miejsca jak co to mogę cię przewieźć moją to poczujesz jak wganiata taka ilość kon :polew:
OKO Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nawet ja Was dziś odwiedzę :gwizdanie: nieeeeeeeeeeeeeeee! tylko nie toooooooooo ;( ___________________________________________ siema z rana :gwizdanie: to Cie Pucek przywitali to, ta nasza katowicka gościnność :gwizdanie: sorry, zagłębiowsko-dąbrowska gościnność nom dobrze że się poprawiłeś, Ty, Ty hanysie
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nawet ja Was dziś odwiedzę :gwizdanie: nieeeeeeeeeeeeeeee! tylko nie toooooooooo ;( ___________________________________________ siema z rana :gwizdanie: to Cie Pucek przywitali to, ta nasza katowicka gościnność :gwizdanie: sorry, zagłębiowsko-dąbrowska gościnność zagłębiowsko-dąbrowsko-katowicka
OKO Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Też tak chce ruszać z miejsca jak co to mogę cię przewieźć moją to poczujesz jak wganiata taka ilość kon :polew: poczujesz tą moc i pomnożysz razy 4
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 spadam do domu jeszcze tylko środa, czwartek i łyk, łyk łykend
OKO Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 spadam do domu jeszcze tylko środa, czwartek i łyk, łyk łykend do wieczora
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no tak, mogłem się spodziewać, Kędzior i Oko, dwa Katowickie bałwany cóż, ja i tak wpadnę :>
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no tak, mogłem się spodziewać, Kędzior i Oko, dwa Katowickie bałwany cóż, ja i tak wpadnę :> ja ci dam bałwana tyyyyy hmmm grubasie :polew:
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no tak, mogłem się spodziewać, Kędzior i Oko, dwa Katowickie bałwany cóż, ja i tak wpadnę :> ja ci dam bałwana tyyyyy hmmm grubasie :polew: sam jesteś grubas ja podobno jestem sexi, tak twierdzą Kobiety
OKO Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no tak, mogłem się spodziewać, Kędzior i Oko, dwa Katowickie bałwany cóż, ja i tak wpadnę :> no to już mamy tłuste przerośnięte mięcho no grilla. Mogę wypatroszyć... :gwizdanie: U nas zawsze panuje Kultura przez duże K więc zachowuj się
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no tak, mogłem się spodziewać, Kędzior i Oko, dwa Katowickie bałwany cóż, ja i tak wpadnę :> ja ci dam bałwana tyyyyy hmmm grubasie :polew: sam jesteś grubas ja podobno jestem sexi, tak twierdzą Kobiety które? :gwizdanie:
OKO Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 chce ktoś coś z podpisu ? grill S4 za 25pln :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 15:07_________________________________________________ no tak, mogłem się spodziewać, Kędzior i Oko, dwa Katowickie bałwany cóż, ja i tak wpadnę :> ja ci dam bałwana tyyyyy hmmm grubasie :polew: sam jesteś grubas ja podobno jestem sexi, tak twierdzą Kobiety które? :gwizdanie: bułgarki, te co każdemu machają i nie tylko :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 nic więcej nie powiem :gwizdanie: Keżor, ja nic nie potrzebuję, ale fajnie by było, gdybyś zabrał dzisiaj moje kable
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 woże je cały czas w aucie , tylko pamiętaj żeby sie upomnieć
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 chce ktoś coś z podpisu ? ja bym chciał bejsbolla, wiatrak i królika :decayed: :polew:Keżor ty szalony reniferu u nas się niechwalisz tylko na batalionie piszesz o nowych zakupach... :naughty:
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 bo wam chciałem zrobić niespodziewanke [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 15:19_________________________________________________jo zdupiam , widzim sie na spocie
Bulczas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Też chyba wpadnę [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 16:54_________________________________________________I też mam niespodziankę
gregory Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 chce ktoś coś z podpisu ? Napisałbyś jeszcze co z tym podpisem, bo ja nie czaję. Wypisałeś co masz w aucie i ile cię to kosztowało, to koniec?
Rekomendowane odpowiedzi